Aldatiliyorum galiba

Evet bende öyle olduğunu düşündüğümden zararli bir harekette bulunmak istemiyorum

Aynen öyle işte en çok beni zorlayan bu bekliyorum suanda yedek falan al yapmistim onuda beceremedim galiba
Şifresini neden değiştirdi ? Ve tahmin edemiyor musunuz ne koymuş olabilir ? Bir de bu kadınla konuştuğuna gerçekten emin misiniz ? Aynı yerde aynı vardiya da mı çalışıyorlar ? Kadını hiç gördünüz mü ?

Whatsapp olsa web ile bilgisayara bağlan mesajlar bilgisayara düşsün derdim de viber whatsapp web gibi tanımladığınız pc den takip edilebilir mi bilgim yok. Olan yazsın.
Şahsi fikrim ise eşinizle konuşmayın. Takipte kalın.

Su yazdiklarinizla daha onceden mesajlastigini yakaladiginiz bir erkek uymuyor maalesef. Daha onceden bunlar yasandiysa evliliginiz de iyi gitmiyordur, esiniz de oyle cok iyi biri degildir. Ki siz de burada aldattigindan suphelendiginiz icin bu konuyu acmissiniz.

Oncelikle "kendinize" esinizle ilgili dusunduklerinizi, dogruyu itiraf ederek baslayin. Zaten aldatiyorsa bosanacaginizi da soylemissiniz, dogru yoldasiniz. Bir sure takipte kalin, aldatiyorsa mutlaka acik verecektir.

En azindan ben iyi gittiğini düşünüyorum.benim en çok zoruma giden herşey mükemmel mis gibi yapmasi beni aldatiyorsa şayet enayi yerine koyması dediğiniz gibi şuan bekliyorum sadece bir hatasini ben bunu yediremez kesinlikle

Valla bilemedim, inşallah yanılıyorsunuzdur. İnşallah bişey varsa da önünüze çıkar . Belki de bişey yoktur, takipte kalın bakalım

Adam yazılımcı yemez :s

Suçüstü yakalasak dahi adamın ümüğünü sıkmak da suç di mi?

Adam über zekalı dahi olsa konu kadınlar olduğu zaman tedbiri elden bırakıp boşluklarına gelebiliyor..

U Uzgunumarrik032 canımcım o boşluğu yakalamaya bak, rahat ol, hatta olduğundan daha rahat ol ki o da rahat davransın sen de pusuya yat yani..

Zaten öyle yapıyorum .hatta kadını yanlis tanımışım iyi niyetli falan olduğunu vurguladım ona takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…