Aldatılıyorum

siz en çok aranan numara olduğunu nerden görüyorsunuz eşinizin telefonundan mı yoksa fatura detayından mı ?
Ama dediğiniz gibi bir müvekkili de olabilir.

işte o yüzden ispatlayamam ya burdan çok kolay konuşmak canım gerçektende adam ahmet mehmet gibi işçi değilki bilesin etrafına yok işte ...eşimin telefonunda gördüm ara sıra koynundan çıkarıyor telefonunu )))

diyelimki telefonun kimin adına kayıtlı olduğunu öğrendin ..peki bu ne kazandıracak sana..
mahkemeye sunmak için somut deliller istemiyormuydun..bu delilden sayılacakmı

boşadınmı peki ? gerçi ben sadece aldığını biliyorum tapu filan görmedim

ben şu an boşanma davası açıyorum ...ne kadar ailem de olsa Ankara ya dönmek bana çok ağır geliyor.....ama bir arkadaş da anlatmış aldatıyor olduğunu ispatlamanıza gerek yok......eşinizin 2002 senesinden itibaren sahip oldukları önemli...ayrıca çocuk için şu anki kazandığı para önemli bu adama bakmakla vakit kaybetmeyin

Son düzenleme:
üzerinde mal mülk yoksa aldatmış olmasını ispatlamanız hiçbirşeyi değiştirmiyor...vakit kaybetmeyin

ben şu an boşanma davası açıyorum ...ne kadar ailem de olsa Ankara ya dönmek bana çok ağır geliyor.....ama bir arkadaş da anlatmış aldatıyor olduğunu ispatlamanıza gerek yok......eşinizin 2002 senesinden itibaren sahip oldukları önemli...ayrıca çocuk için şu anki kazandığı para önemli bu adama bakmakla vakit kaybetmeyin

En azından senin bir ailen var benim ne anam ne babam var :43:

diyelimki telefonun kimin adına kayıtlı olduğunu öğrendin ..peki bu ne kazandıracak sana..
mahkemeye sunmak için somut deliller istemiyormuydun..bu delilden sayılacakmı

Peki benim yerime koyarmısın kendini sen hiç merak etmezmisin bir evlaDI harcayacak kadar değerli olan kadını

o zaman tapu kayıtlarına bakın ...işe oradan başlayın yani ....birinci önceliğimiz çocuğun geleceği ise eğer geçici bir süre kayınvalideye taşının hem o arada para biriktirmiş olursunuz....sonra da tapu kaydına bakın.....eğer ayrılamayacaksanız hiç değilse çocuğunuz için para biriktirirsiniz

Peki benim yerime koyarmısın kendini sen hiç merak etmezmisin bir evlaDI harcayacak kadar değerli olan kadını

canım hala çok duygusal düşünüyorsun senin bir silkelenmen gerek çünkü çocuğun var.....ne yapacaksın kadını ....ben ilk erkek arkadaşımla evlendim.....bana tercih ettiği kadın bir VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS çıktı....neymiş çok güzelmiş rusya da balerinmiş.....çocuğunun rıskını ona yedirerek vakit kaybediyorsun

yukarda yazdığım sansürlenmiş...evet çirkin bir kelime ama kadının parayla çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor...bu adam onu tercih etti

Son düzenleme:
canım hala çok duygusal düşünüyorsun senin bir silkelenmen gerek çünkü çocuğun var.....ne yapacaksın kadını ....ben ilk erkek arkadaşımla evlendim.....bana tercih ettiği kadın bir VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS çıktı....neymiş çok güzelmiş rusya da balerinmiş.....çocuğunun rıskını ona yedirerek vakit kaybediyorsun

Valla yıllardan beri yediriyorum 3,4 ay yedirmişim koymaz artık ben biliyorumki bu kişiyi ben tanıyorum ondan zaten fellik fellik bu ilde buluşmayıp başka yere gidiyorlar işte öğrendiğim zaman kredi dediniz ya kredi çekip dedektif tutacağım hem 2 sinede tazminat davası açacağım

Evet kayınvalideler öyle gidip gelmezsen hemen şikayet ama böyle konularda el el de baş başta kımse yoğurdum ekşi demezki abisine dedim oda aylardan ber konuşcak sallıyor işte

ama sana şunu söyleyim tüm malı annesinin üzerine yaptıysa dedektif tutman bir işe yaramaz hata yapıyorsun......adamın malı mülkü var mı kontrol et ....ne yazık ki sanmıyorum eşinin içine şeytan kaçmış.....üzerinde birşey yokturdur da onun......bu hayattaki tek varlığın çocuğunsa bu kadar duygusal davranmak biraz lüks ...kusura bakma seni üzmek istemedim

Back
X