Allah Allah!
O dalga geçerse geçsin!
Siz aldatıldığınıza inanıyorsanız ve boşanmak istiyorsanız neden onun söyledikleri ile ilgileniyorsunuz ki?
Siz saçları gördünüz,ihanete uğradığınızı düşündünüz..
Eeeeee ne diyecek adam evet yaptım affet mi?
Biz nette her aksam goruduyorduk . 2 yada 3 saat kameralar acik bile oluyordu .. Kafam cok karisik . Aklima gelen acaba bir arkadasina yada amcasinin oglun anahtari verdi . bana soylemeyemi korktu .. bilemiyorum artik ...
ya canım bıraz oncede yazdım,esın deıl mı sonucta ben herseyı esımle rahatca konusurum sende konusabılırsın nıye bu kadar stres yaptın anlamadım... Gec yanına otur,bır sıkıntım var de kafamı kurcalıyor de acıkca... temızlık yaparken kuvette,yatakta,lavaboda sarı sac tellerı gordugunu soyle... evı ben yokken anahtarı falancaya mı verdın de sor cnm böyle yasanmazkı her an supheyle...
ya canım bıraz oncede yazdım,esın deıl mı sonucta ben herseyı esımle rahatca konusurum sende konusabılırsın nıye bu kadar stres yaptın anlamadım... Gec yanına otur,bır sıkıntım var de kafamı kurcalıyor de acıkca... temızlık yaparken kuvette,yatakta,lavaboda sarı sac tellerı gordugunu soyle... evı ben yokken anahtarı falancaya mı verdın de sor cnm böyle yasanmazkı her an supheyle...
Hakkatten bende saskınlıkla okuyorum yazdıklarını..
2 sac teli için bosanılır mı diyorsun!!!
2yabancı sac teli seninde baslıkta yazdıgın gibi altatıldıgını dolayısıyla vahim bir durum oldugunu göstermiyor mu?
anlayamadım basit mi bu mesele..
sasırdım halen eşinize yüklenmeden sabırla baska seyleri beklemenize!!!
neyi bekliyorsunuz mesala?
siz biryerlere gideceksiniz eşinizde tekrar eve birilerinimi alacak?
ne yani?
anlayamadım!
Arkadasım neden inanmayayım ki!Arkadasim lutfen ozellikle de bu yazdigini buyuk harfle yaziyorum ... ESINIZ TEKRAR EVE BIRILERINI ALACAK . lutfen mahalle agziyla konusup seviyeyi dusurmessek iyi olur .. Himm eger inanmiyorsaniz bu topikten ayrilabilirsiniz ,... Yazmak zorunda degilsiniz ...
Nasıl yanııııı bencee evden ıkı gunlugune annemde kalıcam bahanesıyle ayrıl ve evı ve kocanı takıbe alllll
işte bu ..bende olsam aynen bunu yapardım....:1ninca:Ben olsam, yakin gelecekte tekrar annemde yada herhangi bir yakin arkadasinda kalacagimi soylerdim hicbirsey belli etmeden. Sonrasinda, evimi disardan takibe alirdim, elimde bir fotograf makinesi yada kamerayla. Ilk seferde delil olmasa bile, 2. kez tekrar denerdim. O da olmadi, esimi is cikisnda, bir ticari taksiyle takip altina alirdim. (yakin arkadasim 2 yildir birlikte oldugu sevgilisnin aslinda evli oldugunu bu methodla anladi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?