- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Uzgunumarrik032
-
Yorumun çok güzel olmuş teşekkür ederim .ben kocamdan başkasına suç bulmuyorum.bana karşı sorumlu olan eşim .o yüzden kadına ne diyeyim ki tabi oda sütten çıkmış ak kaşık değil ama beni eşimin yaptıkları üzer gerisi tefarruatNe zamanki bu akıllı telefonlar çıktı internet yaygınlaştı aldatmalar fazlalaştı. Kimi duysak internetten bulmus internetten tanışmış yok anlaşmış inanın bazen diyorum ilerde evlenirsem telefonla bilgisayarla alakası olmayan biriyle evlenecegim. Ki ben 15 yıldır evinde interneti olan msn dönemine yetişmiş biriyim ve benim bile bizzat görduklerim midemi bulandiriyor kardesim öncelikle o programi yukle şunu yap bunu yap demeyecegim otur konuş bir yuva kolay kurulmuyor ama bazi şeylerin izi de kolay silinmiyor. Esinle bu sorunu halledemezsen hep içinde kalacak hep aklinin bir köşesinde en kotusu de bu. Allah bu evli adamlara yüz veren sırnaşan kadınlara da akil fikir versin baska bir sey diyemiyorum. Bu konuyla mutlaka yüzlesin yuzlestirin
Viber ama vatsap degilki bide esim yazilimci anlamazmiWhtsap webi de deneyein bence. Şifreyi çözmüşünüz zaten gerisi kolay...
Hakkinizda hayırlısı olsun insallah düzelirYorumun çok güzel olmuş teşekkür ederim .ben kocamdan başkasına suç bulmuyorum.bana karşı sorumlu olan eşim .o yüzden kadına ne diyeyim ki tabi oda sütten çıkmış ak kaşık değil ama beni eşimin yaptıkları üzer gerisi tefarruat
Caninizi sikmayin direkt esinize konuyu acin boyle hergece kendinize eziyet etmekten iyidirMerhaba bayanlar buraya daha onceden uyeydim sirf beni taniyanlar olduğunu bildiğim için yeni üyelik alip konu açtım
Öncelikle iyi giden bir evliliğim olduguna inanan biriyim 15 senedir birbirimizi tanıyoruz eşimle 10 senedir evliyim .esimin telefonunda viber yüklü ve buradan kimseyle konuşmadigini biliyorum eşim gece çalışıyor ve sabaha kadar viberde etkin oluyor işyerindeki kadin dan supeleniyordum.suphemin sebebi kadinla mesajlastigini yakalamistim ve ortaligi ayaga kaldirdim.esim istersem isten cikacagini ve hatta uygulamayi telefonundan kaldiracagini soylemisti ama yapmadi bende ses etmedim ertesi gun esim son gorulmesini kapatti sifreyi degistirdi.nedenini sormadim.sifreyi ogrendim son gorulmesini actim ve kadinin da telefon nosunu alıp bir haftadır sabahlara kadar uyumadan takip ediyorum.gunluk10-15kez son gorulme olayını yakaliyorum.esim.yazilim okudugundan telefonlarla arasi cok iyi casus yukluyemiyorum.ancak elimden bu geliyor ne yapabilirim aklima pek bisey gelmiyor inanin kafayi yiyecem.cok ilgili alakali bir insan herdededigimi yapar.iyi davranir benimle kaliteli zaman geçirmek icin çok uğraşıyor . konuşmayı düşünüyorum ama ne demeliyim ne yapmaliyim lütfen yardim edin.
Kadının telefonuna yükleyin o zaman ?Eger aldatiyorsa hemen bosarim salak yerine koymasini istemiyorum .ispat delil istiyorum ama bunu nasil yapmam gerektiğinden dolayi caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?