Aldatılıyorum

Canım, eşin gece uyurken hangi operatörse nete gir online işlemlerden her ayın fatura dökümlerine ulaşırsın,
tel noyu giriyorsun, sayfada hangi operatörse şifre yazıp mesaj atıyorsun, şifre telefona geliyor,
bütün arama mesaj bilgilerine ulaşırsın, riskli biraz telefonunda şifre yoksa yapabilirsin,
en son mesajları silmeyi unutma , ok

arkadaşlar, bu hizmetide çaktırmadan eşinizin telefonundan onay vererek, nerede
olduğunu öğrenebilirsiniz, link aşağıda, geçen gün inceledim , güzel bir uygulama.

KimNerede - Avea

Neden bu kadar sinirli yazıyorsunuzki anlamadm herkese tek tek teşekkür ettim başı şeylerin aklıma gelmediğini sizin sayenizde aklıma geldiğini olabileceğini söyledim Yani kalkıpta dedektif tutamam arkadaşım buna gücüm yetmez Ben hem niye böyle çirkin bir olayı şaka konusu alay konusu olarak açayımki kadınlık gururum yerlerde zaten kendim bu olayı hazmedememişken içimde birde burda konu açacam kakara kikiri yapacam zaten üyelik tarihime bakılırsa eski bir üyeyim.Ayrıca denediğim fikirleri söyledim tekrarmı aynı şeyi yapayım Zaten bekliyorum ayrıca merak etmeyin ama boş boş değil sabah tan oteli aradım buda bir fikirdi ama yok cevap vermediler.

Ayrıca eşim memur değilki sabah 9 akşam 5 iş saati olsun arayan kişiler belli olsun yok işte adamı günde belki yüz kişi arıyor tek tek onları arayıp kadın sesimi diye dinleyeyim adam zaten gelmeden siliyordur

Sinirli yazmadım arkadaşım. Ben kolay kolay bir evliliğin bitirilmesinden yana değilim beklenmesi, gözlemlenmesi ve bu zaman içerisinde de maddi manevi birikim yapılmasından yanayım. Daha önce de yazdım burada size bekleyin fakat bu arada da boş durmayın demiştim. Ama şuan görüyorum ki sizin beklemek için bir nedeniniz yok çünkü beklerken bir birikim yapamayacağınızı söylüyorsunuz. Eşinizin sizi ve çocuğu hiç umursamadığını kapıyı gösterdiğini söylüyorsunuz... Bu durumda ben de dedim ki madem öyle, sizin beklemek için bir nedeniniz kalmamış. Zaten evin ve çocuğun tüm harcamalarını siz yaparken bir de bu adamı sırtınıza kambur etmeyin ayrılın gitsin dedim. İş sadece sizin iyi bir avukat bulmanıza bakar. Gider konuşursunuz, durumunuzu anlatır ücretini öğrenirsiniz. Bir çok avukatın ücretini taksitlendirdiğini biliyorum...

cnm daha nası bi kanıt istiosun anlamadım... mesajlar diosun, otel fişi diosun, yalanları diosun, bunlar kanıt diil de ney ? Beşir gibi kamereya çekmekten bahsediosan, o çok zor bi ihtimal, ancak dizilerde olur :ssz:

crazy sana özel mesaj atamıyorum ben numarayı aradım yokmuş dışarıdaymış işyerinin numarasını verdi serap diye birisi onu aradım fakat oda beni tanımadığı için ilgilenmedi bayilere yardım ederim dedi, )))) sen tanıyormusun bunları istersen bana özel mesaj ytaz

crazy sana özel mesaj atamıyorum ben numarayı aradım yokmuş dışarıdaymış işyerinin numarasını verdi serap diye birisi onu aradım fakat oda beni tanımadığı için ilgilenmedi bayilere yardım ederim dedi, )))) sen tanıyormusun bunları istersen bana özel mesaj ytaz
evet canım tanıyorum ben onları bayiliğim var numarayı ben söylersem verirler de şansını dene diye verdim ...sana mesaj attım 20dk sonra bülent buradaydı o yokken serap olur evet şimdi nasıl yapalım sen söyle

Ayrıca arkadaşım anasız babasızım ben kapıyı vurup çıkıp gittiğim zaman yanına ben geldim diyeceğim akrabam yok 1 hafta ancak kalırsın başkasının yanında sonunda sen neden boşandın derler bana elinde fotomu var görenmi var derler.Oyüzden bunca yıl eşekkkkk gibi çalışmısım bana yapılanı ben haketmedim.Madem boşanalım ver yarısını dediğim zaman senmi kazandın parayı diyen eğer 1 kuruş hak verirsem şerefsizim diyen ben olmasam açlıktan ölürsünüz diyen bir adama özellikle avukat olan bir adama dur iki telefon dökümü alayım bakayım olmuyor malesef

Öyle diyecek tabi, ne demesini bekliyordun ki... Senin sayende ben varım bu kadar malı mülkü senin sayende aldım mı diyecekti?? Seni bastırmak için kendini üstte çıkarması gerek bir sürü safsatayla gözünü korkutması gerek... Ve gördüğüm kadarıyla da bunu çok iyi becermiş.

Evlendiğin günden itibaren bankalardaki para hareketlerini, tapudaki aldığı sattığı emlak hareketlerini incelettirip koyarsın ortaya hakkını istersin...

Ne olursa olsun herhalde bir düğün cd si ya da kaseti vardır. Koyarsın cd yi ortaya düğünde sana takılan takıların da hepsini alırsın çatır çatır...

Boşanmak için zaten adamın seni aldattığını ispatlamayı bekleme bu seni haklı yapmıyor. Şuan hiçbir tel görüşmesi, bilgisayar kaydı ya da başka bir bayanla çekilmiş fotonun geçerliliği yok eskiden yanına bir polis alarak bulundukları ev ya da otele baskın yapıp yatakta yakalarsan geçerliydi bu neden fakat artık onun için izin yok... Yani ister ispatla ister ispatlama sizin için tek geçerli neden var şiddetli geçimsizlik, eşinin ailesine gerekli olan maddi ve manevi ilgiyi göstermemesi... Bu durumda da çocuğun ve kendin için nafakanı yine çatır çatır alırsın.

Dediğim gibi arkadaşım bekle biraz dayan derdim ama neyi bekleyeceksin... Sana bırak eşi olduğu için, çocuğunun annesi olduğun için değer vermeyi, insan olduğun için bile değer vermekten yoksun bir adam var karşında. Korkma, yapamam diye düşünme biraz cesur ol ve dik dur karşısında... Gidecek bir yerim yok annem babam yok diye kendi çaresiz görüyorsun ama unutma ki zaten o evi geçindiren senmişsin, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayan senmişsin...

t ıle baslayan operatore baglı ıse hattı caktırmadan telefonundan msj bolumune sıfre yaz 2222 gonder sıfre gelsın gır ınternet sayfasına kuracala dur herseyı o sayfada baya ıse yarar seyler bulabılırsın varsa paran kıy paraya dedektıf tut zaten cabuk yakalar

t ıle baslayan operatore baglı ıse hattı caktırmadan telefonundan msj bolumune sıfre yaz 2222 gonder sıfre gelsın gır ınternet sayfasına kuracala dur herseyı o sayfada baya ıse yarar seyler bulabılırsın varsa paran kıy paraya dedektıf tut zaten cabuk yakalar
şifre alıp yaparsa yani kimle konuştuğuna bakıp kapatınca telefona mesaj gidiyor canım haberiniz olsun ancak şifre aldıktan sonra telefon da elinde olmalı sesi kısılmış vaziyette mesaj geldiğinde silmesi için bu da ancak gece o uyurken olur

crazzy ben 100 mesaj hakkımı doldurayım sana özel mesaj yazıp numarayı vereyim istersen başka türlü olmıyacak
evet ancak öyle olur ben konuştum seni bir arkadaşım arayacak yardımcı ol dedim ama bayi harici kimseye bilgi veremem ne olur ne olmaz dedi numarayı söyle bakayım dedi :26: onda da ismin tamamı değil baş harfleri çıkıyor yani FA**SA** GİBİ :27:

Son düzenleme:
belki harflerden çıkarırım Ben de 2222 ye mesaj gönderdim arkadaşlar en çok elimdeki numara aranmış günde 10-20 kere

evet ancak öyle olur bülentle konuştum seni bir arkadaşım arayacak yardımcı ol dedim ama bayi harici kimseye bilgi veremem ne olur ne olmaz dedi numarayı söyle bakayım dedi :26: onda da ismin tamamı değil baş harfleri çıkıyor yani FA**SA** GİBİ :27:

Bu FA** SA**'da ezgican'ın eşinin adı soyadı olmasın sakın Faik falan mı acaba eşinin adı ?

arkadaşım sen mesaj sayını doldur bana gönder numarayı çıkaralım bakalım neymiş ....ama üzülüyorum da kötü bişeye neden olacakmışım hissi veriyor bana nedense :26:

Back
X