Aldatılıyorum

Az once okuduklarim gercek mi ? Okudukca hayrete dustum. Inanmak istemedim. Bu nasil bir eş.. Aldatmayi falan geçtim , bu dupeduz namusunu baskalarinin dilinde meze yapmak ! Bu nasil bir zihniyet. Cocugunun annesisin ya herseyden önce.
Normalde bosan veya bosanma demezdim , herkezin kendi hayati kararlari diye dusunurdum ama , sen bosan ve hic ardina bakma . Yoksa yakinda kalcalarindan daha ileri gider bu adam . Vay be daha neler duyacagiz

Şu yazdıklarının arasında en iğrendiğim şey senin poponun kınuşulmasına müsade etmesi. Gerçekten iğrenç bir insanmış kocan! Boşanmalısın bebek var diye sakın geri adım atmaö
Gerçek bir koca olsaydı bu muhabbete asla izin vermezdi. En kızdığım nokta bu kısım oldu

Bu nasıl bir program arkdaslar ilkkez duydum ,konuşulanlarimi kayıt ediyor
Evet her konusmayi kayit ediyor ben genelde randevu falan alinca biyerden unutmayim.diye bidaha dinlemek.icin kayit etmistim iyide oluyor tabi baska seyler icinde kullaniliyor ama yasal.degil

Playstore dan yada googleplayden ses kaydedici falan yazin cok uygulama.var benmki.

Elinizde ekonomik özgürlünüz var ve mesleginiz bence hiçbirseyle daha fazla uğraşmayın ve dava açın ayrılın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…