Aldatiliyorum galiba

Yani masum bir şeyler olsa viber değil whatsapptan konuşurlardı, aşağı yukarı aynı özellikler var ama bildiğim kadarıyla viberde konuşmalar kaydedilmiyordu, eğer sesli konuşuyorlarsa emin olmak kolay, ikisini de aynı anda arayabilir böylece meşgul çalarsa konuştuklarından emin olabilirsiniz ama bunun dışında içeriği, ancak gizli kamera ses kayıt cihazıyla falan öğrenebilirsiniz. Yani şu an ancak aklıma bunlar geldi.

Kadının nosuda kayitli ikisinede bakıyorum ayni anda cevrimiciler hep ekran görüntüsü nu aldim bir haftalik günlük 10-15 kez çevrimiçi oluyor
Aynısını yaşadım. Sonrası çok vahimdi. Yalnız bu takip işi sizi psikolojik olarak çok yorar yer bitirir taki olaylar su yüzüne çıkıncaya kadar ondan sonraki rahatlığı ve huzuru izah edemem ama.

Aynı şeyleri yaşadığın için beni iyi anlarsin sonuca nasil bagladiniz peki siz
Şuan boşanma aşamasındayız. Çok zor bir durum ama ben artık çok yorulmuştum. Beni en çok yoran bu takip işiydi psikolojim berbattı. Acaba onun dediği gibi paranoyak mıyım diye kendimi sorguluyordum emin olduğum halde yani düşünün emin olduğum bir konuda kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Sonrasında bu Web olayıyla herşey gün yüzüne çıktı. Çok şükür dedim kurtuldum çünkü şüphe gerçek kadar vicdanlı değil her gün yiyor beynini. Şimdi iyiyim daha da iyi olacağıma inanıyorum. Sizin için de herşeyin hayırlısı olsun.

Kurtulmussunuz ne güzel evet çok yorucu.piskolojim berbat ayni seyleri yaşıyorum şuan sizinki vatsaptan galiba bu Viber lanet bişey

İste sorunda bu bu mesajda bişey yok ama neden sabaha kadar sürüyor bu mesajlasma benim gormedigim mesajlarda ne var

hayır ya siz anlamadınız ya ben:)
diyorum ki bu mesajı gördükten sonra takibe başladınız ya ve sabaha kdar mesajlaşmayı o zaman keşfettiniz başta bilmiyordunuz ki, neden takip etme gereği duydunuz ve neden bu mesaj için kavga çıkardınız..

Benim eşim pek bayanlarla konuşan biri değildir yani benim bildiğim .mesaji tesadüfen gördüm ama bu mesajin öncesi olduğunu düşündüm .ikincisi bana uygulamayi kaldircam dediği halde son gorulmesini kapatmıştı .bunlardan dolayi takip etme gereği duydum

kaldiracam dedigi uygulamanin son gorulmesini kapatması ilginç gercekten kadinla yazismayi yakaladiginizda mesajinin içerigi neydi

Ne zamanki bu akıllı telefonlar çıktı internet yaygınlaştı aldatmalar fazlalaştı. Kimi duysak internetten bulmus internetten tanışmış yok anlaşmış inanın bazen diyorum ilerde evlenirsem telefonla bilgisayarla alakası olmayan biriyle evlenecegim. Ki ben 15 yıldır evinde interneti olan msn dönemine yetişmiş biriyim ve benim bile bizzat görduklerim midemi bulandiriyor kardesim öncelikle o programi yukle şunu yap bunu yap demeyecegim otur konuş bir yuva kolay kurulmuyor ama bazi şeylerin izi de kolay silinmiyor. Esinle bu sorunu halledemezsen hep içinde kalacak hep aklinin bir köşesinde en kotusu de bu. Allah bu evli adamlara yüz veren sırnaşan kadınlara da akil fikir versin baska bir sey diyemiyorum. Bu konuyla mutlaka yüzlesin yuzlestirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…