• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

1 Senedir şüphe ediyordun ve ara ara sormana rağmen aradan geçen 1 sene içinde mi sana anlatma gereği duymuş?
Kocan hiç inandırıcı gelmiyor.. :/ Allah yardımcın olsun

Aradan 1 ay geçti..Biraz gelişmelerden bahsetmek istiyorum..Hepiniz zaman harcayıp fikrinizi belirttiniz çok tesekkür ederim. Hala ayriyiz eşimle ve hiç konuşmadık. Eşimin telefon abonesi benim üzerimdeydi, dokumanları çıkartıp kadının numarısını buldum ve ona mesj attım. Olanları anlattim. Hatta geçtiğimiz yazdan resmimizi gönderdim hiç ayrılmışa benziyormuyuz diye. Bana değil, eşimin söylediklerine inanacakmiş, ona deli gibi aşıkmış evet intihar teşebbüsünde bulunmuş. Zaten son zamanlar nedensiz uere beni iyice boşlamıştı demekki bu yüzdenmiş diyor. Eşim kimi seçerse onla kalırmış. bende dedim, al tepe tepe kullan ben zaten evden kovdum. ikinizde Allahınızdan bulun diye. Simdi eşim Türkiyede ailesinin yanında.gorümcem olayı biliyor, anlattım. Ailesine birsey bahsetmemiş. ben aldatma olayından bahsetmeyelim, normal anlaşamadik ayrildik deriz demiştim. Ayrildik bile demiyormuş ordakilere. benim anlamadığım kadın daha boşanalı 1 sene olmuş..esimle 7-8 aydir tanistiklarini söylüyor.. eşim bana 1.5 yıldır demisti. sonradan 1 yil oldu yada olmadi bilmiorum tam olarak dedi. aceba kadin esini bunla aldatti da ayrildi olabilir diye dusundum simdi, durum boyle ise tencere kapak olmuşlar..

aynen kesin acıdıgı için beraberdir , saf mısınız?

kadının koynundan ask methıyeleri dizerek eve geliyor camasırını bulasıgını siz yıkıyorsunuz paşamız daha ne istesin bu hayatta :)
tabi ki boşamayın kızınız babişe aşık bosamak olur mu hiç?

bence o kadını eve getirsin iki masraf çok oluyordur adama yazık değil mi?
iş paylasımı da olmus işte adamın hizmeti sizde olur zevk sefası metresinde...

Peki siz bu aldatilmayla ruhunuzda olusan yarayı nasıl saracaksiniz? Eşiniz bunu dusunemedi mi..??

ya siz bi anlik sinirle kendinize birsey yapsaniz hirstan ofkeden..elim dilim kolum bağlandı ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim yardimciniz olsun..

Peki siz bu aldatilmayla ruhunuzda olusan yarayı nasıl saracaksiniz? Eşiniz bunu dusunemedi mi..??

ya siz bi anlik sinirle kendinize birsey yapsaniz hirstan ofkeden..elim dilim kolum bağlandı ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim yardimciniz olsun..
Canım ayrıyız şimdi. Zaman herşeyin ilacı. Zor olacak ama toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden dileğim Bana yaptiklarindan dolayi bin pışman olsun.

Avukattan randevu aldim, boşanma davası için. Eşim 2 gündur teyzesinde kalıyormuş. Dün abimi aramış, çok pismanım silbaştan yapalım, şeytana uydum demiş. Abimde babamda artık ailemizden uzak dur diye uyarmışlar. 2 gündür babamda iki gözü iki çeşme ağliyor, çok içerledi. Sonuçta yiğeni bunu bana yapan. Zor bir süreç, insallah en az acıyla atlatmaya çalışacağım

Allah yardımcn olsun..
Bende iki hafta annesi yuzunden kahvha edip ayri kaldığımzda telefonda mesaj gormustum soayal medyadan ama fiili bir faaliyeti olmamia.
Kabul etmedim ama suan biriz hala.
Benimse ekonomik Özgürlüğm olsaydi bense istemezdİm.
Yada arkamda duracak bir babam ailem olsaydi

Allah yardımcn olsun..
Bende iki hafta annesi yuzunden kahvha edip ayri kaldığımzda telefonda mesaj gormustum soayal medyadan ama fiili bir faaliyeti olmamia.
Kabul etmedim ama suan biriz hala.
Benimse ekonomik Özgürlüğm olsaydi bense istemezdİm.
Yada arkamda duracak bir babam ailem olsaydi
Allah yardimcin olsun canim..Ben içkisi ve son zamanlarda gösterdiği sorumsuz hareketleri yüzünden ayrılmak istiyordum zaten, ama ailem arkamda durmuyordu. Ayrilmamı kesinlikle istemiyorlardı. Simdi işin rengi değişti, o yùzden arkamdalar.

Back
X