Aldatılıyorum

Yok kesinlikle yalnizken yuzlesmem beni birakamazsin deyip bir sey yapar Allah korusun buyuk ihtimalle yapar hatta. Ailem onun ailesi olacak. Her seyi google drive a kaydettim. Telefonumu kirabilir dilerse.

İğrençlikte şerefsizlikte level atlamış adam resmen. Madem bunların yaşantısı, zihniyeti böyle
neden evleniyorlar onu anlamıyorum. Gidin o pavyon senin bu pavyon benim gezin ne halt ederseniz
edin ne demeye evlenmeye ideal eşi oynamaya çalışıyorsunuz.
Size hep rol yapması doğal çünkü kendisi de biliyor ki gerçek kişiliğini bilse böyle iğrenç bir insanla kimse
evlenmez o yüzden hep maskeyle dolaşıp olmadığı biri gibi davranmış ama Allah size gerçekleri
göstermiş. Resmen kandırmış aldatmış yanıltmış. Allah böyle insanlardan herkesi korusun kimseyi karşılaştırmasın kandırabilirler herkesi yani.. tek yanılmayan Allah'tır çünkü..
İnşallah bundan sonra çok çok mutlu olursunuz çocuğunuzla.. her şey sizin çok güzel, kolay ve hayırlı olur
dilerim.

İnanamıyorum gerçekten içim cız etti okurken, neler duymuş nelere maruz kalmışsınız ne acı bi şekilde öğrenmişsiniz Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm Böyle insanlar ölsün yaa yaşamasınlar gerçekten nasıl yapabilir aklım durdu

eksisw bir topikte denk gelip merak edip twitter a bakmistim. cuckcold denilen seyin cok yaygın oldugu ve twitter da kendi eslerinin fotolarini paylastiklari sayfalar olduğu yaziyordu ekside. hakikaten de eslerinden gizli cekmisler sayfaya gondermisler karim nasil yorum yapin diye. eşleri yasli basli kapali olanlar vs açık sacik fotoları ortada. hatta daha igrenci bazisi teyzesinin vs evdeyken uyurken gizlice orasini burasini acip onu paylasmis.

Allah yardimciniz olsun. .

Merak ediyorum. Insallah siz daha fazla uzulmeden bu aksam bitirirsiniz bu işi. Cok uzucu. Bir an once kurtulmaniz icin dua ediyorum bebeginizle

Benim itten 1 tane daha.
Benim esimde ,beyefendi imajiyla herkesin gozunu boyadigi icin .kimse inanamiyor bunlari yaptigina.Bende konusma kaydedici yukledim ve gizli klosor acip sifreyle kaydettim,bildirimleri kapadim malesef bildirim gitmis hemen format attirmis telefonuna.Benim telefonumuda kirdi.9 yildir onlarca kadinla aldatilmisim .Elimde delilde yok.Zaten bu itlerin birseyi hic olmuyor ki karilara yedirmekten hep borc icinde yuzmeleri,maas eve hic gelmez hep borc odenir.Donuna kadar alamiycam malesef.15 martta ilk mahkemem insallah kurtulacagim igrenc yaratiktan.
Birde kadinlara yalanlar,dolanlar ne cirkinligim kalmis ne zehir olan dilim vss .Hazir olun buna yaptiklarini yuzune vurunca dfunyanin en assagilik insani ilan edecek sizi.
Karilik yapmadiginuzi evden soguttugunuz vss. Soyleyecek .
Olmayan beyinleri hep ayni sistemde calisiyor.
Allah kurtarsin kardes.
Kader mahkumuyuz

kocanıza çaktırmayın ve bi avukata danışın o yasal yolla nasıl ispat etmeniz gerektiğini söyler

Hangi programla dinlediniz.. farketmiyor mu dinlediğinizi?

Bu aşağılık herifler kendileri ikiyüzlü bir hayatı keyifle sürdürürken gidip escinsellere filan sararlar, hor görürler, boşanmış kadınların arkasından konuşup laf çıkarırlar, rahat vermezler, görüşleri kendilerinden farklı insanları dislarlar,toplumda ayrımcılık ve linç kültürünü de hep bu sinsi şeytanlar yaşatır. Herkesi yargilayip dislarlar ama kendi karısı hakkinda böylesine namahrem konuşulmasına izin verirler. Midem bulandı gerçekten. Muhtemelen size hep diğer yapmacık yüzünü göstermiş. Minicik yavrucagiza üzüldüm zor bir hayat onu bekliyor. Allah yardımcınız olsun

ne iğrençlikler bunlar ya, bir konuda daha vardı, adam kendini banyodan canlı yayına alıyordu falan
Allah bizleri, çoluğumuzu çocuğumuzu korusun; iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
ne denir ki başka

Ne yaptin? Bugun pisliklerini döktünmü o eşin olacak mahlukun? Meraktayız lutfen buraya yaz insallah hersey senin istedigin gibi gecmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…