Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

Bence sarı saçlardan öte bir iç çamaşırı filan bulduğunuzu
Ama sizin olmadığını filan söyleyin
Bakalım ne yapacak ..

yani okadar sahte konu var ki gerçekmi değilmi şaşırdım :umursamaz:
eğer doğruysa konunuz eşiniz sizi aldatıyor yani sarı saç yatakta küvette daha ne olabilir ki,
ama sahteysede yakında zaten ortaya çıkar zemuszemus

Artık suphecı kımlıgımı bır kenara bırakmaya karar verdım.

Cok yonlu dusunelım.

Yenı uye nıcın boyle bır konu acmasın?

Mesele Rabbım uzak etsın, benzerı bır konu basıma gelse,
sanırım yenı bır uyelık alır, oyle konu acardım.
Her ne kadar kımse ıle reelde tanısmasam da, elefera yasadı bılsınler ıstemezdım.

Ya da hıc uyelıgım olmayabılır, sıteyı gozlemlıyor olabılırım.
Bır gun basıma boyle ıs gelınce, ılk kez uye olup, derdımı paylasabılırım kı,
ben uye olurken hıc hesap yapmadım.
Bır ıkı gun gozlemledım, sonra uye olup hemen konu actım.
O vakıt bana ınanmayanlar cıkabılırdı! Hatta olmus bıle.
Sadece foruma yansımadı bu durum, ozelden yazdılar bende yanıt verdım.

Esıme sormak dururken, nıcın hemen forum acayım?
Bence en mantıklısı bu.
Soguk kanlı davranmak her zaman ıse yarar.
Bır anlık ofke ıle bır cok soruna davet cıkarabılırız.

Mesela son duruma gore arkadas, esıne sormus, esı ıse gecıstırıcı bır yanıt vermıs.
Eger; esı bır hata yaptıysa bu sorudan sonra daha dıkkatlı davranacaktır.
Oysa hanımefendı bır ıkı gun gozlem yapsaydı, belkı elıne kanıt gececektı.

Bır ıhtımal uzerınde durulmus.
Belkı esınız bır arkadasına anahtarı verdı, arkadası kız arkadası ıle geldı.
Olmayacak ıs degıl bu.

Bundan sonra yapılması gereken,
madem esınıze sordunuz, o sacları alıp esınıze gostermek
ve sakın bır sekılde acıklama yapmasını beklemek.
Ve onumuzdekı gunlerde esınızı olabıldıgınce ıyı bır sekılde gozlemlemek.
Ne ara yaptı, ettı dıye dusunmeyın, bu sekılde dusunecek olursanız
bır sonuca varamazsınız ve belkıde bu dusuncenız bazı gerceklerı gormenızı engeller.

Bence hersey ortada.Ev oldugundan fazla temiz, sarı saclar falan.Evinize biri gelse (tanıdık) haberiniz olurdu diye tahmin ediyorum.:1closedeyes:

Çevrenizde herhangi bi dükkan falan yokmu. . . Belki kamerası wardırda sizin evin girişinide görüyordur.Rica edersnz sahiplerne hırsız girdi evime bakalım kimler girmiş apartmana dersiniz . . :sinifsinif: Aklımada başka yol gelmio :hulya:

yeriniz de olsam. O saçları alıp '' aşkım bunlar hangi sarışının saçı'' diye üdstün basa basa sorardım. küvette bulduğumu eklerdim.

e muhakkak bir açıklaması olacaktır.

ve telefonla görüşme ayrıntılarını incelerdim. o tarihle ilgili.

Amacım polemik yaratmak değil inanın...
Sadece dikkatimi çekti yanlış yazma ihtimaliniz var mı ?
Çünkü ilk yazınıza göre 2 haftadır evde olmalısınız

Son düzenleme:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bu ne dikkat tebrikler vereliniortak

Bayanlar hep söylendi, yine söylüyorum.
Konuya inanmıyorsanız, "fake" yazarak konuyu yukarı taşıyacağınıza inandığınız konularda paylaşıma devam edin.
Konu dışı her türlü mesaj, geyik sohbeti yasaktır.

konu sahibi dalgasını geçti şimdi gözcülük yapıyor..
pehhhh
yani bu durum benm başıma gelecek ben susacam kocayı uyutacam
gelip forumdan fikir isteyecem :hulya:

Sarı saç denilince aklıma bir şey geldi, onu paylaşayım dedim. Abim İstanbulda yaşıyordu, bir gün iş toplantısı için istanbula gitmiştim, sabah abim beni almıştı.Haliyle saçım dağılmıştı, yengemde saçlarını düzelteyim diyerek bana bir fırça getirdi. Saçlarımı onla şekil verdik, sonra dolaba kaldırdım. Saçlarım sarıydı o zamanlar. Yengem ise esmer, koyu saçlıdır.Neyse gel zaman git zaman aradan epey vakit sonra yengem saç fırçasındaki benim sarı saçı görmüş, kıyametleri koparmış. Abimle kavga etmişler, abim anlatıyormuş yok öyle bişey ama yengem inanmamış.En sonunda abimin aklına gelmişim, yengeme anlatınca olay tatlıya bağlanmıştı.

Hani sizinde böyle bir şey olabilirmi diyecem, küvette bulmanız ve evin toplanmış olması düşündürücü geldi, hani günahını almayalımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
çevrenizde sarı saçlı varmı yada siz evde yokken niye gelsinlerki hemde küvette bence araştır

bence sorun ama fevri davranmayın kötü birsey...

bundan 1 yıl once arkadaşima eşi köpek alıyo doğum günü için yıkıo sarı sarı kıllar heryerde (amerikan cocker).
arkadaş aldatılıyorum diye ilk uçakla ailesinin yanına (avustralyaya)..kaydirigubbakcemile3

aklıma geldide yine kötü düşünmeyin ama ipleri her zamankinden fazla ve sıkı kavrayın kaydirigubbakcemile

kuvette karsılasmanız daha da işkilendırıyor ınsanı,ustelık sızın sacınız kızıl... Bence esınızle acıkca konusun..

anatayim . yaklasik 3 hafta kadar diyelim . 8 gun annemler de kaldim . daha sonra eve geldim . Ev temiz oldugun dan ( daha once belirtmistim ) temizlikle ugrasmadim . Hatta evin cok temiz oldugunuda yazmistim .. ilk once yatakta gordum ama inanin onemsemedim . daha dogrusu alip incelemedim . Bir kac gun sonrada lavabo da gordum . Lavabo da gormem ise . Bizim lavaba tikanir , 7 _ 8 dustan sonra acmaya calisirim . Ustten gorundugun de birsey yoktur ama altta toplanir killar , Zaten o zaman dikkatimi cekti . Kizil saclarin yanin da sari sac telleri resmen parliyordu . Umarim aciklayici olmustur ..

Elim de kanitim yok iste ,, Yalan soylucek . Hatta dalga gececek hikayemi uyduruyosun diye ....

Allah Allah!
O dalga geçerse geçsin!
Siz aldatıldığınıza inanıyorsanız ve boşanmak istiyorsanız neden onun söyledikleri ile ilgileniyorsunuz ki?
Siz saçları gördünüz,ihanete uğradığınızı düşündünüz..
Eeeeee ne diyecek adam evet yaptım affet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…