Bir omur onla yasamak daha korkuncFotoğrafınızı çekip tehdit etmeye kalkarsa hiç korkmayın hemen suç duyurusunda bulunun.
Tabiki boşandim..2 cocugumda vardi ilk evlilikten ..boşandiktan 3 yil sonra 2.evliligimi yaptim.ve şu an 16 yillik evliyim..cok şükür şimdiki eşimden memnunum...ama bu eşim birakin o igrenclikleri yapsin..oda ihanet etse yine boşanirim...benim asla kabullenmeyecegim ve cok hasas oldugum bir nokta ihanet olayi...Siz ne yaptiniz peki
Hep ayni seyler...nedense onlarin ruh sagligi iyi oluyor hep biz ruh hastasi cahil kötü oluyoruz...Serefsizlik dizboyuBenim şerefsiz eski eşim de böyle iğrenç ti. Benim için hastalıklı ruh hastası cahil vs vs ne laflar etmisti. Nasıl bu kadar ahlaksız adamlarla evlenebiliyoruz
Allah yardimcin olsun tez kurtulursun inşallah...
Çok sevinirimBir kac mesaj geride bahsettim canim ama tedbirli olmak gerekiyor daha detayli istersen buna ihtiyacin varsa ozelden anlatabilirim
Bişey sorabilir miyim. Bu telefon dinleme programını o görmüyor mu. Benim kuzenim de yapmıştı da yakalandı. Çok kötü kavga ettiler.Eşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Menude gorunuyor ama esim telefondan anlamaz menude ismi acr yaziyor kirmizi bir telefon isareti var google uygulamalarinin oldugu klasore sakladim aslinda cok az kurcalasa anlar ama beceremedigi icin yakalanmiyorum normalde baskasi rahatlikla yakalarBişey sorabilir miyim. Bu telefon dinleme programını o görmüyor mu. Benim kuzenim de yapmıştı da yakalandı. Çok kötü kavga ettiler.
Nasıl bi program seninki
Amiinn. Kendi hatalarini bizi ezerek kapatacaklarini saniyorlarSerefsizlik dizboyuBenim şerefsiz eski eşim de böyle iğrenç ti. Benim için hastalıklı ruh hastası cahil vs vs ne laflar etmisti. Nasıl bu kadar ahlaksız adamlarla evlenebiliyoruz
Allah yardimcin olsun tez kurtulursun inşallah...
Görücülükte aracı olana da hesap sormak lazım.Menude gorunuyor ama esim telefondan anlamaz menude ismi acr yaziyor kirmizi bir telefon isareti var google uygulamalarinin oldugu klasore sakladim aslinda cok az kurcalasa anlar ama beceremedigi icin yakalanmiyorum normalde baskasi rahatlikla yakalar
Bana cok oven bir tanidik vardi bari dava masrafini o verseydiGörücülükte aracı olana da hesap sormak lazım.
Allah kurtarsın.
Is yerimin karsisinda a101 var onunde de taksi duragi var konusan sahis taksici ben is yerimden a101e giderken arkamdan fotografimi cekmis anladigim kadariyla pislik herif (devamina cevap vermemisim pardon) nisanliligimizda evliligimizde bana o kadar farkli davrandiki oscar a aday bence kesinlikle. Bazen millette ne kocalar var benim kocamin en azindan capkinligi yok diye sukretmisligim var gercekten
Aminn benim de dilegim sabir suanlikO evli olduğunuz şahıs koca değil insan hic değil size sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?