Aldatılıyorum :(

Konunun sahte olduğunu düşünüyorum. Zira bi hemcinsimin böyle bi durumu kabullenip, bide napıyım diye buraya sormasına inanmak istemiyorum.

O adama tekmeyi basmayıp bebeğine zarar vermeyi düşünüyorsun öyle mi? Yazık, bu kadar acizliğinize. İkinci üyeliğinmiş ilkiyle okursun artık. Az kendine saygın varsa o pislik herifi boşarsın. Bunun kendine bakmayla alakası yok bulaşıcı bir sürü cinsel hastalık bile kapabilirsin. Mideniz nasıl kaldırıyor? Kendine acımıyorsan çocuğuna acı diyeceğim ama elin herifi icin bebeğine zarar vermeyi düşünen ne kendine acır ne çocuğuna. Umarım fakesindir ama sen fake olsan ne senin gibi düşünen kadın kaynıyor burası.

Edit: Fakemiş. Hayallerinizi gelip gelip burada anlatmayın nasıl bir kafa anlamıyorum ki hep metres olmak ya da aldatılmayı hayal ediyor.

Öff amaan biz de ciddi ciddi yazıyoruz. Hayır nasıl bi zevk duyuyorsunuz buraya yakan yanlış konu açmaktan:işsiz::işsiz:

Hayır kardeş benim de canım sıkılıyor, grip de olmuşum, oturuyorum evde burnumu çeke çeke işsizliğin nirvanasına varmışım ama fake konu açayım eheühe de demiyorum. Bu ne çeşit bir kafadır? Evli sevgilin mi var, pavyoncu kocan mı var ne var başka? Vapurda mantıya atlayan simit de var mı?

Back
X