bekarsın galiba yada aldatılmadın hiç bende diyordum oyle bişey olursa asla bakmam yuzune vururum tekmeyi olmuyor canım oyle bi umut diosn keske demiym belki gercekten bu ilktı devamı olmaz vs vs tabiki tekrarı olursa içim rahat artık affetmemE daha önce yakalamışsın ama affetmişsin, şimdi yakalasan ne olacak ayrılacak mısın? Yoo, yine affedeceksin. En iyisi rahat bırak bence onu da kendini de.
bekarsın galiba yada aldatılmadın hiç bende diyordum oyle bişey olursa asla bakmam yuzune vururum tekmeyi olmuyor canım oyle bi umut diosn keske demiym belki gercekten bu ilktı devamı olmaz vs vs tabiki tekrarı olursa içim rahat artık affetmem
nsıl bu kadar emin oluyorsun benim yapacaklarımdan dikkat edersen bu durumu ögreneblmk için napıcaamı sordm.bu durumdasenn verdiğn cevabaihtiyacım oldugunu sanmıyorm. fikrin buysa cevap yazmak zornda degildn.ben neyle ugrasıyorm sen diyorsnNeden affettin diye yargılamadım ki seni. Bu beni ilgilendirmez. Sadece soruyorum yani eğer yine aldatıyorsa ayrılacak mısın? Bence ayrılmayacaksın ama aldatıldıgını öğrendiğin için üzüleceksin yok yere yıpranacaksın. O yuzden gerek yok diyorum. Rahat bırak kendini. Öyle kurcalama. Öğrendiğinde değişen tek şey daha mutsuz olacak olman.
Web den nasıl açılıyor ki merak ettimwatsapp ını çatırmadan webden açın bakın
kredi kartı dökümlerine bakın
ama ne yaparsanız yapın hissetirmeden yapın her şüphelendiğini hissettiğiniz şeye bir sonrakinde önlem alır
ayrıntılı döküme baktım dediğim gb daha önce bu sekilde yakaladıgm için tlf görüsmelerinde bişe yok internet kullanımının cok oldugu görüyorm sadece ona da naptı faturadan cıkmıyor haliyle telefonuna casus yazılım yukleme durumumda yok baktm beceremedm hiç birini keske öyle bişey yapabilsemAblacığım derhal gece uyuduğunda telefon kullanım dökümlerine bak hatta ayrıntılı fatura isteyebilirsin çok da güzel olur. Eğer varsa bir yamukluğu hiç de elinde tutma evladına yazık ablam dikkat çekiyorum evladınıza değil, evladına. O -affına sığınarak söylüyorum - ahlaksızın 23 kromozom harici hiçbir etkisi olmasın küçük kardeşimde. Kimliğinin fotokopisi yanında bulunsun geçmişe dönük sorgu yaparken bazı bilgilere ihtiyacın olur. Hatta yan yol olarak telefonuna ya da bilgisayarına torrent, keylogger dediğimiz programlardan yerleştirip her haltını görebilirsin. Fakat bunu senin yapman çok zor usta bir hacker ile irtibata geçmelisin.
calıştıgı iş dolayısıyla bu kdr vakti olmaz olması için ugrasması lazm yksa bnmkide cabk bitiyr ama bn evdeim video acıorm vs o sadece guruptn geln fotolrdn gttiini soluyor bide zatn daha once yasadm o yzdn kuskulanyrmBenimde 4gb internetim var ama en fazla 10 gün dayanıyor. Eşimide aldatmıyorum.
İnşallah aynı hataya tekrar düşmemiştir kocan. Umarım yanılıyorsundur.
nsıl bu kadar emin oluyorsun benim yapacaklarımdan dikkat edersen bu durumu ögreneblmk için napıcaamı sordm.bu durumdasenn verdiğn cevabaihtiyacım oldugunu sanmıyorm. fikrin buysa cevap yazmak zornda degildn.ben neyle ugrasıyorm sen diyorsn
pfff bncede :))Puffsss
tamam bunu denicem tlf ıphone ondada vardr dimiPanoya bak belki orda bir fotoğraf filan bulursun. Sms yazma kısmına gel uzun bas panoyu tıkla. Yani benim telefonda böyle bakılıyor panoya bunu da kk da öğrendim :)
internet dökümüne nasıl bakılıyor bilmiyorm sadece kac gb kullanıyr teker teker onu goruyorm biraz acar mısın lutfenİnternet dökümü için yine şifresini alıp bakın.
Web watsapıda deneyin bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?