Size yazmak istedim... Benim babam da annemi aldattığında yani biz öğrendiğimizde ben 10, ablam 13 yaşındaydı. Annem, ben, ablam kenetlendik birbirimize. Annem 38 yaşında mesleği olmayan bir kadındı. Ama beni de ablamı da aslanlar gibi okuyup büyüttü, biz babamızın aldattığını biliyorduk, bize de hiç bakmadı zaten ama asla ve asla ona kin duymuyoruz, şu anda da görüşüyoruz. Yani demem o ki, çocuklara anlatmaktan korkmayın. Annem 1 ayda 20 kilo vermişti hatırlıyorum ama ona rağmen babam hakkında bize asla kötü konuşmazdı ve bizi de konuşturmazdı. Siz çok güçlü bir kadınsınız, tıpkı benim annem gibi. Annem şu an 55 yaşında, ben de 28 olucam temmuzda. Annemin içinde hala yarası var, babam da 15 yıllık eşiydi o zaman ama inanın çocuklar daha kolay atlatıyor. Ben direk kocanıza geri dönmeyin diyorum, aldatan adamlar iflah olmuyor. 1 kere yapıp bırakanını hiç duymadım. Çünkü evlilik böyle bi şey değil, bu konuda iradesine 1 kere sahip çıkamayan 5 yıl sonra en ufak zayıf anında yine sahip çıkamaz zaten.
Rabbim sizin ve çocuklarınızın yolunu açık etsin. Siz yalnız değilsiniz, annemi örnek vermek istedim hem onunla gurur duyduğumu bilin diye -çünkü sizin de kızınız var ve eminim o da benim gibi düşünecektir- hem de size güç olsun istedim.