Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

Bu kadar kolaymi basanmak arkadasim . Orta da sadece 2 - 3 sac teli var . Hemen bosayim o zaman ..Boyle durumlarda sabretmek lazim .. iIlaki ortaya cikacak . Boyle bir durum varsa ne kadar saklayabilir ..Dikkatim ve kontrolum onun uzerinde artik ..

Biz nette her aksam goruduyorduk . 2 yada 3 saat kameralar acik bile oluyordu .. Kafam cok karisik . Aklima gelen acaba bir arkadasina yada amcasinin oglun anahtari verdi . bana soylemeyemi korktu .. bilemiyorum artik ...

ya canım bıraz oncede yazdım,esın deıl mı sonucta ben herseyı esımle rahatca konusurum sende konusabılırsın nıye bu kadar stres yaptın anlamadım... Gec yanına otur,bır sıkıntım var de kafamı kurcalıyor de acıkca... temızlık yaparken kuvette,yatakta,lavaboda sarı sac tellerı gordugunu soyle... evı ben yokken anahtarı falancaya mı verdın de sor cnm böyle yasanmazkı her an supheyle...

Biz nette her aksam goruduyorduk . 2 yada 3 saat kameralar acik bile oluyordu .. Kafam cok karisik . Aklima gelen acaba bir arkadasina yada amcasinin oglun anahtari verdi . bana soylemeyemi korktu .. bilemiyorum artik ...

Esiniz iste tam bunu soyleyecek size.Buna gore hazirlikli olun;minareyi calan kilifini hazirlar.

Açıklamanız için teşekkürler, zan altında bırakmak için değil gerçekten merak ettiğim için sormuştum...

Allah yardımcınız olsun...

Hakkatten bende saskınlıkla okuyorum yazdıklarını..
2 sac teli için bosanılır mı diyorsun!!!
2yabancı sac teli seninde baslıkta yazdıgın gibi altatıldıgını dolayısıyla vahim bir durum oldugunu göstermiyor mu?
anlayamadım basit mi bu mesele..
sasırdım halen eşinize yüklenmeden sabırla baska seyleri beklemenize!!!
neyi bekliyorsunuz mesala?
siz biryerlere gideceksiniz eşinizde tekrar eve birilerinimi alacak?
ne yani?
anlayamadım!

Konusurum cok rahat ama yalan soylemesinden korkuyorum , Biraz sessiz kalip izlemeyemi alsam hareketlerini falan

Öyle desinde kocasının kılıfını hazırlamış olsun

Arkadasim lutfen ozellikle de bu yazdigini buyuk harfle yaziyorum ... ESINIZ TEKRAR EVE BIRILERINI ALACAK . lutfen mahalle agziyla konusup seviyeyi dusurmessek iyi olur .. Himm eger inanmiyorsaniz bu topikten ayrilabilirsiniz ,... Yazmak zorunda degilsiniz ...

Arkadasım neden inanmayayım ki!
inanmasam zaten yazma tenezülünde bulunmazdım..
Demeye calıstıgım şu ki sizin biran önce hersey tazeyken eşinizle konusmanız gerektiği..
ayrıca seviye filan karıstırmayın, agzımı bozmuyum bende.

Ben olsam, yakin gelecekte tekrar annemde yada herhangi bir yakin arkadasinda kalacagimi soylerdim hicbirsey belli etmeden. Sonrasinda, evimi disardan takibe alirdim, elimde bir fotograf makinesi yada kamerayla. Ilk seferde delil olmasa bile, 2. kez tekrar denerdim. O da olmadi, esimi is cikisnda, bir ticari taksiyle takip altina alirdim. (yakin arkadasim 2 yildir birlikte oldugu sevgilisnin aslinda evli oldugunu bu methodla anladi)

Esime sorum . sari sari sac killari gordum diye degil ama. Cunku sac killarini saklamadim . Getir bakayim diyecekti . Ama komsular sari sacli bir bayanin bize geldigini soyluyorlar dedim , kim di o dedim . hic bir bozuntuya vermedi . Ust konulari okursaniz yazdim .. Simdi sari sac gordum desem gulup gececek . Yalan soylemeye baslayacak . Sessiz kalip izlesem daha iyi olmaz mi . Fevri davranip evi terk etsem eee kime ne diycem . sac kili gordum evi terk ettim . Esim herkesi kendi tarafina ceker hemen .

Hayır arkadasım..
Eşin o senin dimi..
Al karsına sakin sakin..
anlat rahatsız oldugun durumu..
Kanıta ihtiyacın yok ki..
Sen gördün..
yalan mı söylediğini düşünecek..
Neden öyle düşünsn ki..
Belki de kendisinin hiç sucu yok..
Denildiği gibi bir akrabasına vermiştir ev anahtarını..
ve sizde kızmayın diye söylememiş olabilir..
Ama bunu acık acık ve ciddi ciddi sormazsan öğrenemezsin ki..
Gözlemeye felan gerek yok..
zaman kaybediyorsun..
belki de bu insan sana bu haksızlıgı yaptı..
Hiç zaman kaybetme

o zaman tutamska arkadsın dedıgı gıbı bır ara yıne annenıze ya da baska bır arkadasınıza gıdıyorum deyın ve takıp edın bakalım eger ımkanınız varsa...

Nasıl yanııııı bencee evden ıkı gunlugune annemde kalıcam bahanesıyle ayrıl ve evı ve kocanı takıbe alllll

Madem konuyu çıtlattınız devamını da getirin.
Açık açık sorun. Büyük bir olasılıkla anahtarı birine verdiğini söyleyecektir.
İnanıp inanmamak, takibe almak artık size kalmış.
Ben olsam ilk gördüğümde gösterip sorardım.

işte bu ..bende olsam aynen bunu yapardım....:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…