Aldatiliyorum ne yapmaliyim

Bosaniyomus dilekce vermis

Sizin ayrılacağınızı hiç sanmıyorum.

Adam elden ayaktan düşüp, altı bezlendiğinde size tam olarak döner. Böyledir bu tipler.

Sanki affetmiş gibi geldi bilemedim tabi. Bu benim hissim.
Valla icimdekini soylediniz bencede affetti ama burda millet ona sitem etmesin diye boyle yazmis gibi geldi. Hayat onun ister affeder ister affetmez kendi bilir zaten kendi cevap verdigi konuda niye birilerine danisirlar bilmem burdakiler seni tanimaz hayatini bilmez bosa dese bosiyacakmiydin yoo, yada affet deseler affedecekmiydin yoo...

Ne igrenc bisey okudum ben ya ıkı tane kondom alıp goturmus ne.. Bosanma davası ac durma oncesınde kanıtlanman gerek ama

İkizlere hamileymiş. 3 bebekle oturup ağlayacak 21 yaşında...

Aldatan hep aldatacak sizin tek çareniz boşanmak, bi sosyal medya fenomeni gibi ‘ sevdiği için aldatıyor sevmese terkederdi’ diyemeyiz sonuçta. Adam alışmış hep aldatır 2. Cocuğu asla asla yapmayın
Hangi fenomen bu?

Cvbini bildiginiz sorulari sormakla vakit kaybetmeyin.Siz de biliyorsunuzdur neyin ne oldugunu.Harekete gecin.

Sormaya cesaretiniz yoksa bisanmazsınız da siz. Salin gitsin o nedenle aldatsın siz de evde hizmetini yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…