- 2 Ağustos 2017
- 24
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi Uzgunumarrik032
-
Kendinize bu kadar eziyet edeceğinize eşinizle konuşun.kadinin da telefon nosunu alıp bir haftadır sabahlara kadar uyumadan takip ediyorum
Böyle biriyse neden sizi aldatıyor ki? Çok ilginç...cok ilgili alakali bir insan herdededigimi yapar.iyi davranir benimle kaliteli zaman geçirmek icin çok uğraşıyor
Eger aldatiyorsa hemen bosarim salak yerine koymasini istemiyorum .ispat delil istiyorum ama bunu nasil yapmam gerektiğinden dolayi caresizimaçıkça konuşun neden çaresiz hissediyorsunuz?
Takip ediyorum bende iste bir haftadir son görülme lerinin ekran görüntüsü nu aliyorumBir sure daha takipte kalin bence
Is icin konusuyor olamazlar mi
Gerci viber ne onuda bilmiyorum teknolojiden bi haberim
WhatsApp gibiBir sure daha takipte kalin bence
Is icin konusuyor olamazlar mi
Gerci viber ne onuda bilmiyorum teknolojiden bi haberim
Vatsap veb nedir bilmiyorum bunun girdigi program viber ayrica onun telefona bişey yüklersen aninda yakalanirimWhatsapp web'ten direkt olarak ne konuştuklarını da gözlemleyebilirsiniz..
Yalnız onu yaparken dikkatli olması gerek bir de ordan bakmak suça girmeye başlamıştı geçenlerde. Kadınların kendilerini savunmalarını engellemek için biber gazı taşımak suç. Aldatıldığını ispatlamak için whatsapp webten bakmak da suç. Bakalım yaşamamız da suç sayılacak mı?Whatsapp web'ten direkt olarak ne konuştuklarını da gözlemleyebilirsiniz..
Adam yazılımcı yemez :sWhatsapp web'ten direkt olarak ne konuştuklarını da gözlemleyebilirsiniz..
"Çatır çatır aldatılın, yatakta basarsanız donuna kadar alabilirsiniz."Yalnız onu yaparken dikkatli olması gerek bir de ordan bakmak suça girmeye başlamıştı geçenlerde. Kadınların kendilerini savunmalarını engellemek için biber gazı taşımak suç. Aldatıldığını ispatlamak için whatsapp webten bakmak da suç. Bakalım yaşamamız da suç sayılacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?