Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama sana şunu söyleyim tüm malı annesinin üzerine yaptıysa dedektif tutman bir işe yaramaz hata yapıyorsun......adamın malı mülkü var mı kontrol et ....ne yazık ki sanmıyorum eşinin içine şeytan kaçmış.....üzerinde birşey yokturdur da onun......bu hayattaki tek varlığın çocuğunsa bu kadar duygusal davranmak biraz lüks ...kusura bakma seni üzmek istemedim
bence ne telefon numarası kadının üstüne, ne de mal mülk eşinin üstüne kayıtlı değil...
deme öyle ya ))))
Arkadaşlar eşim avukat bu arada o yüzden her türlü kılıfı hazırlar korkum o zaten yoksa bende çalışıyorum ama neden böyle neden beni paranoyak damgasıyla suçluyor çevreme söyleyemiyorum gidecekler eşlerine söyleyecekler eşim bir kaç mülk satın aldı hiç birinin tapusunu dahi görmedim benden şüphelenirse direk bunları satar hem gezecek hem aldatacak madur olan ben olacağım neden amabenim ne suçum var ayrıca takip ettim ve yakalandım ))))
Valla yıllardan beri yediriyorum 3,4 ay yedirmişim koymaz artık ben biliyorumki bu kişiyi ben tanıyorum ondan zaten fellik fellik bu ilde buluşmayıp başka yere gidiyorlar işte öğrendiğim zaman kredi dediniz ya kredi çekip dedektif tutacağım hem 2 sinede tazminat davası açacağım
canım tapuyu annesıne yaptıysa bıle annesını one surersın sonra annesının gelırıne bakılır mal varlıgına bakılır dıye bılıyorum bunlar ınce ısler tapu once kendınde ve daha sonra baskasına gecırmıs olsa bıle bu ortaya cıkar eger kendı uzerıneyse dava actıgın gunden ıtıbaren mal varlıgına satıs yasagı gelır.
ayrıca dınleme cıhazları delıl olarak kullanılmıyor sadece kendın ogrenmıs olursun ama mahkemede gecerlı degıl, acaba bu gızlı kameralar varya onların arabaya yerlestırme ımkanı varmı ılla esın ekranda olmasına gerek yok goruntu ve ses olunca belkı ısler degısır.
bosanma davasının yanında manevı tazmınat davasıda mumkun olabılırmı bu geldı aklıma .
Kusura bakmayın arkadaşlar elektrıkler kesildi yeni geldi tek tek alıntı yapamadım şimdi.Şöyle diyeyim eşim iş seyahatlerine gidiyor.Yani beni kandırıyor tel açıyor şu an gelemiyeceğim işte şurdayız diye halbuki ankarada olduğu ortaya çıkıyor cebinde otel faturası buldum ayrıca uçak bileti aktivitasyon mesajı gelmiş ve eve girer girmez telefona aşk mesajları geliyor ve telefonu alıyorum arıyorum galiba karşı taraf benim numaramı biliyor ertesi gün telefon hattı iptal edilmiş oluyor ve hiç bir şey ispat edemiyorum allah kahretsinki
çükü kurusun düşşün inşallah.
Evet çatır çatır para yiyorlar ankaraya git gel uçak parası en lük otellerde kalmak maddi durumu iyi olmasa yapabillirmi ama bize gelinceyok rabbim herkesi böylelerinde korusun Başkasınada arattım neler yaptım ama yok anlıyorlar danışıklı dövüş avea hattı şu an telefon bilinmeyen numaralardan çıkmıyor yoksa ben bulacağım ahh bi blsam
kadını hemen boşamışsınız kızlar yani süpersiniz arkadaşım sen hiç uğraşma bence rahatını bozma sen boşanırsan ekmeklerine yağ sürmüş olursun talep karşı taraftan gelene kadar hiçbirşey yapma artı kocana şimdiye kadar olduğundan iyi davranmanı tavsiye ederim o nekadar iterse sen okadar ona git ve hayatında biri var deme ona bu konuyu hiç açma geçici hevestir bu ve geçecektir eminim çocuğuna sahip çık sabret birazdaha sakın boşanma...............................................................