- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
güzel kardeşim olayın şoku ve şaşkınlıkla ilk başta öyle teselli ettim kendimi. Daha sonra bitirdim zaten.Ama bunu "işte bu benim sınavım şeklinde düşünüp katlanmak" en acısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel kardeşim olayın şoku ve şaşkınlıkla ilk başta öyle teselli ettim kendimi. Daha sonra bitirdim zaten.Ama bunu "işte bu benim sınavım şeklinde düşünüp katlanmak" en acısı.
İyi niyetlilikten ziyade akıl tutulması.Ne kadar da iyi niyetlisiniz. O kadın üzülmesin diye siz eşinizin o kadınla görüşmesine izin veriyorsunuz.
Aileniz eşinizin, "sana da ona da bakarım." dediğini biliyor mu?güzel kardeşim olayın şoku ve şaşkınlıkla ilk başta öyle teselli ettim kendimi. Daha sonra bitirdim zaten.
Canım ayrıyız şimdi. Zaman herşeyin ilacı. Zor olacak ama toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden dileğim Bana yaptiklarindan dolayi bin pışman olsun.Peki siz bu aldatilmayla ruhunuzda olusan yarayı nasıl saracaksiniz? Eşiniz bunu dusunemedi mi..??
ya siz bi anlik sinirle kendinize birsey yapsaniz hirstan ofkeden..elim dilim kolum bağlandı ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim yardimciniz olsun..
Hmm anladım..uzulmeyin kimsenin yaptığı yanına kar kalmiyo inanın buna ..yolunuz açık olsunCanım ayrıyız şimdi. Zaman herşeyin ilacı. Zor olacak ama toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden dileğim Bana yaptiklarindan dolayi bin pışman olsun.
Metresle konuştugundan haberi var mı ne diyor azcık kızarmıyor mu yüzü yaCanım ayrıyız şimdi. Zaman herşeyin ilacı. Zor olacak ama toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden dileğim Bana yaptiklarindan dolayi bin pışman olsun.
Eşimin telini blok ettim hiç konuşmadık. Metresiyle konuştuğumdan haberi vardır kadın anlatmıştırMetresle konuştugundan haberi var mı ne diyor azcık kızarmıyor mu yüzü ya
Hala devam mı ediyolarmış yaniEşimin telini blok ettim hiç konuşmadık. Metresiyle konuştuğumdan haberi vardır kadın anlatmıştır
Valla devam ettiklerini bilmiyorum. Eşim Tr de ailesinin yaninda şuan, telefonlaşiyorlardır. ama ayrılalı once teyzesinde kaldı sonra ailesinin yanina gitti. kadinla yasamiyor onu biliorumHala devam mı ediyolarmış yani
Avukattan randevu aldim, boşanma davası için. Eşim 2 gündur teyzesinde kalıyormuş. Dün abimi aramış, çok pismanım silbaştan yapalım, şeytana uydum demiş. Abimde babamda artık ailemizden uzak dur diye uyarmışlar. 2 gündür babamda iki gözü iki çeşme ağliyor, çok içerledi. Sonuçta yiğeni bunu bana yapan. Zor bir süreç, insallah en az acıyla atlatmaya çalışacağım
Allah yardımcınız olsun.
Allah yardimcin olsun canim..Ben içkisi ve son zamanlarda gösterdiği sorumsuz hareketleri yüzünden ayrılmak istiyordum zaten, ama ailem arkamda durmuyordu. Ayrilmamı kesinlikle istemiyorlardı. Simdi işin rengi değişti, o yùzden arkamdalar.Allah yardımcn olsun..
Bende iki hafta annesi yuzunden kahvha edip ayri kaldığımzda telefonda mesaj gormustum soayal medyadan ama fiili bir faaliyeti olmamia.
Kabul etmedim ama suan biriz hala.
Benimse ekonomik Özgürlüğm olsaydi bense istemezdİm.
Yada arkamda duracak bir babam ailem olsaydi