Kizlar selam , yardimlariniza ihtiyacim var . Nerden baslasam nasil anlatsam bilemiyorum .. Cok zor durumdayim . Bu suphe beni oldurecek bir haftadir uyuyamiyorum ,cok kotuyum.....
1 yillik evliyiz , 3 hafta once annemleri ziyarete gittim ve bir hafta kaldim . Evime geldim .ev cok temiz gorunuyordu , normalde esim cok pasaklidir . hic is yapmazdi ..Umursamadim ilk onceleri , ama daha sonra yatakta ve banyoda yere dokulmus sari sac killari gordum .. Inanin kuveti temizledim orada bile vardi .. Dusundum sari sacli kim gelmis olabilir diye ama kimse yok . Hadi geldi diyelim benim kuvetimde ne isi vaardi ..Esimden cok suphelenmeye basladim ..Hareketlerin de ve tavirlarinda bir degisiklik yok . Her zamanki gibi .... Ayrica benim saclarim kizil dir ... Sizce ne olmus olabilir arkadaslar .. Insallah aklima gelen sey degildir .. Ama o sac killari kimin yaa. Benmi abartiyorum acaba . Sizin ayni sey basiniza gelse ne dusunurdunuz....
Arkadaslar ben 2 _ 3 gun oluyo eve geleli , Kapiyi acaracmaz onumde sari killarla karsilasmadim .... Bugun kuvetin deliginde de gorunce iyice sasirdim .. Tpolasan bir yada iki tane acaba ben mi abartiyorum diye konu actim once .. Sabrima sasiran arkadaslar var ..o zaman siz sozleyin ne yapmam lazim...
Amacım polemik yaratmak değil inanın...
Sadece dikkatimi çekti yanlış yazma ihtimaliniz var mı ?
Çünkü ilk yazınıza göre 2 haftadır evde olmalısınız
Nasıl yani?
Sarı sarı saçlar kanıt değilse nedir?
Allah Allah daha ne arıyorsunuz acaba?
Kadın çamaşırını unutsa bu ne ki diye düşüneceksiniz galiba?
Lavabodan alip elimde saklamadim.. Hemde iki yada 3 tane . su ile birlikte gitti ..
Amacım polemik yaratmak değil inanın...
Sadece dikkatimi çekti yanlış yazma ihtimaliniz var mı ?
Çünkü ilk yazınıza göre 2 haftadır evde olmalısınız
Saklasanız ne olacak?
Görmeniz yeterli değil mi?
Elim de kanitim yok iste ,, Yalan soylucek . Hatta dalga gececek hikayemi uyduruyosun diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?