Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

bence bi kere hata yapan yıne yapar net inş yapmamıstır ben eşimin gunahını alıyorumdur

Bana kalırsa erkekler biraz tuhaf yaratıklar. Yani kimine göre aldatılmanın bile açıklaması olabiliyor. Bu tarz insanların da farklı konularda farklı takıntıları oluyor. Her neyse koca nasıl bir tepki verirdi bilmiyorum ama biz kadınlar genel olarak daha duygusal daha yapıcıyız. Evet bu durum zaman zaman kullanılıyor ama kendi mutluluğumuz için de en doğrusunu bulmay çalışmalıyız. Demem o ki böyle bir durum inşallah yoktur ama varsa da çok iyi düşünmen gerekir. Kesip atmak en kolayı çünkü..

tabıkıde en boyle bısey duydum kavga edeyım kafasında degılım sessızce arastırıp rahatlamak ıstıyorum

Watsap konusunda yardım edebilirim tabi eşinizin telefon şifresini biliyorsanız. Bu ne kadar kadar doğru olur bilemiyorum.

whatsapı kontrol et birde netten gün içinde yapılan sms gideri net gideri vs dikkat çekici oranda mı bak bakalm

Erkek milletine guvenmiyorum diyorsunuz da... neden evlendiniz madem bir erkekle? hicbirimiz kor kütük guvenip asla asla yapmaz diyerek gezmiyoruz ama sizin gibi eli bogrunde kara haber beklemiyoruz da!
+1 yaparmi yapar. Ama sureklide suphe etmek dogru degil

Ya burda birisi kocasini kelimelik diye bir oyun vardi.ordan konusurken yakalamisti... eve gelince siliyor mu aceba. Watsuptan konusuyorsa isin kolay bi ark var o yardim eder.sapik58 di galiba nicki...

Sapikmi
Galiba sapsik58 den bahsediyosunuz.
Yani ben.

Ben tarafimi cektim bu islerden.
Bu istekte bulunanlar imzali belgeyle isim var, kalicak yerim var, ailem arkamda diye kanitlamazlarsa hic ilgilenmiyorum.
Cunku sonra vicdanim rahat etmiyor.

Bu çok da suphelenilecek bir durum değil bana gore.whatsapptan da birileriyle konuşabilir yok mu grubu falan.tabi takip et ama çok da şüpheye dusme.o kişi azcik gormeye çalışsın bakalım madem belki gorebilir

Bakmadigin whatsapp ile mail ve inernet tarayici gecmisi kalmia baksana onlara da madem. Bir de hakikaten letgo sahibinden falan uye olmus olabilir ama peogram indiremez diyorsun. Nasil bir cep bu merakettim. Modeli nedir cebin? O sana rapor veren bayan evli mi bekar mi?

Farketmediği bir anda bilgisayardan whatsapp Web e bağlan. Tüm konuşmalarını bilgisayardan takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…