Aldatılıyorum

Sence böyle birinin yaptıklarını kim ne kadar ayıp görecek...
Sanamıyorum.
Malesef cevresi de boyledir bnun olmasa bile pek kötülemezler üstüne kadina suç atarlar.
Yok kendine bakmiyodu
Yok saldi hamileyken kendini bkz. Bla

Ben de sabirli davranayim diyorum. Bir avukatla gorusucem belkide kayitlari kabul eder. Arama kaydi ve uygulama esimin telefonunda kayitli. Bu gizli dinleme sayilmaz bence. Belkide o yukledi ben duydum aksini kanitlayamaz ki onun telefonu sonucta.
Kayıtları paylaş butonuyla kendi mailine gonder

Eşinin whatsappından kendine mevcut konum diye bir şey var onu gönder. Bundan sonra adım adım nereye giderse görebilirsin takip edebilirsin basabilirsin de yapacağın en mantıklı uygulama bu. Dedektife verecek para yoksa bi tanıdığın çeker fotoları böylelikle. Adım adım aşşağıda yazıyorum nasıl yapacağını..

EŞİNİN WHATSAPP'A GİR
KENDİNE GİR
KONUM A TIKLA
2 SEÇENEK VAR SEN '' MEVCUT KONUMU PAYLAŞ'' A TIKLAYACAKSIN.
BUNDAN SONRA HER O KONUMA GİRDİĞİNDE GÖSTERECEK SANA NEREDE OLDUĞUNU,NEREYE GİTTİĞİNİ

Bu google isini iyice inceleyip denicem harikasiniz:) bizden hala korkmayan erkek aptal degilse nedir

Canım telefondan silinen mesajları geri getiren bir uygulama var..
Onu indir eşine ve tarat.
Hepsini ekran görüntüsü alıp kendine gönder
O fotoları da mail at kendine.

Direkt foto olarak gönderilmiyor ama ekran görüntüsü alırsan görünür.

Rezil adam ya.
Hadi karı kız aramasını geçtim bir adam! ki adam demeye bin şahit ister ,eşine,çocuğunun annesine nasıl g.tü büyümüş dedirtebilir.
Nasıl ya.
Ağzının ortasına çakıp sen benim karım hakkında nasıl böyle konuşursun diyeceğine.
Ne olur tekmeyi basın ve mahkemede donuna kadar alın. Alın ki 5 kuruşsuz kalsın adi pislik.

Var cok sukur hemsireyim. Ama bosandigimda memleketime donecegim icin yeni bir is bulmam gerekecek. Memleketim dedigim yer merkez ben 1 saatlik uzaklikta bir ilcedeyim.
Allahım aldatmaya değil de arkadaşıyla sizi konuşmasına şok oldum ağzım açık kaldı
İçimden öyle küfürler geçiyor ki....
Sakın bu adamla yalnız konuşmayın çok tehlikeli biri
Hemen avukat bulun önce onunla konuşun
İlla yüzüne vuracam diyorsanız tüm ailenin yanında yapın
Yapın ki herkes onun ne kadar pislik olduğunu duysun!

Sizin hakkınızda söyledikleri sizi aldatmasından beter olmuş iğrenç herif....

Annemle gorustum aksam gelecekler her sey ortaya dokulecek cikip gidecegim. Avukat tanidikla gorustuk. 3 aylik cocugum oldugu icin esimi takip etmemin dogal oldugunu kayitlarin delil sayilacagini soylemis.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Allah yardımcın olsun inşallah, kanım dondu okurken..
Nasıl karaktersiz bir insanmış..
Kurtuluyorsunuz böylesinden çok sevinin..
Donuna kadar alın, mahvedin o karaktersizi...

Anladığım kadarıyla aksam bir yüzleşme olacak dikkat edin siz konuşmaları dinletmeye başlayınca telefonu alıp kırmasın yapar mı yapar valla.başka bir yerden dinletme olasılığınız varsa oradan dinletin ne bileyim laptopa falan yukleyin mesala ve elinizdeki delilleri yedekleyin ne olur ne olmaz.güzel kardesim allah yar ve yardımcın olsun.hiç başını eğme böyle karaktersiz insalara karşı sen doğru bildiğin yoldan şaşma.rabbim sana da oğluna da güzel günler nasip etsin insaallah.

Yalnız kalkışma bu yüzleşme işine bacım sakın. Ailenin yanında yap, hazırlıksız yakalansin. O "gavatlık' yapıp pis pis güldüğü bölümü de özellikle dinlet , rezil olsun. Haysiyetsiz.

Kesinlikle aldatmak bunların yanında çok hafif kalırdı gerçekten. Bir insan eşini böyle bir duruma nasıl sokabilir üstelik bebekleri de varken. Erkek milletine acıyorum. O kadar zavallılar ki.

Konu sahibi yüzleşmeyi yaparken sakın yalnız olma sakın! O sana vurmaya da kalkar! Telefonunu da kırar. Annenler gelince yap yüzleşmeni mutlaka ki sana dokunmaya bişey söylemeye yüzü olmasın hatta kendi ailesi de şahit olsun herşeye. Herkese rezil olsun pislik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…