- Konu Sahibi meneksegull
-
söylediklerinde haklısın doğru diyorsun ama gitmeyi ne kadar çok istesemde çekip gitmek bana daha zor geliyor.daha sağlıklı bir şekilde karar vermek istiyorum.şimdi aptalı oynuyorum bilmiyormuş gibi davranıyorum bunun da bana ne kadar acı verdiğini tahmin edersiniz sanırım.ben dogumu beklemelimiyim yoksa şimdi ne olacaksa olsun deyip gitmelimiyim bilmiyorum.ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
bebeğim doğmadan böyle bir kararı vermek çok zor.bir yuvayı kurmak zordur yıkmak ise daha zor.ben elimden geleni yaptım demek için eşimin ailesiyle son kez konuşmayı düşünüyorum.onlara güveniyorum çünkü...
söylediklerinde haklısın doğru diyorsun ama gitmeyi ne kadar çok istesemde çekip gitmek bana daha zor geliyor.daha sağlıklı bir şekilde karar vermek istiyorum.şimdi aptalı oynuyorum bilmiyormuş gibi davranıyorum bunun da bana ne kadar acı verdiğini tahmin edersiniz sanırım.ben dogumu beklemelimiyim yoksa şimdi ne olacaksa olsun deyip gitmelimiyim bilmiyorum.ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
kız nasıl bir tip? (tarafsız yorumla anlatırsak yani?)
görsel olarak soruyorsanız ben yakından görmedim fakat facebooktan fotolarına baktım pek güzel değil çirkinde değil.biraz araştırdım çok cilveli hiç bir erkek karşı koyamaz dediler.
eşinizin kızla ilişkisini sürdürmesinden çok daha kötü riskler var, bu risklerden bir tanesi de eşinizin sizden boşanıp bununla aile kurması. siz işte bu ihtimali önlemeye çalışmalısınız. anladığım kadarıyla yalnız kalmaktan ve evliliğinizin bitmesinden çekiniyorsunuz. o halde amacınız kızı bıraktırmaya çalışmak değil, eşinizin sizi boşamasını engellemek olmalı. (gurur kavramı tatile çıkıyor böyle yazınca ama konu sahibinin hamileliği, rekabet isteği filan göz önüne alınınca bunlar söylenebiliyor.)
görsel olarak soruyorsanız ben yakından görmedim fakat facebooktan fotolarına baktım pek güzel değil çirkinde değil.biraz araştırdım çok cilveli hiç bir erkek karşı koyamaz dediler.
eşinizin kızla ilişkisini sürdürmesinden çok daha kötü riskler var, bu risklerden bir tanesi de eşinizin sizden boşanıp bununla aile kurması. siz işte bu ihtimali önlemeye çalışmalısınız. anladığım kadarıyla yalnız kalmaktan ve evliliğinizin bitmesinden çekiniyorsunuz. o halde amacınız kızı bıraktırmaya çalışmak değil, eşinizin sizi boşamasını engellemek olmalı. (gurur kavramı tatile çıkıyor böyle yazınca ama konu sahibinin hamileliği, rekabet isteği filan göz önüne alınınca bunlar söylenebiliyor.)
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
ben anlayamıyorum hemcinslerımı gercekten bazen anlayamıyorum
acaba benmı cok femınıstım
yoksa sızmı cok yufka yureklısınız
senın su yasadıgını ben yasıcam
bir sanıyeyı bırak bir salise bile durmam
sen bırde ıkıncı kez aynı mesajları yakalmaıısın
evladınada babada olursun anada
öyle bır babası olacagına hıc olmasın daha ıyı
kusura bakam arkadasım ama ne mucadelesınden bahsedıyorsun
defolsun gıtsın senı sevmıyenı sen nıye koynuna alıyorsun
ben anlayamıyorum hemcinslerımı gercekten bazen anlayamıyorum
acaba benmı cok femınıstım
yoksa sızmı cok yufka yureklısınız
senın su yasadıgını ben yasıcam
bir sanıyeyı bırak bir salise bile durmam
sen bırde ıkıncı kez aynı mesajları yakalmaıısın
evladınada babada olursun anada
öyle bır babası olacagına hıc olmasın daha ıyı
kusura bakam arkadasım ama ne mucadelesınden bahsedıyorsun
defolsun gıtsın senı sevmıyenı sen nıye koynuna alıyorsun
ben anlıyorum aslında
onaylamıyorum ama anlıyorum
hırsa ve nefse yenildiklerini düşünüyorum.
"ben kazanmalıyım" nefsi bütün sorun...
oysa hırs kadar insanın kendine zarar veren başka bi his yok...
eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?