Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

kız nasıl bir tip? (tarafsız yorumla anlatırsak yani?)

Ve bazı arkadaşlar,boşanmadığına göre seviyor demişler ya,işte boşanmamasının nedeni de arkadaşın bu şekilde aileyi araya sokması bence.Adam ailesiyle kötü olmamak için boşanmayı teklif edemiyor.Ama fazla gizli saklı yaşamayıp karım gördü,o boşasın,ailem de bana bişey diyemez diye düşünüyor bence[/QUOTE]

Evet kesinlikle, adam nasıl olsa karım biliyor, sınırlarımı genişlettim artık, ben ailemi karşıma alıp boşanamam, karım dayanabildiği yere kadar dayanır dayanamazsa boşar diyor. Her iki türlü de rahat adam
MAstika bacım pardon...Yorumunu beğenip o kısmını aldığımı sandım ama alamamışım :=

Son düzenleme:

eminnn oll sen biz ne dersek diyelim bosanmassin hatta aileside ogrense basedmes ise bosanin derlerse bile sen bosanmicaksin..
sonucta onun ailesi once canlarii bence sen bu adami bosamazsiinnnnn ...nokta

Burda kimsenin haklı omak gibi bir derdi yok. Herkes birbirne yardımcı olmak istiyor. Kimse kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmıyor. Sadece sorduğun için yazıyor herkes. Ve sen her ne kadar bilmiyormuş gibi yaptığını, aptalı oynadığını düşünsende eşin senin bildiğini biliyor, bunun rahatlığı var adamın üstünde, her adımla sınırlarını genişletmiş. En zor, en mutlu, en heyecanlı günlerinde uğraştığın şeylere bak. Hakkında hayırlısı olsun ama ben de ne olursa olsun boşanmayacağına inanıyorum.

görsel olarak soruyorsanız ben yakından görmedim fakat facebooktan fotolarına baktım pek güzel değil çirkinde değil.biraz araştırdım çok cilveli hiç bir erkek karşı koyamaz dediler.

eşinizin kızla ilişkisini sürdürmesinden çok daha kötü riskler var, bu risklerden bir tanesi de eşinizin sizden boşanıp bununla aile kurması. siz işte bu ihtimali önlemeye çalışmalısınız. anladığım kadarıyla yalnız kalmaktan ve evliliğinizin bitmesinden çekiniyorsunuz. o halde amacınız kızı bıraktırmaya çalışmak değil, eşinizin sizi boşamasını engellemek olmalı. (gurur kavramı tatile çıkıyor böyle yazınca ama konu sahibinin hamileliği, rekabet isteği filan göz önüne alınınca bunlar söylenebiliyor.)

sende haklisin ama nereye kadar...
buna mangal gibi yurek celik gibide sinir lazim...

görsel olarak soruyorsanız ben yakından görmedim fakat facebooktan fotolarına baktım pek güzel değil çirkinde değil.biraz araştırdım çok cilveli hiç bir erkek karşı koyamaz dediler.

evine ve eşine sadık bir erkek öyle bir karşı koyar ki. eşiniz karakter sahibi bir insan değil. bu düzeltilebilecek bir şey de değil.

hepinize teşekkür ederim söylediklerinizi düşünecem.kararım her ne olursa olsun beni zor günlerin beklediğini anladım.umarım bu olaydan en az zararla çıkan ben olurum.

Arkadaşım boşanmam diye diretti, sonrasında ne oldu, adam gitti diğer kadınla ev kurdu, çocuk sahibi oldu, nikahı belki arkadaşımda kaldı ama şimdi herkes diğer kadını esas eşiymiş gibi görüyor. Boşanmamak da çözüm değil yani. Ben olsam nikahım altındaki adam başkasıyla birlikte olacağına boşarım, boşadığım adam olur.

kocanda sende bir boşluktasın sanırım..ben aşık olduğunu düşünmüyorum..

bir zamanlar banu arkadaşımız vardı burada bilen hatırlayan varsa.kocası eski sevgilisiyle bir dönem beraber yaşadı..kadında kalitesiz düşük bir tipti..çok büyük kavga ve davaların eşiğinden dönülmüştü..

adam biraz sorumsuz, evliliğin yükünden kaçmıştı..o düşük kadında senden hiç birşey beklemiyorum deyip bir süre kendini cazip göstermeye çalışıp zaman içinde adama tırnaklarını geçirmeye çalışmıştı.adam dank etti çok sonradan.

zannediyorum şimdi bunlar yasak aşk yaşıyorlar ya o heyecan tatlı geliyordur onlara..çünkü aradan engellerden çekilip başbaşa kalacaklar sorumluluklar ve hayatın gerçekleri vuracak yüzlerine o tatlı rüyadan uyanacaklar..şimdi kavuşmamanın verdiği bir hoşluk var.sen aradan çekilsen arkadaşım onların büyüsü bozulur..bu hep böyle olmuştu..

ayrıca şunu bilir şunu söylerim.gerçeğin ilahı adalet şaşmıyor öbür tarafa bile kalmıyor.keyfi olarak yuva yıkan ömrü billah iflah olmaz belini doğrultamaz.allah senin ve yavrunun tek damla gözyaşının intikamını öyle bir alır ki...

o denli fingirdek bir kadın madem eşin öylesine uzun süre bakmaz bana kalırsa..seni boşayıp yolluyu eş mi yapacak?

eğer yanlış bilmiyorsam o kadına maddi manevi tazminat davası açabiliyorsunuz. savcılık izniyle gsm operatörlerinden geçmişe dönük dökümanlar istenebiliyor ki bu dökümanlar sizin lehinize en önemli kanıttır. ama bence biraz bekleyin derim,belki çocuk doğduktan sonra eşinizin aklı başına gelir.

ben anlayamıyorum hemcinslerımı gercekten bazen anlayamıyorum
acaba benmı cok femınıstım
yoksa sızmı cok yufka yureklısınız
senın su yasadıgını ben yasıcam
bir sanıyeyı bırak bir salise bile durmam
sen bırde ıkıncı kez aynı mesajları yakalmaıısın
evladınada babada olursun anada
öyle bır babası olacagına hıc olmasın daha ıyı
kusura bakam arkadasım ama ne mucadelesınden bahsedıyorsun
defolsun gıtsın senı sevmıyenı sen nıye koynuna alıyorsun

Benzer bir olay, benzer bir yorumun...Kesinlikle katılıyorum sana ama benim anlamadığım bişey var kimseye de soramadım, sen cevaplarsın bence. Sence neden bu durumdaki kadınlar böyle tepki veriyor? Bu akşam aynı içerikli iki konuya da aynı tarz cevap yazdın, konu sahiplerinin de savunması, mazeretler, bakış açıları aynı. Sence bu ihanetten kaynaklanan özgüven eksikliği olabilir mi? Yorumun rahalattı beni bu arada, bir tek ben mi böyle düşünüyorum bende sorun var galiba diyordum tam kendime..

ben anlıyorum aslında
onaylamıyorum ama anlıyorum
hırsa ve nefse yenildiklerini düşünüyorum.
"ben kazanmalıyım" nefsi bütün sorun...
oysa hırs kadar insanın kendine zarar veren başka bi his yok...

ben anlıyorum aslında
onaylamıyorum ama anlıyorum
hırsa ve nefse yenildiklerini düşünüyorum.
"ben kazanmalıyım" nefsi bütün sorun...
oysa hırs kadar insanın kendine zarar veren başka bi his yok...

Hırs, öfke ve nefret...İnsanın kendsine zarar verdiği, taşıdıkça büyüttüğü ve ağırlaştırdığı, hayatını zindana çeviren hisler. Ben anlamıyorum, anlamayacağım da. Bir kadın olmaktan önce bireyim ben. Benim kendime saygım var ve bana saygısı olmayan insana çevremde ve hayatımda ihtiyacım yok. Neden ben kazanmalıyım derken kendimi aşağılayıp onların seviyesine ineceğim, ne geçecek elime, mutlu mu olacağım, ya da ben kazansam artık o adama nasıl eşim diyeceğim, nasıl midem bulanmadan yüzüne bakacağım. Ve daha da önemlisi ben ben olmaktan çıktıktan sonra hangi mutlu yuva olacak...

allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.eşinle bence son kez otur konuş madem boşanmam diyorsun,tavırlarına bak hareketlerine bak.ama bana da sorarsan bu adamdan koca,çocuğuna da baba olmaz. sonradan üzüleceğine bırakta çocuğun babasız büyüsün. babalık yapacak olan zaten seni düşünür bebeği için en azından hareketlerine dikkat ederdi. her türlü de zorlanacaksın. allah kolaylık versin.

bence kadina dava acmak yerine esinle konus bu kadinla iliskisini bir an önce bitirsin...tekyapman gereken bu bence...ha yapmak istemiyormu yapmiyormu ozaman gücün varsa kendi ayaklarin üzerine durabilceksen yapman gerekeni yap...burada en önemli karari verebilcek insan esin...kadini vazgecirmeye calismak yerine bence esine vazgecir..

eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.

fakat eşiniz size karşı duygusal birşey hissetseydi sizi de aldatmazdı.. her neyse ben olsam o kadını herkese rezil ederim giderim kadınla konuşmaya karnımda bebeğim var sen utanmıyor musun insanlığından derim hatta kadının ailesini bul git ailesine söyle kökten çözüm rezil olsun pislikkk böyle evli erkekleri ayartan kadınlardan nefret ediyorum utanmazlar insan karnındaki çocuğa acır bee neyse ya eşinizde sütten çıkmış ak kaşık değil tabii ama ben olsaydım o kadını rezil ederdim ailesiyle konuşarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…