aldatiliyorum sanirim

Bence tartismadan konusarak halletmeye calis bence.pc kirmak neti kestirmek bence cozum degil.Aksine daha fazla sogutursun kendinden.Ve sunu asla unutma seni aldatacak insan seni her zaman aldatir.Sen interneti yok edersen internet cafeye gider.O yuzden acik acik konus bence.Rahatsiz oldugunu, seni ihmal ettigini cok vakit gecirdigini soyle.Sifre konusuna gelince esim face kullanmaz.Benim twitter ve face hesabim var.Esim benim hicbir sifremi bilmez sormaz da.Ben de onun mail sifresini bilmem.Sormam da.Istedigim an acar gosterir.Telefonundan istedigim an bakarim.Biz birbirimize guveniyoruz.Herseyin ortada olmasi demek onun herseyini karistirracagim anlamina gelmiyor.Ne kadar evli olsan da insanin kendi ozeli olmali.Kiz arkadaslarim kiz kardesim ailemle aramda olan herseyi esim bilecek diye birsey yok.Aldattigini dusundurucu baska hareketleri var mi? Sadece facete cok vakit geciriyoe sifresini bilmiyorum diye boyke dusunursen ona da haksizlik yapmis olursun.Sorsrsan da suphelerinden bahsetme.Hakliyken haksiz duruma dusebilirsin.

madem eşin senden saklıyor, bence kesın bir iş var bu işte... halt yıyen ınsan saklar ve göstermez çünkü. klasık yöntem olarak sen de bır hesap al ve 5-6 foto ekle, sürekli paylaşımlar yap ve sonra eşine istek gönder. hatta turk ismi olara alma ki inandırıcı olsun :) o zaman anlayacagını sanmam. diğer türlü akıllı davranma ıhtımalı yuksek. bunun dısında konussan da anlamaz..

Sakliyor dememis ki? Bir face kullanicisinin ilk aklina gelen sey fake hesap acmak.Oyle yazdigina gore kendisi face kullanicisi degil diye dusundum ben.Ve ben bu olaya karsiyim.Belki aldatmiyor.Neden baskasinib resimleriyle bastan cikarsin ki kocasini.Aklinda olmayani aklina neden soksun ki.Sonucta bir erkek bu.Bir kadin tarafindan arzulanmak begenilmek gururunu oksayacaktir.O anda nasilsa bisey olmaz diyip cevap yazsa sadecw uzuldugunle kalacak belki asli olmayan kuruntulara inanacaksin.Yazan arkadslar evli mi bilmiyorum ama yuva yikmak 1 dakika olsa da yuva kurmak o kadar kolay degil.Fevri davranistan ve gereksiz hafiyelikten cok mantikli olman gerektigini dusunuyorum.Ve en onemlisi cok sakin olmalisin.

Bence şifreyi almak için ısrar edin yada oturun yanına ne varmış bunda bu kadar vakit geçiriyorsun bana da öğret zaten CNN sıkılıyor vs deyip şifreyi isteyin ortak kullanmayi teklif edin bakalım ne olacak,belki de kafanızi takacak kadar birşey yoktur bir erkek yapıyor diye genelleme yapmamak lazım bence

Esim sürekli face de ve ben ne şifresini biliyorum nede kimlerle gorustugune bakabiliyorum lütfen yardim edin

Sürekli facebookta derken hesabının sürekli açık olmasını mı kastettiniz yoksa aktif olarak hesabında gezmesini mi, keşke daha açık yazsaydınız...

Sürekli hesabı açık olup işine gücüne bakanlar da var çünkü...

Pek sizin hesabınız yok mu?

Eğer birbirinizde ekliyseniz son aktivitelerini ve gizlemediyse arkadaş listesini görebilirsiniz...

Sosyal paylaşım hesaplarının didiklenmesinden, kalış süresinden anlam çıkarılmasından, ısrarla şifre istenmesinden vs hoşlanmıyorum...

Ama sizi bu konudan inatla uzak tutması da hoş değil...

Kendine güvenen insan kişilik haklarına dokundurmadan karşısındakinin içini rahatlatabilir...

Eşiniz ya kendine güvenmiyor ya da bu konuda çok üstüne gittiğinizi düşündüğü için tepki olarak size açıklama yapmıyor...

hayatı facebooka göre yaşarsan güzelim gün gelir like a gidersin gün gelir geriden bir puke a eyvallah dersin....
şifresini bilmek zorunda değilsin bacım eşine karşı güvenin yoksa zaten o evliliğin devamı sıkıntı..ha biraz efendilik varsa istediğin taktirde kendisi facesini açar sana laptopu teslim eder sende tüm güvensizliğinle inciğini cinciğini karıştırırsın..olur biter.

he ya işin en b...tan kısmı bende benim herifi bu durumda ,hey Allahım sen akıl fikir ihsan eyle..
kız bide bu siteye noldu benim smilelerim nerde ya :(
bazı kadınların kafası nasıl çalışıyor cidden merak ediyorum, o kafaya göre telefonu olan adam da aldatır eski zamanda kafadan no sallayıp aşk yaşayan yok muydu, herhangi bir kadınla ufacık bir konuşma yapan bir adam da aldatır. adam her türlü aldatır yeter ki abaza olsun face ile ne alaka ya ?

Back
X