- 9 Ağustos 2014
- 50
- 6
- 13
- Konu Sahibi eferolum09096666
Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet, önce bu yöntemı deneyebılırsın konu sahıbı :) tedırgın olursa dediğim yöntemı yaparsınBi'gün pcde takılırken git yanına otur. Tedirgin olursa öyle huylan bence![]()
Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin
şaka dimi bu cevap..facesi olan erkek kesinlikle aldatıyor yani..ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
hepimiz aldatılıyoruz baksanaşaka dimi bu cevap..facesi olan erkek kesinlikle aldatıyor yani..
he ya işin en b...tan kısmı bende benim herifi bu durumda ,hey Allahım sen akıl fikir ihsan eyle..hepimiz aldatılıyoruz baksana![]()
![]()
bazı kadınların kafası nasıl çalışıyor cidden merak ediyorum, o kafaya göre telefonu olan adam da aldatır eski zamanda kafadan no sallayıp aşk yaşayan yok muydu, herhangi bir kadınla ufacık bir konuşma yapan bir adam da aldatır. adam her türlü aldatır yeter ki abaza olsun face ile ne alaka ya ?he ya işin en b...tan kısmı bende benim herifi bu durumda ,hey Allahım sen akıl fikir ihsan eyle..
kız bide bu siteye noldu benim smilelerim nerde ya![]()
he ya işin en b...tan kısmı bende benim herifi bu durumda ,hey Allahım sen akıl fikir ihsan eyle..
kız bide bu siteye noldu benim smilelerim nerde ya![]()
bu nasıl bir önyargıdır?ya evli bi adamın bnece face i olmaması lazım çünkü facebook zaten sevgili aşk yuvası bi site. Cnm yani büyük ihtimal aldatıyor seni facei kapattırmalısın ona
bu nasıl bir önyargıdır?