Aldatılıyorum

Canım benim Allah yardımcın olsun.. Rabbim tezinden kurtarıp hayırlı kapılar açsın sana inşaAllah..

Kapatabilir konumunu ya ona da guvenemiyorum google hesabindan nasil takip ediliyor bilmiyorum bir deneyeyim ama su saatlerini yazdigi icin surekli ordan oraya geziyor o kadar takip edebilir mi acaba google
Kediminkine baktım da konum açmadığım halde kaydetmis gittigim yerleri. Cekindigi fotograflarla hemde. Siz de nasil kullanacaginizi anlamak icin once kendinizinkine bir bakın isterseniz şu linkten.
https://www.google.com/maps/timeline
Sol da menuye tikladiginizda zaman çizelgesi var ona tıklayıp sağda takvim isaretinden gunleri secip bakabilirsiniz. Hicdegilse onun telefonuna gmailinizi kursaniz sürekli gittigi yerleri bulursunuz.

Aaa bunu hic bilmiyordum benim gmail hesabim acik degildi onaylamamisim kaydetmemis ama esime bi hesap acip takip edebilirim. Deneyecegim gece yuklemeyi cok cok tesekur ederimm

Size gelismeleri anlatacagim burda herkes cok destek oldu Allah razi olsun umarim birlikte kurtulmami kutlariz :)

Aaa bunu hic bilmiyordum benim gmail hesabim acik degildi onaylamamisim kaydetmemis ama esime bi hesap acip takip edebilirim. Deneyecegim gece yuklemeyi cok cok tesekur ederimm
Insallah faydalı olur isinize yarar.
Birde esinizin telefonunda Google Fotograflar ı da etkinlestirin.
Cekindigi fotograflar ekran goruntusu vs hepsi otomatik google fotograflara kaydolur. Telefondan silse bile oradan çıkar. Hani bi kadinla vs. Fotofraf cekinir falan delil olur belki size

Agzim acik bir sekilde okudum konunuzu. Sonrada takdir ettim sizi. Direncli bir o kadar da kararlisiniz. Nasil bir zamanda yasiyoruz, nasil ar damari catlamis bir toplum olduk inanamiyor insan. Iyi ki çocuğunuzun sizin gibi guclu ve dogru karaktere sahip bir annesi var. Lutfen dikkat edin, dualarim sizinle.

Cok tesekkur ederim sizin dualariniz sayesinde kurtulacagim bu evlilikten ben insallahhh

sapka çıkartıyorum

Bu google isini iyice inceleyip denicem harikasiniz:) bizden hala korkmayan erkek aptal degilse nedir

Pardon bu kısmı anlamadım ben.. eşinizin arkadaşı sizin fotoğrafımızı çekip eşinize mi göndermiş? Yani kalçalarınızın sohbeti mi dönüyor eşinizin arkadaş ortamında? Yanlış anlamadıysam öyle adamın ABV böyle bi rezalet olamaz. Dünyanın çivisi çıkmış yazıklar olsun. Erkeğim diyen gezmesin. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Bi dakika bile beklemeyin...

Evet aynen oyle fotografi goremedim silmis ama konusmalarinda soylemis daha yeni basladik galiba daha neleri cikacak bakalim

Evet aynen oyle fotografi goremedim silmis ama konusmalarinda soylemis daha yeni basladik galiba daha neleri cikacak bakalim

Yani başlık bence “aldatılıyorum” değil de, “bir gavatla beraberim” olmalıydı, özür dilerim. Aldatmak nedir ki bunun yanında... ben de kocamla kavga ediyorum kıskanç diye. O kadar üzüldüm ki... Bazı arkadaşlar da biraz bekle demişler, Allah korusun ben bi an bile kalamazdım. Bi erkek parasız olur, güçsüz olur, korkak olur, çirkin ya da iktidarsız olur kabul ederim... aldatılmayı bile kabul eden insanlar var hadi çok korkunç ama olsun diyelim, bu bir felaket... Bacım hemen kaç kurtar kendini. Allah bin türlü belasını versin onun. Kurban olsun sana da evladına da...

yldzzx bildigim kadariyla karsi tarafin rizasi olmadan alinan sozlu kayitlar delil sayilmiyor. Fakat yazili kayitlar (mesaj, email vs.) rizasiz da delil niteligi tasiyor. Konusmalar whatsapptan yapiliyorsa esinizin telefonunu bilgisayariniza baglayip butun mesajlari kaydedebilirsiniz. Yanlis hatirlamiyosam bilgisayardaki QR kodunu telefona okutmak yeterliydi. Bu tip seylerden anlamiyosa da farkedecegini hiiic zannetmiyorum. Gecmis olsun gercekten...

yldzzx Sizi kararlılığınız ve sakinliginizden dolayi tebrik ediyorum. Böyle bi durumda yapılacak en doğru seyi yapıyorsunuz. Ben olsam bu kadar sakin kalamaz,tekme tokat dalardim muhtemelen. Ama siz öyle yapmayın tabi. Sakin sakin delil toplayın sonrada herkese rezil edin.İğrençligine diyecek laf yok zaten. Tam yüzüne tukurmelik...Gelişmelerden haberdar edin lütfen. Takipteyim.

ne ahlaksız insanlar var. mis gibi karın bebeğin evde onlarla ilgilense ya. yoook illa gavatlık yapacak. mahvet onu arkandayız

TAM BİR PİSLİK BU ADAM .... YA BAZI ŞEREFSİZ KARIYA GİDER AMA KARISINI KOLLAR SAHİP CIKAR BU PİSLİK KARISINI KONUSUYOR ..... BACIM BİR SANİYE DURMA AHLAKSIZLA

bence pusu da falan beklemeyin. toplayın aile bireylerini açın konuşmalarını bir güzel rezil rüsva edip boşayın.
böyle bir pisliğin 5 kuruşunu bile istemeyin. ne güzel işin varmış. oğlan da biraz ele avuca geliyordur. çalışabilirsin.
böyle bir adamla 5 dakika bile zor yani. bir de konu sakince kalıp beklenecek bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…