Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

gerçekten çok ince bir çizgi biz ne desek boş yüreğinizin sesini dinleyin derim.seviyorsan savaşacaksın.gurur yapılacak durum var yapılmayacak durum var.size çek git demeyen adamı gurur yapıp bırakırsan kapacak kadın çoook.ne güzel eğitmişsinizdir siz 2 senede ohhhh ne ala.bence kocanızda boşanmak istemio.istese oo şimdiye 10 kere boşardı.sadece diğer kadını kabullendiğinizi düşünmesin.yüzgöz olmayın
yoksa bir eli yağda bir eli balda olurr...

haklısınız tabi ki eşim de suçlu.üzücü şeyler yaşadık.ilk bebğimi düşükle kaybettim.ikinci bebeğimi de 40 haftalıkken ölü doğum yaparak kaybettim.eşim bundan çok etkilendi.resmen hayata küstü bu bayanda bunu fırsat bildi yakınlaşmaya çalıştı diye düşünüyorum.acaba çok mu iyimserim?

seni anliyorum ama adamin zaten seni aldattigini biliyormussun birde gebe kalmissin anne olmayi istemek senin en dogal hakkinnn
ama bak adam cok temkinli davraniyor belliki bu iliskiyi surdurmeye kararliii..
kadina dava acmaya hakkin var hatta boyle bi durum tvde haberlerde izlemistim ama sen yinede iyi dusun tasin
kocanla bu konuyu konuss evladin icin bitirmeyeb niyetli degilsede sisn cooook zorrr...

Yanlış anlama ama böyle büyük acıları eşin tek başına yaşamadı. Sana aşkla bağlanıp acını unutturmak için çabalamak varken başka kadınlarda teselli arıyorsa suçlu o kadın değil senin kocandır. Sen ondan 10 kat fazla acı çekmişsindir. Hatta acının tarifi yoktur. Sen neden teselliyi başkalarında aramadın?

Ve sen hala bu adamı seviyorsun.... Kusura bakma duygusal zamanındasın, gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın ama bu adam için savaşmaya değmez.

bence yavas yavas kendini hazırlamaya bak ayrılığa çünkü mutlu olamıcaksın ki ömür boyu bu iğrenç durumla yaşanır mı anladım çocugun babasıyla olsun istiyorsun ama o çocuk böyle bi evde sence mutlu olur mu ona da yazık bi yandan da çocuk doğunca acaba eşin o kadından uzaklaşır mı diye düşünüyorum belki de... inşallah yani hatasını anlar anlamazsa bnce kurtul şu adamdan yazık sana çekilcek şey değil

öğrendiğimde zaten hamileydim.kocamla aram kötü değil bana olan ilgisi ilk zamanlara göre biraz azaldı.eğer boşanırsam beni nelerin beklediğini bilmiyorum.üstelik çocuk var artık ben çalışmıyorum bu durumda beni korkutuyor. bunun geçici bişey oldugunu umut ederek savaşmak istiyorum.

O zaman bilmezden gelip yaşamaya devam edeceksiniz.

yavrucumm ahh ahh sen kocani cook seviyorsun onu tekrar elde etmek istiyorsun elinde bi isinde yok caresizsin ama evinde sen bebgin oluncada 3 kisilik bi ailen oldugunu sanarken o kadinin ruhu senin evinde dolasacakkk..bi kalpte iki kadin
bi adami iki kadin paylasmaz canim benim...

Ve sen hala bu adamı seviyorsun.... Kusura bakma duygusal zamanındasın, gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın ama bu adam için savaşmaya değmez.

ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm

ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm

sence kocan haksizlik etmiyormu ona enn buyuk ceza evlat ayriligi vermek hoss o bebesini dusunse karnindaki subyani dusunurdu....

sence kocan haksizlik etmiyormu ona enn buyuk ceza evlat ayriligi vermek hoss o bebesini dusunse karnindaki subyani dusunurdu....

bebeğim doğmadan böyle bir kararı vermek çok zor.bir yuvayı kurmak zordur yıkmak ise daha zor.ben elimden geleni yaptım demek için eşimin ailesiyle son kez konuşmayı düşünüyorum.onlara güveniyorum çünkü...

Kusura bakma ama bence sen buraya boşuna konu açmışsın. Sen zaten ne yapacağını biliyorsun, sadece evet haklısın sözünü duyup onay almak için konu açmışsın bence. Seni bilmiyorum ama ben değerli bir insanım, beni değersiz kılacak kişi eşim bile olsa hayatımda, yanımda, evimde, yatağımda olamaz. Ben aldatıldığımı bile bile devam edersem evliliğime kendime saygımı yitiririm. Birincide ailesi girmiş araya düzelmiş, şimdi sen gerçekten zorlu bir hamilelik dönemindesin ve adam gene aynı haltı yiyor. Sen ne zaman bu adama güvenip arkanı dönebileceksin. Arkanı her döndüğünde şimdi nerde, kiminle, ne yapıyor mu diyeceksin. Adam senin güvenini kazanmaya çalışacağına aynı yola geri dönmüş. Soracak bişey yok, ya susup oturacaksın eşin de daha da yüz bulup dozunu arttıracak yada nerden geliyorsan oraya git deyip kapıyı kapatacaksın. Bir de şu var, boşanırsam nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum demişsin. Doğru boşanırsan nelerle karşılaşacağını bilmiyorsun ama evliliğin devam ederse periyodik olarak aldatılacağını biliyorsun. Bilinmeyene güvensizlik, bilinene güven bu olsa gerek.

hiç anlamadığım bir şeydir bu hem aldatıldım diye üzülürsünüz ki haklısınız hemde ayrılmak istemem dersiniz inandığım bir şey adam bir kere karısını aldatıyorsa devamınıda getirir yani alışkanlık haline getiriyor çoğu yada unutup hayat boyu görmezden geleceksiniz yada boşanıp ebedi gönül rahatlığıyla huzurlu bir şekilde yaşamanıza devem edeceksiniz eğer boşanmayacaksanız ikide bir eşinize hatırlatmayacaksınız kusura bakmayın sözüm sadece size değil altadılıpta eşinden boşanmayan ve her gününü kendine zehir eden her keze

böyle düşünmene gerçekten üzüldüm. bir umut uğruna çırpınıyorsun. bir kadına kocasından gelebilecek en kötü şey aldatılmak. kesinlikle geri dönüşü olmayan büyük bir hata. üstelik senin kocan bu hatayı bir kere de yapmamış. pişman olmamış. çabanı gerçekten anlamaya çalışıyorum ama bu adam için değmez.

seni anliyorummmm...
bak tatlim hormonlarin senin zaten senin saglikli bir kara vermeni engellicek e birde anne olucaksin ama sunu unutmaki simdiden ilgisi zkalmissin
ama lohusalik doneminde daha cok ilgiye ihtiyacin olacak peki o zaman lohusalik bunalimiyla basedebilcekmisin
ama arkadasin dedigi gibi senin kararin bir sonraki adimin zaten belli..
ama dilerim allahtan esinin kalbine bi sicaklik gelirde gittigi yanlis yoldan geri doner...

Bence böyle bi olay nedeniyle çok etkilenmiş olsa başka kadınlarda teselli aramak yerine seninle ilgilenirdi.Kusura bakmayın ama düşünceleriniz iyimserlik boyutunu da aşıyor

Kesinlikle

Ve bazı arkadaşlar,boşanmadığına göre seviyor demişler ya,işte boşanmamasının nedeni de arkadaşın bu şekilde aileyi araya sokması bence.Adam ailesiyle kötü olmamak için boşanmayı teklif edemiyor.Ama fazla gizli saklı yaşamayıp karım gördü,o boşasın,ailem de bana bişey diyemez diye düşünüyor bence

söylediklerinde haklısın doğru diyorsun ama gitmeyi ne kadar çok istesemde çekip gitmek bana daha zor geliyor.daha sağlıklı bir şekilde karar vermek istiyorum.şimdi aptalı oynuyorum bilmiyormuş gibi davranıyorum bunun da bana ne kadar acı verdiğini tahmin edersiniz sanırım.ben dogumu beklemelimiyim yoksa şimdi ne olacaksa olsun deyip gitmelimiyim bilmiyorum.ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…