Aldatiliyorum galiba

Açıkça konuşun o uygulamayı da derhal telefonundan silsin ve o işi de en kısa sürede bıraksın.. madem sizi dinliyor bu konuda kendinizi dinletttirin..

Yorumun çok güzel olmuş teşekkür ederim .ben kocamdan başkasına suç bulmuyorum.bana karşı sorumlu olan eşim .o yüzden kadına ne diyeyim ki tabi oda sütten çıkmış ak kaşık değil ama beni eşimin yaptıkları üzer gerisi tefarruat

Bu viber yüzünden ben de sevgilimle kavga etmemistim, üstelik o yurt dışındayken birbirimizle konuşmak için indirmiştim. Viber'da internet açık olduğunda çevrimiçi görünürsünüz. Neti kapatınca, ya da telefon kapanınca son görülme bilgisi çıkar. Bunu kaldırmak için ikinci seçenek var bir de onda da çevrimici bilgisi komple kapatılıyor.

Bence sizin takip ettiginiz zamanlarda eşinizin neti falan kopuyor olabilir. Siz yine de gözünüzü uzerinden ayırmayın ama bana bi yanlış anlaşılma var gibi geldi. Gördüğünüz mesajda da bir şey yok zaten. Bana tek şüpheli gelen sey ısrarla viber kullaniyor olması. Sizinle bir iletişimi yoksa oradan neden silmiyor olduğu.

Bu arada yazılımcı olması bir şeyi değiştirmez, benim burada eski üyeliğimde yazılım mühendisi sevgilimin şifrelerini ele geçirip aldatma girişimini yakalayıp an be an paylaştığım popüler bi konum vardı yani karda yürüyüp iz birakmayinca anlamıyorlar

Yazarken aklıma geldi de viber 'i vatsap web olayi ortaya çıktığı için kullanıyor da olabilir.

Evdeyken de telefonu elinde oluyor mu hep?

Vibere güvenmeyin eskiden kullaniyodum yani vardi telimde eşim de indirmişti ve hiç ilgisi yoktur vatsabi bile zor çevrim içi olur genelde ben bakarim mesajlarina bakmaz bile bi akşam birlikte cay içiyoruz oylesine el alışkanlığı uygulamalari geziyorum vibere tikladim bi baktim eşim çevrimde ama telefonu yanimizda bile değil mutfakta sordum bilmiyorumki neden öyle dedi hiç girdinmi bugün dedim öylesine bi tiklamistom bi kac saat önce dedi ben viberden çıktım esimin telinden kendime baktim hala cevrim içi görünüyorum bi saat gecti yine baktim kendime yine ayni demekko bu vatsap gibi degil bi girip çıkınca baya bi çevrimde gibi kaliyo çok denedim bazen bi daha girip cikinca degisiyo falan yani karışık o yüzden başka şüpheleriniz yoksa vibere aldanmayin bosyere

Hakkinizda hayırlısı olsun insallah düzelir

Caninizi sikmayin direkt esinize konuyu acin boyle hergece kendinize eziyet etmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…