Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

meneksegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
18
0
36
Gaziantep
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
 

kusura bakmayın ama biraz saçma hatta gülünç bir davranış olur bu. kocamı çok seviyorum ama kıza dava açabilir miyim demişsiniz ömrümde böyle bir şey duymadım.
 
buna benzer bir konu biliyorum.iki taraftan biri vazgeçmedikçe erkek için önem arzetmiyor malesef.ikiside biliyor ve devam ediyor gibi bişey oluyor.zamanlada saygı kalmıyor.ama bırak diyemem karşı tarafı yıldırmaya çalışsan kocan daha çok kıymete binecek.akside olabilir kocan için değerde kazanabilir.benim bildiğim mevzu 7. senesinde ve hala bi gelişme yok.ne o kadın bırakıyor nede karısı.allahım sabır ve kolaylık versin çok zor bir durum.allah düşmanıma vermesin diyeceğim cinsten.ama şuda var öncede görüşüyorlardı yani tanışıyorlardı diyorsun.isteseydi onunla evlenirdi seni seviyor bence kocan.giden taraf sen olma.
 
ailene söyleyıp evı terketsen.bende 2kez benzer seyler yasadım hıc gıtmedım evdeyken halletmeye calıstım ıkısındede hamıleydım ve bu sefer 2çocukla evı terkettım ve değerimi anladığını söyledı bıdaha olmayacak dıye yemınler ettı.bende bıraz işe yaradığını düşünüyorum bunu bi dene istersen belkı değerını anlar..
 
Benim bildiğim zina durumunda 3.şahsa tazminat davası açabiliyorsunuz ancak bunu boşanma davası açmadan yapabiliyormusunuz bilemiyorum ,isterseniz bunu hukuk köşesindeki avukat arkadaşlara sorun kesin öğrenin.
 

12 yıl olanı biliyorum... savaşmanın sonu gelmez, ya diğer kadına alışıp hiç rahatsız olmamaya başlayacaksın ya da ayrılacaksın.
 
Bence ailesi ile bir kere daha konuş, madem ilk konuşmanda senin yanında olmuşlar, sana destek olmuşlar, bir daha konuş. Bu konu hakkında son kez konuştuğunu, gerekeni yapmayacaklarsa bu konuyu kendi ailenle konuşacağını ve bu konuşmanın sonunun boşanma olacağını söyle.
 
12 yıl olanı biliyorum... savaşmanın sonu gelmez, ya diğer kadına alışıp hiç rahatsız olmamaya başlayacaksın ya da ayrılacaksın.

Kesinlikle aynı fikirdeyim ve şunu da eklemek istiyoum, hiç bir zaman blöf için yapamayacağın sözleri söylemeyeceksin, bişey yapmayacaksan kuşkularını kurcalamayacaksın. Benim anlamadığım bu kadar yıl herşeyi bilerek yaşayan bir kadın hala sevebilir mi
 
Benim bildiğim zina durumunda 3.şahsa tazminat davası açabiliyorsunuz ancak bunu boşanma davası açmadan yapabiliyormusunuz bilemiyorum ,isterseniz bunu hukuk köşesindeki avukat arkadaşlara sorun kesin öğrenin.

böyle bişeyi duymuştum ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyordum.davayı da karşı tarafı yıldırmak için açmayı düşünüyorum.
 
böyle bişeyi duymuştum ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyordum.davayı da karşı tarafı yıldırmak için açmayı düşünüyorum.

Ben de yeni boşandım,henüz 1 ay oldu.Başka bir kadın nedeniyle boşandım.Avukatım tazminatdan bahsetti ama ben üstüne gitmek istemedim.Öyle bir hakkınız var ancak siz boşanma davası açmıycaksınız o zaman yine bu hakkınız var mı bilmiyorum.Muhakkak karşı taraf için yıldırıcı bir durum tabi ama siz de çok sıkıntı yaşarsınız,yine de siz bilirsiniz tabi.
 
böyle bişeyi duymuştum ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyordum.davayı da karşı tarafı yıldırmak için açmayı düşünüyorum.

Pardon da neden sadece kadın suçlu olsun ki,sanki kocanın gönlü yokmuş da kadın zorla ayartmış.Siz boşanmayınca ya da dava açınca onlar ayrılacak sanki.Oldu da dava açtın,kazandın,parayı kadın mı verecek,kocan verecek.Yani adamın bi cebinden çıkıp öbür cebine girmiş olacak.O kadının ve kocanın gözünde ne durumda olduğunu bi düşünsene? Karım herşeye rağmen beni boşamadı,çok seviyor diye mi düşünecek kocan? Yoksa ne gurursuz kadın diye mi düşünecekler?
 

eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.
 
eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.

karşı tarafı tanıyan sizsiniz. dış görünüşünün, özelliklerinin nasıl olduğunu filan da siz biliyorsunuz.
madem amacınız rekabet etmek, o zaman rakibinizi iyi analiz edin,

sizden daha güçsüzse (kilolu, çirkin, yaşlı..) ya da denginizse savaşmaya devam edin. karar sizin.

ama rakip çok güçlüyse (zayıf, güzel, genç..) yenilmeye hazır olun çünkü bütün savaşlarda güçlü olan kazanır.
 
Son düzenleme:

Katılıyorum size. Evli olduğunu bile bile adamla birlikte oluyorsa "ay aman dava açıldı" diye mi ayrılacak? Ayrıca bu hikayede kocanın hiç suçu yok sanki, bir yükümlülüğü, sorumluluğu olan koca iken oh hem karısından olmayacak hem de sevgilisiyle ilişkisi devam edecek. Bence koca suçlu. Evli barklı adamın ne işi var asistanıyla?
 
madem şüpheleniyordunuz neden böyle bir adamdan çocuk yaptınız. eve bağlansın diye mi !!
eşinin seni aldattığını bilerek başkasıyla birlikte olduğu fikriyle hala nasıl onunla aynı yatakta yatabiliyorsun.
mücadele diyorsun o kadın yarın öbür gün kocanın peşini bırakınca mutlu olabileceğinize inanıyor musun?
o kadın gider başkası gelir. sen de çabalarınla kalırsın öyle.
 
seni aldatan eşine değil kıza davayı açmak bana komik ötesi geldi. Birde kız eşinden boşanıp benimle ne zaman evlencen lafına iğrenç demişsin kusura bakma ama senin yaptığında bana pek mide alıcı gelmedi.Üstelik bu durum iki defa yaşanıyo aynı kişiyle siz hala kızı suçlayın
Ben aldatılma durumunda ilk önce erkeği haksız görürüm erkek kendi karısına saygı göstermiyosa sevmiyosa ilk önce suçlu kendisidir sonra diğer kadın adamın düşünmediği yuvayı niye bir başkası düşünsün ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…