- 2 Ağustos 2017
- 24
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi Uzgunumarrik032
-
Kadının nosuda kayitli ikisinede bakıyorum ayni anda cevrimiciler hep ekran görüntüsü nu aldim bir haftalik günlük 10-15 kez çevrimiçi oluyorKadınla münasebetiniz var mı ? Onun numarasını alıp kaydedip bir de o şekilde takip etseniz ?
Aynısını yaşadım. Sonrası çok vahimdi. Yalnız bu takip işi sizi psikolojik olarak çok yorar yer bitirir taki olaylar su yüzüne çıkıncaya kadar ondan sonraki rahatlığı ve huzuru izah edemem ama.Kadının nosuda kayitli ikisinede bakıyorum ayni anda cevrimiciler hep ekran görüntüsü nu aldim bir haftalik günlük 10-15 kez çevrimiçi oluyor
Aynı şeyleri yaşadığın için beni iyi anlarsin sonuca nasil bagladiniz peki sizAynısını yaşadım. Sonrası çok vahimdi. Yalnız bu takip işi sizi psikolojik olarak çok yorar yer bitirir taki olaylar su yüzüne çıkıncaya kadar ondan sonraki rahatlığı ve huzuru izah edemem ama.
O zaman bu işte bir iş var... Aile içinde herhangi bir sorununuz var mı ?Kadının nosuda kayitli ikisinede bakıyorum ayni anda cevrimiciler hep ekran görüntüsü nu aldim bir haftalik günlük 10-15 kez çevrimiçi oluyor
Şuan boşanma aşamasındayız. Çok zor bir durum ama ben artık çok yorulmuştum. Beni en çok yoran bu takip işiydi psikolojim berbattı. Acaba onun dediği gibi paranoyak mıyım diye kendimi sorguluyordum emin olduğum halde yani düşünün emin olduğum bir konuda kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Sonrasında bu Web olayıyla herşey gün yüzüne çıktı. Çok şükür dedim kurtuldum çünkü şüphe gerçek kadar vicdanlı değil her gün yiyor beynini. Şimdi iyiyim daha da iyi olacağıma inanıyorum. Sizin için de herşeyin hayırlısı olsun.Aynı şeyleri yaşadığın için beni iyi anlarsin sonuca nasil bagladiniz peki siz
İşte problem yok konuşuruz iyi geceler bu yaziyordu .surekli yeniliyorum ozaman değişiyor son gorulmesi
Eger aldatiyorsa hemen bosarim salak yerine koymasini istemiyorum .ispat delil istiyorum ama bunu nasil yapmam gerektiğinden dolayi caresizim
Kurtulmussunuz ne güzel evet çok yorucu.piskolojim berbat ayni seyleri yaşıyorum şuan sizinki vatsaptan galiba bu Viber lanet bişeyŞuan boşanma aşamasındayız. Çok zor bir durum ama ben artık çok yorulmuştum. Beni en çok yoran bu takip işiydi psikolojim berbattı. Acaba onun dediği gibi paranoyak mıyım diye kendimi sorguluyordum emin olduğum halde yani düşünün emin olduğum bir konuda kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Sonrasında bu Web olayıyla herşey gün yüzüne çıktı. Çok şükür dedim kurtuldum çünkü şüphe gerçek kadar vicdanlı değil her gün yiyor beynini. Şimdi iyiyim daha da iyi olacağıma inanıyorum. Sizin için de herşeyin hayırlısı olsun.
İste sorunda bu bu mesajda bişey yok ama neden sabaha kadar sürüyor bu mesajlasma benim gormedigim mesajlarda ne variyide bu mesajda birşey yok ki..
başka şüphelerinizdemi vardı ki takibe başladınız?
Ben yoruldum şimdiden .. çare arıyorum şüphe beni yedi bitirdi..Daha da çok yorulacaksın ama...
Eşinizin telefon modeli nedir?Ben yoruldum şimdiden .. çare arıyorum şüphe beni yedi bitirdi..
İste sorunda bu bu mesajda bişey yok ama neden sabaha kadar sürüyor bu mesajlasma benim gormedigim mesajlarda ne var
SonnyEşinizin telefon modeli nedir?
neden sormadınız?esim son gorulmesini kapatti sifreyi degistirdi.nedenini sormadim.
Benim eşim pek bayanlarla konuşan biri değildir yani benim bildiğim .mesaji tesadüfen gördüm ama bu mesajin öncesi olduğunu düşündüm .ikincisi bana uygulamayi kaldircam dediği halde son gorulmesini kapatmıştı .bunlardan dolayi takip etme gereği duydumhayır ya siz anlamadınız ya ben:)
diyorum ki bu mesajı gördükten sonra takibe başladınız ya ve sabaha kdar mesajlaşmayı o zaman keşfettiniz başta bilmiyordunuz ki, neden takip etme gereği duydunuz ve neden bu mesaj için kavga çıkardınız..
Hata yapmasini bekliyorum . sonuçta beni kandırdı.ve bir işler çeviriyor.ben bunu ispatlama derdindeyimneden sormadınız?
İşte problem yok konuşuruz iyi geceler.aynen benide supelendiren bu zatikaldiracam dedigi uygulamanin son gorulmesini kapatması ilginç gercekten kadinla yazismayi yakaladiginizda mesajinin içerigi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?