• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Imtihaniniz çok zor allah yardimciniz olsun öncelikle. Eşiniz o kadina acidigini söylemiş ama size neden acimadi aldatirken? Sizin ne suçunuz vardi? Size bunlari yasatirken neden hic düşünmedi? Sizi cok zor bi süreç beklese de affettiğinizde kendinize hakaret etmiş olacaksiniz aslinda. Size bunu yapan birini affetmek ona nasilsa affetti rahatligini verecek ne yazik ki. Erkekler akillanmiyor malesef ki. Güçlü olun ve bu rezil adamdan kurtarin kendinizi. Inanin kendinize en buyuk iyiligi yapmis olursunuz

Kadinin kendine birsey yapabilecegi vs.uydurmuş onu.belli ki sizin ince düşünceli olmanizi kullaniyor.1,5 yıllik ilişkide bağlar kuvvetlidir belkide maddi olarak da birbirlerine baglilar bunu bilemiyoruz. 2 yaşinda bebeğiniz varsa maleaefki eşiniz sizi henüz lohusa sayılırken aldatti.gecelik münferit bi olay değil bu iş surekli ilişkiye dönmüş.normalde mizaciniz nasıl bilmiyorum ama bu durumda naif hanım hanimcik durmasaydıniź.öğrendiginiz anda çok büyük tepki vermeliydiniz.yok öyle bana zaman ver demeler.bu nedemektir ne adice bi yüzsüzlüktür.def etseydiniz o an evden nasılsa koynunda avuncağı bi sevdiceği var..tıpış tıpış da giderdi sizde ah vah edip napicam sürüncemesinden kurtulurdunuz.3 kez lohusa oldunuz muhtemelen diğer ikisindede aldatildiniz.durup durupta 40 lı yaşlarinda gözu açilmamıstir.günahini almayayim ama rutine binmiş bi yasak iliski pat diye bitmez.bitirmezler.bitirselerde kiyida kösede liseli aşıklar gibi o kevaşenin aşk acısini çeker.hatta utanmadan size diş biler..sizde ömür boyu bu ihaneti unutamazsıniz.sonunuz zaten mutsuzluk gibi en ufak bi detayda hir gür olacak evinizde..

Sordunuzmu peki size, evliliğinize niye ihanet etmiş..niye sizden boşanmayi düsünmemiste aldatarak yasak aşk yaşamış?ne diyor

Bi sendrom varya 40 yaşindan sonra bazi erkeklerde görülen onu yaşiyor galiba..ona çok sacma bile geliyor olabilir sorgulamalarıniz.belkide daha öncede defalarca sizi aldatti.belkide bu kadinda onun son yasak aşki olmayacak..hem sana hem ona bakarim diyen onada kiyamadim diyebilen bi erkek ölümdende beter gelirdi bana...çok kaba olacak kusursa bakmayın ama at sahibine göre kişner denir ya sizin tutumlarinizda o kisiye bu rahatlıği vermiş gibi geldi bana baksaniza hala buda benim imtihanim görüşüyle olayı önce göğsünüzde yumuşatıp sonra da iyi hal indirimi yapacak gibisiniz

Boşanmak bu durumu sineye çekmekten daha zor bir karar değildi emin olun...
2 yaşında oğlunu,evlatlarını düşünmesi gereken bu durumda siz de değildiniz....
Ektiğini biçti!hayat bitmiş değil,çok güzel günler önünüzde sadece biraz zaman istiyor...Yolunuz açık olsun, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

Gerçekten çok kötü bir durum. Yani aldatılmak ve bunu öğrenmek çok kötü bir şey. İnsanın gururu yerle bir oluyor. Ama 3 tane çocuğun varmış ablacım. Her insan hata yapar elbette ama iyice düşünüp taşınmalısın. Biz ne desek boş. sonuçta eşinle aynı evde yaşayacak olan sensin.

Öncelikle Allah en doğru kararı vermenizi nasip etsin çok zor bi durum.ben her zaman her insanın hata yapabileceğini şeytanın her kesi ele geçirebileceğini o yüzden kesin karar vermeden önce süreci iyi değerlendirmek, öfkeyle kalkıp zararla oturmamak gerektiğini savunurum.ama işin rengi aldatmayı alışkanlık haline getirmiş ve ya başkasına aşık olmuş adama karşı değişir tabi.bence her nekadar eşiniz itiraf etmesede karşı tarafa duyulan bi şehvet duygusundan çok aşkda var işin içinde.ve bi tarafta da 20 yılınızı aldığını hakkınızı ödeyemeyeceği siz varsınız.bence vicdan azabı çekiyor bu duygusunuda olayı size anlatarak biraz azaltmıştır eminim.
Neyse fikrimi söyleyeyim.benim bi arkadaşım vardı.genç yaşta evlenmişler adam zengin.ve kadını aldattı.hemde kadının evine ailecek gidip gelmişlerde.kadın eşinden hep süphelenmiş ama eşine hiç çaktırmamış kadın adamın üzerinde izler bırakmış kadın yine sabretmiş susmuş aynı davranmış.en son kocası itiraf etmiş.ben ondan ayrılmak istiyorum ama kopamıyorum diye.kadın yemeden içşmeden kesilmiş bir ayda 15 kilo vermiş hep güçlü olabilmek için dua etmiş.inanırmısınız bilmem ama işin içinde büyüde varmış bi hocadan da yardım almışlar.adamda ayrılmayı istediği için kadın kocasını bırakmadı ve şimdi mutlular ama izleri sürüyo tabi.affederek evliliği sürdürmeyi seçerseniz hep bu olayın izlerini taşıyacağınıza emin olun.
Ben sizin yerinizde olsam önce eşimi isteyip istemediğimi sorgulardım eğer eşimin olumlu kefesi ağır gelir ve eşimi istediğime karar verirsem kazanmaya çalışırdım.kendimi asla salmazdım aksine daha güzel bakımlı olmaya gayret ederdim yıkıldığımı asla belli etmezdim.içimde fırtınalar kopsada sakin limanı oynardım.fırtınadan çıkan erkek sakin limana sığınmayı tercih edecektir.bırakın karşı tarafla kaos yaşasın.size süreveren onada vermiştir eminim.bence bu konuyu hiç sormayın eşinizin vereceği süre bitene kadar sakin kalın olayı eşinizle konuşarak sorgulamayın zamana bırakın.zaten su akıp yolunu bulacaktır.adam dönerse amenna ama dönmezse giderse yapacak bişey yok.ozamanda haklarımı alarak bolanırdım.
Bide 3.çocuğu isteyerk mi yaptınız çünkü zor bir yaşta bebeğiniz olmuş ve aldatma olayı bebeğiniz 6 aylıkken başlamış.yani sizn en zor zamanlarınızda bi kaçış yaşamış eşiniz.
o yüzden insanlar çocuk yaparken iki kere düşünsünler geç yaşta düzeni bozulan erkek kaçış yaşayabiliyor.
Benim fikrim bu Allah yardımcınız olsun.

Esiniz gercekten igrenc bir insan, dedigi gibiyse evli haliyle elalemin kizina umit vermis.

Ha, o birakirsam intihar eder umit verdim vb yalanina da ben ayrica inanmiyorum. Evli adama kim umit baglar ki?

Cok pasif gordum sizi, hakkinizi savunun bosanmayacaksiniz. Hemen gidip simdi diyeceksiniz ki:

Bu kadini cagir gelsin ya da een onun ailsiyle konusucam, isyerini basip rezil edicem.

Evli adamla yatan kalkan k.hpe de canina kiyarsa kiysin sen bana hic acidin mi hayvanogluhayvan seni de rezil edicem

diceksiniz.

Bosanmak istemiyorsunuz, lakin bosanicam diceksiniz gozdagi vericeksiniz. Seni de o k.hpeyi de aleme rezil edicem insan icine cikamicaksiniz ikiniz de diceksiniz. Evden atin akli basina gelene kadar. Oyle bedavaya gelemesin. Araba, kredi karti ne varsa birakip oyle defolsun. Giysilerini de atin cope gitsin.

Kocaniz asiri piskin, yani aldatmis bir de yuzunuz umit verdim vah tuh bir seyler diyor. Sizin yerinizde olsam yuzune once tukururdum sonra tokadi indirirdim.
Valla bu yorumu ayakta alkisliyorum. Olmasi gerek bu.. ne demek kadina yazikta bilmem uzulur de intihar eder. Ederse etsin arkadas benim 20 yilim heba olmus cope gitmis. Evli erkekler ile gezen or.. dusunecem.

Ben sizin yerinizde olsam önce eşimi isteyip istemediğimi sorgulardım eğer eşimin olumlu kefesi ağır gelir ve eşimi istediğime karar verirsem kazanmaya çalışırdım.kendimi asla salmazdım aksine daha güzel bakımlı olmaya gayret ederdim yıkıldığımı asla belli etmezdim.içimde fırtınalar kopsada sakin limanı oynardım.fırtınadan çıkan erkek sakin limana sığınmayı tercih edecektir.bırakın karşı tarafla kaos yaşasın.size süreveren onada vermiştir eminim.bence bu konuyu hiç sormayın eşinizin vereceği süre bitene kadar sakin kalın olayı eşinizle konuşarak sorgulamayın zamana bırakın.zaten su akıp yolunu bulacaktır.adam dönerse amenna ama dönmezse giderse yapacak bişey yok.ozamanda haklarımı alarak bolanırdım.
Bide 3.çocuğu isteyerk mi yaptınız çünkü zor bir yaşta bebeğiniz olmuş ve aldatma olayı bebeğiniz 6 aylıkken başlamış.yani sizn en zor zamanlarınızda bi kaçış yaşamış eşiniz.
o yüzden insanlar çocuk yaparken iki kere düşünsünler geç yaşta düzeni bozulan erkek kaçış yaşayabiliyor.
Benim fikrim bu Allah yardımcınız olsun.
Eksilerini artılarını ölçecek olursam, eksi olarak içkisi ve aldatması var. Oda diğer bütün artıları siliyor. Normalde herkesin çok şanslisin dediği, gıpta ile baktığı bir insandi. Temizlikte yardim eder, yemek yapar. Kücük oglumu isteyerek yaptım. Benle bir hamilelik yaşamıştı desem inanırmısın. Çocuk doğunca geceleride çok baktı, bana çok yardimci olmiştu. Ama diyorumya hayalkırıklığım çok büyük oldu.

Bilmiyorum diyor. Bunalimdaydim diyor. Dedigi sadece bu
ne gibi bir bunalım ? maddi mi manevi mi ? sizce bunalımda olduğu doğru mu? neden bunu yaptığının üstüne gitseniz daha kolay karar alırsınız aslında.neden niçin diye sorgulamadan bile ayrılık kararı da alınır ama siz karar vermekte çok zorlandığınız için yazıyorum bunları.birşey sorucam ama lütfen dürüst olun bu ilk vakası mı?

ne gibi bir bunalım ? maddi mi manevi mi ? sizce bunalımda olduğu doğru mu? neden bunu yaptığının üstüne gitseniz daha kolay karar alırsınız aslında.neden niçin diye sorgulamadan bile ayrılık kararı da alınır ama siz karar vermekte çok zorlandığınız için yazıyorum bunları.birşey sorucam ama lütfen dürüst olun bu ilk vakası mı?
Bildiğim kadarıyla ilk, ama şimdi artik eminde olamadim. Bunalim derken işleri iyi gitmiyordu son zamanlar. Yok kararimi verdim simdi, herseyini verdim yolladim dün.

itiraf da etti topu size attı ya artık gönül rahatlığıyla gidip sevişebilir onunla..valla ben anlattım çekemeyecekse dayanamayacaksa ayrılsaydı diye mundarlıkta zirve yapabilir diyorum ben.daha beter hale geleceksiniz gibime geliyor.yada siz iyice iş rayından çıksın ki boşanma kararını rahatça verebileyim düşüncesinde de olabilirsiniz.bilemedim.

Bildiğim kadarıyla ilk, ama şimdi artik eminde olamadim. Bunalim derken işleri iyi gitmiyordu son zamanlar. Yok kararimi verdim simdi, herseyini verdim yolladim dün.
Anladım.nereye gitti peki. daha detaylı yazabilirmisiniz oldukça merak ettim konunuzu

Anladım.nereye gitti peki. daha detaylı yazabilirmisiniz oldukça merak ettim konunuzu
Dün gece babamla konusmus, babam kizimi kimin icin üzdüysen oraya git diye yollamiş. Sonra beni çagirdi babamla konustuk, arkamda oldugunu kararim ne olursa olsun beni destekleyecegini soyledi. Sabah Belcikadaki teyzesi aradi, ordaymis eşim. Gelin konusalim felan dedi bende kabul etmedim. Simdilik olay bu. Birazdan avukatima gidip danisacagim.napabilirim diye bakalim hayirlisi

kadın evli bir adamla beraber olduğunu biliyor muymuş? biliyormuş...
eşiniz ona ne demiş? ev arkadaşı gibiyiz demiş..
eşinizle siz birlikte olmaya devam ediyor muydunuz? ediyordunuz...

o kadının nesine acıyacaksınız ki.. empati yapılacak son kişi!

ayrılır mısınız, affeder misiniz bilemem ama, başarabiliyorsanız çocuklara çok yansıtmayın.

kadın evli bir adamla beraber olduğunu biliyor muymuş? biliyormuş...
eşiniz ona ne demiş? ev arkadaşı gibiyiz demiş..
eşinizle siz birlikte olmaya devam ediyor muydunuz? ediyordunuz...

o kadının nesine acıyacaksınız ki.. empati yapılacak son kişi!

ayrılır mısınız, affeder misiniz bilemem ama, başarabiliyorsanız çocuklara çok yansıtmayın.
Çocuklara aldatma olayını hiç yansitmadim ama ayrilma olabilir diye bekliyorlardi. Son aylar baya soğuktu aramiz, şüphelerim ve ilgisizliginden dolayi evet yatakları bile ayirmiştim. Kizim hep demistir nolursa olsun ben kararina saygiliyim anne bizi dusunme diue. 13 yasindaki oğlum bu konuda baya bir agressif davraniyor. Kücul oglum zaten hic anlamiyor

zor bir durum gercekten edinizi sevdiginiz belli, esiden 1-2 saat bile ayriliga dayanamayan biri olarak allah yardicin olsun ancak ben pek umut gormedim yakinda o kadina kosar kadin kendine baglamis bunu hissettim

Back
X