Aldatılıyorum

ama sana şunu söyleyim tüm malı annesinin üzerine yaptıysa dedektif tutman bir işe yaramaz hata yapıyorsun......adamın malı mülkü var mı kontrol et ....ne yazık ki sanmıyorum eşinin içine şeytan kaçmış.....üzerinde birşey yokturdur da onun......bu hayattaki tek varlığın çocuğunsa bu kadar duygusal davranmak biraz lüks ...kusura bakma seni üzmek istemedim

hemen zaten dedektif tutman canım ilk önce kadını bulacağım sonra tapu en son dedektif yani kaçış yolu kalmaması lazım beni psikolojik olarak deli konumuna sokmaması lazım hepsi birer basamak olacak

ilk iş üzerinde birşey var mı bak .....yoksa kayınvalideye taşın ve para biriktir ....hayatındaki tek varlığın çocuğun bunu sakın aklından çıkarma

ben bile bu cahil aklımla eşimi aldatırsam neler yapmamam gerektiğini biliyorum, avukat birisi bu olayların içinde olan birisi o.. üstelik davalarda daha ne yollar öğrenmiştir...

Arkadaşlar eşim avukat bu arada o yüzden her türlü kılıfı hazırlar korkum o zaten yoksa bende çalışıyorum ama neden böyle neden beni paranoyak damgasıyla suçluyor çevreme söyleyemiyorum gidecekler eşlerine söyleyecekler eşim bir kaç mülk satın aldı hiç birinin tapusunu dahi görmedim benden şüphelenirse direk bunları satar hem gezecek hem aldatacak madur olan ben olacağım neden ama :43: benim ne suçum var ayrıca takip ettim ve yakalandım ))))

canım tapuyu annesıne yaptıysa bıle annesını one surersın sonra annesının gelırıne bakılır mal varlıgına bakılır dıye bılıyorum bunlar ınce ısler tapu once kendınde ve daha sonra baskasına gecırmıs olsa bıle bu ortaya cıkar eger kendı uzerıneyse dava actıgın gunden ıtıbaren mal varlıgına satıs yasagı gelır.

ayrıca dınleme cıhazları delıl olarak kullanılmıyor sadece kendın ogrenmıs olursun ama mahkemede gecerlı degıl, acaba bu gızlı kameralar varya onların arabaya yerlestırme ımkanı varmı ılla esın ekranda olmasına gerek yok goruntu ve ses olunca belkı ısler degısır.

dedektif falan tutsan?Biri takip etse ne bilim öyle şeyler işte. İnşallah eline yüzüne bulaştırır o eşin denen insan da sen de alacağını alır kurtulursun o karakterden yoksun adamdan!!!

Valla yıllardan beri yediriyorum 3,4 ay yedirmişim koymaz artık ben biliyorumki bu kişiyi ben tanıyorum ondan zaten fellik fellik bu ilde buluşmayıp başka yere gidiyorlar işte öğrendiğim zaman kredi dediniz ya kredi çekip dedektif tutacağım hem 2 sinede tazminat davası açacağım

Resmi olarak hiç bir geçerliliği yok ister dedektif tut dudak dudağa fotoları olsun, ister dinlettir aşk itirafı çıksın... Üstüne dönüp sana dava açarlar iftira attığın için, onların itibarını zedelediğin için... Kim olduğunu öğrenmekle sadece içindeki meraktan kurtulacaksın fakat bunu öğrenmek için evli kalıyor olmana hiç gerek yok...

canım tapuyu annesıne yaptıysa bıle annesını one surersın sonra annesının gelırıne bakılır mal varlıgına bakılır dıye bılıyorum bunlar ınce ısler tapu once kendınde ve daha sonra baskasına gecırmıs olsa bıle bu ortaya cıkar eger kendı uzerıneyse dava actıgın gunden ıtıbaren mal varlıgına satıs yasagı gelır.

ayrıca dınleme cıhazları delıl olarak kullanılmıyor sadece kendın ogrenmıs olursun ama mahkemede gecerlı degıl, acaba bu gızlı kameralar varya onların arabaya yerlestırme ımkanı varmı ılla esın ekranda olmasına gerek yok goruntu ve ses olunca belkı ısler degısır.

Görüntü ses bile olsa kullanamaz mahkemede. Özel hayatın gizliliği var, eş bile olsa bunu yapmaya hakkı yok. Haklıyken haksız konuma düşer...

bosanma davasının yanında manevı tazmınat davasıda mumkun olabılırmı bu geldı aklıma .

Bunun için zarara uğradığını kanıtlaması gerekiyor. Fakat isterse üstünden 50 yıl geçsin düğün fotoğrafları bile yeterli düğününde takılan altın ve paralar tazminat olarak istenir ve bunu kuruşuna kadar almasına kimse engel olamaz. Buna ek olarak çalışıyor olsa bile kendisine ve de çocuğuna aylık nafaka bağlanır. Ayrıca dediğim gibi bankadaki para, araba, emlak gibi tüm mal varlığı eşler arasında eşit olarak paylaşılır.

Bunların hepsi kanunlar önünde sahip olduğu hakları, kimse almasına engel olamaz. Belki 3-5 yıl sürer ama faiziyle alır. Tapunun annesinin kardeşinin vs nin üstüne olması da sorun değil çünkü bankadaki para hareketleri var onlarla ispatlanır düzmece olduğu.

Hepimizin fişlenerek yaşadığı bir dönemdeyiz. Nerde oturuyoruz, nerden ne alıyoruz, ne zaman hangi bankadan ne kadarlık işlem yapıyoruz hepsi kayıtlarda tutuluyor. Mahkemede bu kayıtları gizlemesi mümkün değil...

Ezgi senin önceliğin eşinin malvarlığını öğrenmek olmalı.
Öncelikle git üzerinde ne var ne yok öğren.
Ondan sonra çek bir kredi hemen dedektif tut ve o kadının kim olduğunu öğren.
Ondan sonra da aç davanı kurtul bu adamdan.

mal varlığının üzerine tedbirde koydurabilirsin senden habersiz hiç birşey satamaz.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar elektrıkler kesildi yeni geldi tek tek alıntı yapamadım şimdi.Şöyle diyeyim eşim iş seyahatlerine gidiyor.Yani beni kandırıyor tel açıyor şu an gelemiyeceğim işte şurdayız diye halbuki ankarada olduğu ortaya çıkıyor cebinde otel faturası buldum ayrıca uçak bileti aktivitasyon mesajı gelmiş ve eve girer girmez telefona aşk mesajları geliyor ve telefonu alıyorum arıyorum galiba karşı taraf benim numaramı biliyor ertesi gün telefon hattı iptal edilmiş oluyor ve hiç bir şey ispat edemiyorum allah kahretsinki

İspat daha nasıl oluyor ki?

Evet çatır çatır para yiyorlar ankaraya git gel uçak parası en lük otellerde kalmak maddi durumu iyi olmasa yapabillirmi ama bize gelinceyok rabbim herkesi böylelerinde korusun Başkasınada arattım neler yaptım ama yok anlıyorlar danışıklı dövüş avea hattı şu an telefon bilinmeyen numaralardan çıkmıyor yoksa ben bulacağım ahh bi blsam

ücretlerini bilmiyorum eminim pahalıdır ama eğer kocan avukatsa ve sen senden ayrıldıktan sonra senin ve çocuğunun hakkı olan parayı elalemle yiyeceğini düşünüyosan,yemesini istemiyosan bunu bi düşün derim;

Ekol Dedektiflik Eş Takibi | Dedektif, Dedektiflik, Özel Dedektif, Ekol Dedektiflik

kadını hemen boşamışsınız kızlar yani süpersiniz arkadaşım sen hiç uğraşma bence rahatını bozma sen boşanırsan ekmeklerine yağ sürmüş olursun talep karşı taraftan gelene kadar hiçbirşey yapma artı kocana şimdiye kadar olduğundan iyi davranmanı tavsiye ederim o nekadar iterse sen okadar ona git ve hayatında biri var deme ona bu konuyu hiç açma geçici hevestir bu ve geçecektir eminim çocuğuna sahip çık sabret birazdaha sakın boşanma...............................................................

kadını hemen boşamışsınız kızlar yani süpersiniz arkadaşım sen hiç uğraşma bence rahatını bozma sen boşanırsan ekmeklerine yağ sürmüş olursun talep karşı taraftan gelene kadar hiçbirşey yapma artı kocana şimdiye kadar olduğundan iyi davranmanı tavsiye ederim o nekadar iterse sen okadar ona git ve hayatında biri var deme ona bu konuyu hiç açma geçici hevestir bu ve geçecektir eminim çocuğuna sahip çık sabret birazdaha sakın boşanma...............................................................

size inanamıyorum, adam karısını çocuğunu umursamıyor, kendi gönlünce eziyor eğleniyor, evin geçimini ezgicanın üzerine yıkmış, çocuğunun hakkını başka kadınlarla yiyor, sen rahatını bozma diyorsun. Kusura bakmayın ama herkes sizin gibi değil, insanın bi gururu oluyor:53:

Back
X