Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çok şanslısın benimkinin üzerinde hiçbirşey yoktu
siz en çok aranan numara olduğunu nerden görüyorsunuz eşinizin telefonundan mı yoksa fatura detayından mı ?
Ama dediğiniz gibi bir müvekkili de olabilir.
boşadınmı peki ? gerçi ben sadece aldığını biliyorum tapu filan görmedim
eşinin ofisine ses kayıt cihazı yada gizli kamera yerleştirme ihtimalin yokmu peki ?
ben şu an boşanma davası açıyorum ...ne kadar ailem de olsa Ankara ya dönmek bana çok ağır geliyor.....ama bir arkadaş da anlatmış aldatıyor olduğunu ispatlamanıza gerek yok......eşinizin 2002 senesinden itibaren sahip oldukları önemli...ayrıca çocuk için şu anki kazandığı para önemli bu adama bakmakla vakit kaybetmeyin
diyelimki telefonun kimin adına kayıtlı olduğunu öğrendin ..peki bu ne kazandıracak sana..
mahkemeye sunmak için somut deliller istemiyormuydun..bu delilden sayılacakmı
Bu FA** SA**'da ezgican'ın eşinin adı soyadı olmasın sakın Faik falan mı acaba eşinin adı ?
hayır canım daha sormadık fa**sa **örnekti ayoll![]()
Peki benim yerime koyarmısın kendini sen hiç merak etmezmisin bir evlaDI harcayacak kadar değerli olan kadını
ayy gözümden yaş geldi gülerkenn . Allah'ta sizi güldürsün inşallah.
canım hala çok duygusal düşünüyorsun senin bir silkelenmen gerek çünkü çocuğun var.....ne yapacaksın kadını ....ben ilk erkek arkadaşımla evlendim.....bana tercih ettiği kadın bir VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS çıktı....neymiş çok güzelmiş rusya da balerinmiş.....çocuğunun rıskını ona yedirerek vakit kaybediyorsun