İnşallah olur atmam ben gidiyorum kızlar hepinize teşekkür ederim kararımı netleştirdim olmadı sığınma evine giderim sokakta kalmamNe güzel ataman belki olur atama bekleyene kadar başka ise bakarsın ayakların üstünde durursun
Ailen gelebilir biraz destek olur
Istanbula niye gelemiyorsun sanırım bazı prosedürler var izinler falan filan sen kendi başının çaresine bak
İnşallah olur atmam ben gidiyorum kızlar hepinize teşekkür ederim kararımı netleştirdim olmadı sığınma evine giderim sokakta kalmam
Boşanacak mısın boşanmayacak mısın? Adam bu, aldatıyor da çatır çatır kim bilir kaç kişiyle aldattı bu zamana kadar da. Boşanmayacaksan hastalık kapmamaya çalış. Bu durumda tabiki de kapının önüne koyulur zamparaMerhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş..bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Ben kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyum
Hemen de cocuk yapmissiniz yahu. Ne desem golMerhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş..bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
O zaman dişinizi sıkacaksınız, ilişkiye girmek isterse bahane bulup kaçmaya bakın, hastalık getirir, ben partner seçiminde çok seçici davranmadığını düşündüm eşinizin.Ben kazakistanliyim istanbulda ailem var ama gidemem eve.. çalışma durumum var atama bekliyorum ilahiyat mezunuyum
Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş..bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
Delil topla. Affetme. Daha ne diyelim bebişim. Üzülme çoğu böyle çünkü. Üzülüp ağlamana,uykusuz gecelerine değmez.Merhaba arkadaşlar ben bir cocuk annesi 2 senelik evliyim severek evlendik ama eşim çok değişmeye başladı yada özü boyleydide ben gormemisim bilmiyorum içkisi sigarası gezip tozmasi yok işine gidip gelen biri ama hep telefonda kızlarla mesajlaşıyor özellikle bizimle aynı yerde yaşayan kızlarla belki dışarıdada gorusuyodur hiç bilmiyorum bekarım diyor kızlara kendini yuzyue konuştuk boşanmak istedim çok yalvardı bir daha yapmam diye ama 3 hafta sürdü..3 gündür durup duruken şifreler değiştirdi bir telefon saklamaya başladı akşam yine sen git ben gelecem diye salonda kaldi gitmedim kapıdaydim yine kızlarla konuştu çok canım yanıyor uyku uyumadım bütün gece sadece telefonda değil gercektende aldattigini düşünüyorum evdeki kondomdan iki tane götürmüş..bunu sormaya bile cesaretim yok ..ne yapmalıyım bana bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?