Canım artık yeni yasa çıktı eşler arasında özel hayatın ihlali diye bir kural yok artıkBunları öğrenme şeklinin yasal olduğunu sanmıyorum. Davada işine yarayacak şeyler bulana kadar sabredemez misin?
kocanıza çaktırmayın ve bi avukata danışın o yasal yolla nasıl ispat etmeniz gerektiğini söylerEşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Eşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Bu aşağılık herifler kendileri ikiyüzlü bir hayatı keyifle sürdürürken gidip escinsellere filan sararlar, hor görürler, boşanmış kadınların arkasından konuşup laf çıkarırlar, rahat vermezler, görüşleri kendilerinden farklı insanları dislarlar,toplumda ayrımcılık ve linç kültürünü de hep bu sinsi şeytanlar yaşatır. Herkesi yargilayip dislarlar ama kendi karısı hakkinda böylesine namahrem konuşulmasına izin verirler. Midem bulandı gerçekten. Muhtemelen size hep diğer yapmacık yüzünü göstermiş. Minicik yavrucagiza üzüldüm zor bir hayat onu bekliyor. Allah yardımcınız olsunEşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Bende en çok bunu merak ettim vallaHangi programla dinlediniz.. farketmiyor mu dinlediğinizi?
eksisw bir topikte denk gelip merak edip twitter a bakmistim. cuckcold denilen seyin cok yaygın oldugu ve twitter da kendi eslerinin fotolarini paylastiklari sayfalar olduğu yaziyordu ekside. hakikaten de eslerinden gizli cekmisler sayfaya gondermisler karim nasil yorum yapin diye. eşleri yasli basli kapali olanlar vs açık sacik fotoları ortada. hatta daha igrenci bazisi teyzesinin vs evdeyken uyurken gizlice orasini burasini acip onu paylasmis.
Allah yardimciniz olsun. .
Hangi programla dinlediniz.. farketmiyor mu dinlediğinizi?
Bende en çok bunu merak ettim valla
Evet son durum hakkında bilgilendirir misin lütfen?Ne yaptin? Bugun pisliklerini döktünmü o eşin olacak mahlukun? Meraktayız lutfen buraya yaz insallah hersey senin istedigin gibi gecmistir.
yldzzx canım gelişmelerden haberdar et bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?