- Konu Sahibi meneksegull
-
Pardon da neden sadece kadın suçlu olsun ki,sanki kocanın gönlü yokmuş da kadın zorla ayartmış.Siz boşanmayınca ya da dava açınca onlar ayrılacak sanki.Oldu da dava açtın,kazandın,parayı kadın mı verecek,kocan verecek.Yani adamın bi cebinden çıkıp öbür cebine girmiş olacak.O kadının ve kocanın gözünde ne durumda olduğunu bi düşünsene? Karım herşeye rağmen beni boşamadı,çok seviyor diye mi düşünecek kocan? Yoksa ne gurursuz kadın diye mi düşünecekler?
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
haklısınız tabi ki eşim de suçlu.üzücü şeyler yaşadık.ilk bebğimi düşükle kaybettim.ikinci bebeğimi de 40 haftalıkken ölü doğum yaparak kaybettim.eşim bundan çok etkilendi.resmen hayata küstü bu bayanda bunu fırsat bildi yakınlaşmaya çalıştı diye düşünüyorum.acaba çok mu iyimserim?
Yanlış anlama ama böyle büyük acıları eşin tek başına yaşamadı. Sana aşkla bağlanıp acını unutturmak için çabalamak varken başka kadınlarda teselli arıyorsa suçlu o kadın değil senin kocandır. Sen ondan 10 kat fazla acı çekmişsindir. Hatta acının tarifi yoktur. Sen neden teselliyi başkalarında aramadın?
madem şüpheleniyordunuz neden böyle bir adamdan çocuk yaptınız. eve bağlansın diye mi !!
eşinin seni aldattığını bilerek başkasıyla birlikte olduğu fikriyle hala nasıl onunla aynı yatakta yatabiliyorsun.
mücadele diyorsun o kadın yarın öbür gün kocanın peşini bırakınca mutlu olabileceğinize inanıyor musun?
o kadın gider başkası gelir. sen de çabalarınla kalırsın öyle.
öğrendiğimde zaten hamileydim.kocamla aram kötü değil bana olan ilgisi ilk zamanlara göre biraz azaldı.eğer boşanırsam beni nelerin beklediğini bilmiyorum.üstelik çocuk var artık ben çalışmıyorum bu durumda beni korkutuyor. bunun geçici bişey oldugunu umut ederek savaşmak istiyorum.
öğrendiğimde zaten hamileydim.kocamla aram kötü değil bana olan ilgisi ilk zamanlara göre biraz azaldı.eğer boşanırsam beni nelerin beklediğini bilmiyorum.üstelik çocuk var artık ben çalışmıyorum bu durumda beni korkutuyor. bunun geçici bişey oldugunu umut ederek savaşmak istiyorum.
O zaman bilmezden gelip yaşamaya devam edeceksiniz.
Ve sen hala bu adamı seviyorsun.... Kusura bakma duygusal zamanındasın, gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın ama bu adam için savaşmaya değmez.
ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm
sence kocan haksizlik etmiyormu ona enn buyuk ceza evlat ayriligi vermek hoss o bebesini dusunse karnindaki subyani dusunurdu....
sence kocan haksizlik etmiyormu ona enn buyuk ceza evlat ayriligi vermek hoss o bebesini dusunse karnindaki subyani dusunurdu....
ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm
bebeğim doğmadan böyle bir kararı vermek çok zor.bir yuvayı kurmak zordur yıkmak ise daha zor.ben elimden geleni yaptım demek için eşimin ailesiyle son kez konuşmayı düşünüyorum.onlara güveniyorum çünkü...
haklısınız tabi ki eşim de suçlu.üzücü şeyler yaşadık.ilk bebğimi düşükle kaybettim.ikinci bebeğimi de 40 haftalıkken ölü doğum yaparak kaybettim.eşim bundan çok etkilendi.resmen hayata küstü bu bayanda bunu fırsat bildi yakınlaşmaya çalıştı diye düşünüyorum.acaba çok mu iyimserim?
Yanlış anlama ama böyle büyük acıları eşin tek başına yaşamadı. Sana aşkla bağlanıp acını unutturmak için çabalamak varken başka kadınlarda teselli arıyorsa suçlu o kadın değil senin kocandır. Sen ondan 10 kat fazla acı çekmişsindir. Hatta acının tarifi yoktur. Sen neden teselliyi başkalarında aramadın?
bebeğim doğmadan böyle bir kararı vermek çok zor.bir yuvayı kurmak zordur yıkmak ise daha zor.ben elimden geleni yaptım demek için eşimin ailesiyle son kez konuşmayı düşünüyorum.onlara güveniyorum çünkü...
Kusura bakma ama bence sen buraya boşuna konu açmışsın. Sen zaten ne yapacağını biliyorsun, sadece evet haklısın sözünü duyup onay almak için konu açmışsın bence. Seni bilmiyorum ama ben değerli bir insanım, beni değersiz kılacak kişi eşim bile olsa hayatımda, yanımda, evimde, yatağımda olamaz. Ben aldatıldığımı bile bile devam edersem evliliğime kendime saygımı yitiririm. Birincide ailesi girmiş araya düzelmiş, şimdi sen gerçekten zorlu bir hamilelik dönemindesin ve adam gene aynı haltı yiyor. Sen ne zaman bu adama güvenip arkanı dönebileceksin. Arkanı her döndüğünde şimdi nerde, kiminle, ne yapıyor mu diyeceksin. Adam senin güvenini kazanmaya çalışacağına aynı yola geri dönmüş. Soracak bişey yok, ya susup oturacaksın eşin de daha da yüz bulup dozunu arttıracak yada nerden geliyorsan oraya git deyip kapıyı kapatacaksın. Bir de şu var, boşanırsam nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum demişsin. Doğru boşanırsan nelerle karşılaşacağını bilmiyorsun ama evliliğin devam ederse periyodik olarak aldatılacağını biliyorsun. Bilinmeyene güvensizlik, bilinene güven bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?