Aldatılıyorum

Serefsizlik dizboyu Benim şerefsiz eski eşim de böyle iğrenç ti. Benim için hastalıklı ruh hastası cahil vs vs ne laflar etmisti. Nasıl bu kadar ahlaksız adamlarla evlenebiliyoruz

Allah yardimcin olsun tez kurtulursun inşallah...

Ohaa mide bulandırıcı herif.
Aldatması hafif kaldı senin poponu elin heriflerinin diline vermesi daha iğrenç geldi :S
Allah yardımcın olsun.

Siz ne yaptiniz peki
Tabiki boşandim..2 cocugumda vardi ilk evlilikten ..boşandiktan 3 yil sonra 2.evliligimi yaptim.ve şu an 16 yillik evliyim..cok şükür şimdiki eşimden memnunum...ama bu eşim birakin o igrenclikleri yapsin..oda ihanet etse yine boşanirim...benim asla kabullenmeyecegim ve cok hasas oldugum bir nokta ihanet olayi...

Hep ayni seyler...nedense onlarin ruh sagligi iyi oluyor hep biz ruh hastasi cahil kötü oluyoruz...

Bişey sorabilir miyim. Bu telefon dinleme programını o görmüyor mu. Benim kuzenim de yapmıştı da yakalandı. Çok kötü kavga ettiler.
Nasıl bi program seninki

Bişey sorabilir miyim. Bu telefon dinleme programını o görmüyor mu. Benim kuzenim de yapmıştı da yakalandı. Çok kötü kavga ettiler.
Nasıl bi program seninki
Menude gorunuyor ama esim telefondan anlamaz menude ismi acr yaziyor kirmizi bir telefon isareti var google uygulamalarinin oldugu klasore sakladim aslinda cok az kurcalasa anlar ama beceremedigi icin yakalanmiyorum normalde baskasi rahatlikla yakalar

Amiinn. Kendi hatalarini bizi ezerek kapatacaklarini saniyorlar

Görücülükte aracı olana da hesap sormak lazım.
Allah kurtarsın.

Aman Allahım okurken sinirlerim tavan yaptı! !!

Bence sen bir mahlukla evlisin adam resmen sapık her türlü pislik kötülük beklenir.

Mesleğinizde varmış bosanin ve mümkünse çocuğunuzu gorusturmeyin bu adamla.

O evli olduğunuz şahıs koca değil insan hic değil size sabır diliyorum

Erkekler arasinda bu tur muhabbetlerin oldugundan hep suphe ederdim, ama bu baya bi ust sinir sanirim ama adice bisey...

Allah kolaylık versin gerçekten iğrençler . Normalde ses kaydı delil olarak kullanılması yasal olmuyor ancak bu tür durumlarda kullanılabilir çünkü siz de gerçek yüzünü çıkarmak için yapmışsınız mutlaka avukata danışın bu konuları .

Siz delilleri göstermeden avukata danışın Geçersiz bu kayıtlar mahkemede.. Başka kanıtlar bulmanız gerek saniyorum. . Hadi herşeyi geçtim de insan karısının hakkında böyle konuşulmasına nasıl izin verir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…