Aldatılıyorum ama eşimin bunu bildiğimden haberi yok

Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Boşanmayacaksanız kurcalamayın, eşiniz iyice arsızlığa vurur öğrendiğinizi bilirse ...

Ekonomik gücü olan insanların da başına geliyo bu durum ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden diyorum aşkımda tüm suç karşıdakinin erkekler ne kadar suçlu gibi de görünse kadın yanıt vermezse hiçbir erkek karşılık vermez
Zihniyetiniz çok kötü, eşiniz sizi çatır çatır aldatmış ve siz hala kadında suç bulma derdindesiniz, yahu eşinize zorla mı sahip çıktı bu kadın, gazozunda ilaç mı attı, tövbe tövbeeee sen boşanma ablacım bu kafa ile aynen devam , paşa kocam diye sırtını sıvazla devam et , hep bu kadınlar yapıyor eşin çok sadık normalde , yersen ...

Merhabalar
7 yıllık evliyim bir çocuğum var ve eşimle bir kıskançlık yüzünden tartıştık sonra telefon şifrelerini gizledi soğuk davranmaya başladı aldattığını düşündüğümü söyledim ama bana aldatmadığını söylüyor. ben aldattığını biliyorum ve kanıtım var ama bunu söylemedim çocuğumdan dolayı söylemek de istemiyorum o kadın aklını karıştırdığı için bana soğuk davrandığını da düşünüyorum ne olur bilmiyorum sizce ne yapayım ayrılmak istemiyorum lütfen eleştirmeyin
Gerçekten sizinle aynı kaderi yaşayan kadınlara ve erkeklere çok üzülüyorum. En son açtığım konumu okursanız ne kadar üzüldüğümü anlarsınız. Aldatılmanın affı olmaz. Çalıştığım şirkette öyle iğrenç şeylere şahit oldum ki emin olun gördüklerimi görseniz seviyorum demezsiniz. İnanmayın asla. En iyisi boşanmak. Size yapılan terbiyesizlik vicdansızlıktır. Asla çocuğu ona göstermeyin ki yaptığı hatayı günahı anlasın.

Büyük ihtimalle o kadın biliyodur eminim kalitesiz bir insan evli olduğunu bile bile bunu nasıl yapar diyorum
Çünkü umurunda değil. Çalıştığım şirkette bir kız var. Ve dediği tek şey şu " evli olsun ya da olmasın kime ne?" aynen bunu diyor ve üstelik bir sevgilisi var. Ayrı olarak ilişki yaşadığı bir adam daha var ve evli. Küçük 3 yaşında oğlu var. İki erkeği idare ediyor. Bana evli olan adamın attığı mesajları da göstermişti. Deliler gibi sevdiğini falan yazmış mesajda. Çalışmaya mecbur kalmasam ağızlarına ederdim. İğrenç bir durum

Gerçekten sizinle aynı kaderi yaşayan kadınlara ve erkeklere çok üzülüyorum. En son açtığım konumu okursanız ne kadar üzüldüğümü anlarsınız. Aldatılmanın affı olmaz. Çalıştığım şirkette öyle iğrenç şeylere şahit oldum ki emin olun gördüklerimi görseniz seviyorum demezsiniz. İnanmayın asla. En iyisi boşanmak. Size yapılan terbiyesizlik vicdansızlıktır. Asla çocuğu ona göstermeyin ki yaptığı hatayı günahı anlasın.
Emin ol çocuğu göstermemek adama ödül olur. Zaten bu tip adamlar çocuğunu düşünse bu haltı yemez. Boşanan çoğu adam çocuğundan da boşanıyor maalesef. Çünkü çocuğun sorumluluğunu ayak bağı olarak görüyorlar. Var başımda bir tane, ordan biliyorum

Çocuğum için sabrediyorum çünkü bir yuva kolay kurulmuyo ama psikolojim çok bozuldu
Soyle bir hatira anlatayim. Bir ablam senelerce cocuklarim icin bosanmiyorum dedi. Aldatma yok diye biliyorum ama psikolojik siddet var hem ablaya hem cocuklara. Cocuklar 20li yaslarina geldiler ve annelerinden nefret ediyorlar. Onlari o adamla yasamaya mecbur birakip bosanmadigi icin cocuklarin annelerine gram merhameti yok.

Ben size bosanin demem. Ama ne yapiyorsaniz kendiniz icin yapin. Cocuklarin sonra ne dusuneceklerini bilemezsiniz. Evet cocuklarim cok kiymetli ama hayatta en onemli benim. Ben olmazsam hayatin benim icin bir anlami yok cunku.

Emin ol çocuğu göstermemek adama ödül olur. Zaten bu tip adamlar çocuğunu düşünse bu haltı yemez. Boşanan çoğu adam çocuğundan da boşanıyor maalesef. Çünkü çocuğun sorumluluğunu ayak bağı olarak görüyorlar. Var başımda bir tane, ordan biliyorum
Benim gördüğüm adam da çocuğuna aşırı bağlı. Haklı da olabilirsiniz. Allah cezalarını versin bunların..

Soyle bir hatira anlatayim. Bir ablam senelerce cocuklarim icin bosanmiyorum dedi. Aldatma yok diye biliyorum ama psikolojik siddet var hem ablaya hem cocuklara. Cocuklar 20li yaslarina geldiler ve annelerinden nefret ediyorlar. Onlari o adamla yasamaya mecbur birakip bosanmadigi icin cocuklarin annelerine gram merhameti yok.

Ben size bosanin demem. Ama ne yapiyorsaniz kendiniz icin yapin. Cocuklarin sonra ne dusuneceklerini bilemezsiniz. Evet cocuklarim cok kiymetli ama hayatta en onemli benim. Ben olmazsam hayatin benim icin bir anlami yok cunku.
Benim annem de bizi psikolojisi bozuk sürekli tehtit dayak vb işkenceleri olan bir babadan kurtardı, annem bizi huzurlu ve güvenli bir şekilde büyüttü, öbür türlü okul okuma hakkımız bile elimizden alınacaktı, bazı anneler çok benciller, kocalarından kopmamak için çocuklarını kurban ediyorlar, bu konu sahibi de eşinden ayrılmamak için çocuğunun geleceğini kurban ediyor ama farkında değil, yıllar sonra o çocuk annesinden ve babasından nefret edecek , en çokta annesinden sustuğu için...

Merhabalar
Boşanmayacsk saniz hiç kurcalamayin dahada kötü olursunuz.

Kadin aklını karistirmasa aslında senin kocan melek bir tek kanatları eksik ama o kadın var ya hep onun yüzünden ❗❗❗

Back
X