- 2 Ağustos 2017
- 24
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi Uzgunumarrik032
-
Aynen öyle işte en çok beni zorlayan bu bekliyorum suanda yedek falan al yapmistim onuda beceremedim galibaAdam yazılımcı yemez :s
Bu ne şimdi anlayamadım yani kimin düşüncesi devletin mi sizin mi?"Çatır çatır aldatılın, yatakta basarsanız donuna kadar alabilirsiniz."
Evet bende öyle olduğunu düşündüğümden zararli bir harekette bulunmak istemiyorumbelki arkadasca bir sohbet olabilir hemen kötü düşünmemek gerekir.esin seni seviyor ve değer veriyor sanırım.takip et derim hemen eşinle konusma mesela gecikicem toplantı var arkadasımla görüsücüm gibi seyler dediğinde onu denemek için ara veya baska seyler yap derim..
Şifresini neden değiştirdi ? Ve tahmin edemiyor musunuz ne koymuş olabilir ? Bir de bu kadınla konuştuğuna gerçekten emin misiniz ? Aynı yerde aynı vardiya da mı çalışıyorlar ? Kadını hiç gördünüz mü ?Aynen öyle işte en çok beni zorlayan bu bekliyorum suanda yedek falan al yapmistim onuda beceremedim galiba
Sifresini öğrendim kadinla konuştuğuna eminim kadinlaa beni tanistirdi evetŞifresini neden değiştirdi ? Ve tahmin edemiyor musunuz ne koymuş olabilir ? Bir de bu kadınla konuştuğuna gerçekten emin misiniz ? Aynı yerde aynı vardiya da mı çalışıyorlar ? Kadını hiç gördünüz mü ?
Ne konuştuklarını gördünüz mü peki ? Viber çıkış yapılsa bile bir süre online görünür önceden bende kullanmıştm acaba öyle bişey olabilir mi ?Sifresini öğrendim kadinla konuştuğuna eminim kadinlaa beni tanistirdi evet
Merhaba bayanlar buraya daha onceden uyeydim sirf beni taniyanlar olduğunu bildiğim için yeni üyelik alip konu açtım
Öncelikle iyi giden bir evliliğim olduguna inanan biriyim 15 senedir birbirimizi tanıyoruz eşimle 10 senedir evliyim .
cok ilgili alakali bir insan herdededigimi yapar.iyi davranir benimle kaliteli zaman geçirmek icin çok uğraşıyor.
İşte problem yok konuşuruz iyi geceler bu yaziyordu .surekli yeniliyorum ozaman değişiyor son gorulmesiNe konuştuklarını gördünüz mü peki ? Viber çıkış yapılsa bile bir süre online görünür önceden bende kullanmıştm acaba öyle bişey olabilir mi ?
En azindan ben iyi gittiğini düşünüyorum.benim en çok zoruma giden herşey mükemmel mis gibi yapmasi beni aldatiyorsa şayet enayi yerine koyması dediğiniz gibi şuan bekliyorum sadece bir hatasini ben bunu yediremez kesinlikleSu yazdiklarinizla daha onceden mesajlastigini yakaladiginiz bir erkek uymuyor maalesef. Daha onceden bunlar yasandiysa evliliginiz de iyi gitmiyordur, esiniz de oyle cok iyi biri degildir. Ki siz de burada aldattigindan suphelendiginiz icin bu konuyu acmissiniz.
Oncelikle "kendinize" esinizle ilgili dusunduklerinizi, dogruyu itiraf ederek baslayin. Zaten aldatiyorsa bosanacaginizi da soylemissiniz, dogru yoldasiniz. Bir sure takipte kalin, aldatiyorsa mutlaka acik verecektir.
Peki telefon konuşmaları ? Ya da Viber'dan araması yok mu ? İyi geceler sonra konuşuruz mesajının öncesinde elbet bir konuşma olmuşturİşte problem yok konuşuruz iyi geceler bu yaziyordu .surekli yeniliyorum ozaman değişiyor son gorulmesi
Yalnız onu yaparken dikkatli olması gerek bir de ordan bakmak suça girmeye başlamıştı geçenlerde. Kadınların kendilerini savunmalarını engellemek için biber gazı taşımak suç. Aldatıldığını ispatlamak için whatsapp webten bakmak da suç. Bakalım yaşamamız da suç sayılacak mı?
Adam yazılımcı yemez :s
Zaten öyle yapıyorum .hatta kadını yanlis tanımışım iyi niyetli falan olduğunu vurguladım ona takipteyimSuçüstü yakalasak dahi adamın ümüğünü sıkmak da suç di mi?
Adam über zekalı dahi olsa konu kadınlar olduğu zaman tedbiri elden bırakıp boşluklarına gelebiliyor..
U Uzgunumarrik032 canımcım o boşluğu yakalamaya bak, rahat ol, hatta olduğundan daha rahat ol ki o da rahat davransın sen de pusuya yat yani..
Yok maalesef sadece son görülme sonra bakiom telefona hiç bisey yok silinmisPeki telefon konuşmaları ? Ya da Viber'dan araması yok mu ? İyi geceler sonra konuşuruz mesajının öncesinde elbet bir konuşma olmuştur
Kadınla münasebetiniz var mı ? Onun numarasını alıp kaydedip bir de o şekilde takip etseniz ?Yok maalesef sadece son görülme sonra bakiom telefona hiç bisey yok silinmis
Yok meali gibisinden tırnak içine almıştımBu ne şimdi anlayamadım yani kimin düşüncesi devletin mi sizin mi?
Aman diyim şifreyi öğrenmişken işkillendirme ki değiştirmesin, her zaman soğukkanlı ol iyi bir stalkerın en can alıcı özelliği budurZaten öyle yapıyorum .hatta kadını yanlis tanımışım iyi niyetli falan olduğunu vurguladım ona takipteyim
Konuşmayın , eğer şüphe ettiğinizi anlarsa ve bilirse daha sıkı önlemler alır benden demesi..Şimdi bana bekle mi diyorsunuz konuşmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?