- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi eferolum09096666
-
Gözünü seveyim sen hangi kafayı yaşıyorsun böyle ya? Sinirlensem mi gülsem mi bilemedim. Evli olan insanların Facebook hesabı olunca eşini aldatıyor oluyorsa vay halimize.ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
Benim esimde facede takilir, sifresini bilmem, takip etmem..ama huylanmiyorumda..sizneden suphe ettiniz ki size karsi davranislarinda mi degisiklik var?Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
: ))) Bence de.. Esimle benim boynuzlarimizin Tekirdag dan gorunuyor olmasi lazim o zaman : ))Gözünü seveyim sen hangi kafayi yaşıyorsun böyle ya? Sinirlensem mi gülsem mi bilemedim. Evli olan insanların Facebook hesabı olunca eşini aldatıyor oluyorsa vay halimize.
:))) Vallaha bu forumda beni gulduren tek sey bu konuda ki yanitlar oldu cok yasayin emi : ))bi facebook aşk yuvası 180 arkadaşımla aşk içindeyim evlilik resimlerini aşla beğeniyorum, çocukları doğmuş miniğin eesmini koymuşlar şehvetle Allah analı babalı büyütsün yazıyorum. Hee birde siyaset konuşulan sayfaları gorunce aşktan başım dönüyor artık
Ya belli ki konu sahibinin aklı karışmış. Geliyor bir üye de sadece Facebook hesabı var diye böyle yorum yapıyor. Ayıp yani. Facebook kullanım amacını arkadaş açıklamış zaten aşk meşk-miş.: ))) Bence de.. Esimle benim boynuzlarimizin Tekirdag dan gorunuyor olmasi lazim o zaman : ))
Srekli facede diye aldatti olmuyo kiEsim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
bunu sahsima hakaret olarak sayiyorum bu arrada benim face yok nasil olacakbnmki donuk zararlı oldugu için kullanmıyorum.Ama üniv. miz ile ilgili duyurular facebookta bi sayfadan yapılıyor onları takip etmek için ayda bir fln bakar tekrar dondururum alakasız ve saçma bi ironi olmuş yani)
Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
Hatunun kullanici adi SERIATCI nasil bi yorum beklenir ki. Cuk oturmus orumceklesmis kafasina.bence siz facenizde ekli arkadaşlarınızı bir sorgulayın.kötü içerik paylaştıklarına göre sıkıntı onlarda.ama şöyle de bir söz var ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye.facebook aşk yuvası sitesi değildir kişi kendinden bilir işi siz sevgili yada koca bulmaya giriyorsunuz demekki. çok ayıp cık cık cıkkkk
O zaman neden aciklama yapma geregi duydun?!!bnmki donuk zararlı oldugu için kullanmıyorum.Ama üniv. miz ile ilgili duyurular facebookta bi sayfadan yapılıyor onları takip etmek için ayda bir fln bakar tekrar dondururum alakasız ve saçma bi ironi olmuş yani)
O zaman neden aciklama yapma geregi duydun?!!
1999 taktiği dimi bumadem eşin senden saklıyor, bence kesın bir iş var bu işte... halt yıyen ınsan saklar ve göstermez çünkü. klasık yöntem olarak sen de bır hesap al ve 5-6 foto ekle, sürekli paylaşımlar yap ve sonra eşine istek gönder. hatta turk ismi olara alma ki inandırıcı olsun :) o zaman anlayacagını sanmam. diğer türlü akıllı davranma ıhtımalı yuksek. bunun dısında konussan da anlamaz..
1999 taktiği dimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?