- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Hele durKesınlıkle teredutsuz ayrılırım hıc acımam
bence bi kere hata yapan yıne yapar net inş yapmamıstır ben eşimin gunahını alıyorumdurBak asla kelimesini çok sık kullanmamalıyız bence. Evet gerçekten böyle bişey yapıyorsa kötü ama çok seviyorsan eğer bir hata yaptı diye ondan vazgeçmen daha kötü. Ondan önce kendini üzmüş olacaksın.
eşim terstır sormaya korkarGozumle gormeden inanmam.. magdem mesajlasiyor esiniz, o sahiz hicmi sormamis esinize kiminle yaziyorsun diye.. durduk yere milleti suphelendiriyorlar..
İnşallah dediğin gibi sen yanılıyorsundurbence bi kere hata yapan yıne yapar net inş yapmamıstır ben eşimin gunahını alıyorumdur
ben erkek mılletıne guvenmıyorum diyelimEvlilik kontrol demek değildir.Ziyadesiyle yanlış anlamışsın.Zaten güvenin de pek yokmuş ki bu kontrollü tavrın varmış.
tabıkıde en boyle bısey duydum kavga edeyım kafasında degılım sessızce arastırıp rahatlamak ıstıyorumBana kalırsa erkekler biraz tuhaf yaratıklar. Yani kimine göre aldatılmanın bile açıklaması olabiliyor. Bu tarz insanların da farklı konularda farklı takıntıları oluyor. Her neyse koca nasıl bir tepki verirdi bilmiyorum ama biz kadınlar genel olarak daha duygusal daha yapıcıyız. Evet bu durum zaman zaman kullanılıyor ama kendi mutluluğumuz için de en doğrusunu bulmay çalışmalıyız. Demem o ki böyle bir durum inşallah yoktur ama varsa da çok iyi düşünmen gerekir. Kesip atmak en kolayı çünkü..
Durduk yerede adamin gunahini alma.. izle uzaktan, ama surekli suphelenmek olmazki..eşim terstır sormaya korkar
izlicem uzaktan ztnDurduk yerede adamin gunahini alma.. izle uzaktan, ama surekli suphelenmek olmazki..
tabıkıde en boyle bısey duydum kavga edeyım kafasında degılım sessızce arastırıp rahatlamak ıstıyorum
+1 yaparmi yapar. Ama sureklide suphe etmek dogru degilErkek milletine guvenmiyorum diyorsunuz da... neden evlendiniz madem bir erkekle? hicbirimiz kor kütük guvenip asla asla yapmaz diyerek gezmiyoruz ama sizin gibi eli bogrunde kara haber beklemiyoruz da!
Ya burda birisi kocasini kelimelik diye bir oyun vardi.ordan konusurken yakalamisti... eve gelince siliyor mu aceba. Watsuptan konusuyorsa isin kolay bi ark var o yardim eder.sapik58 di galiba nicki...
o nasil oluyor peki bende merak ettm.)Farketmediği bir anda bilgisayardan whatsapp Web e bağlan. Tüm konuşmalarını bilgisayardan takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?