Aldatılma Acısı

Aaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayat

Aaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayat
Kamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızı

Kamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızı
Böyle bir sıkıntısı olan vardır yazamaz çekinir belki okur yaaa böyle düşünen insanlarda var hele Bi silkeleneyim der bir insana belki moral veririm

Kaç yaşındasın ?

Anestezi ve reanimasyon dört çocuk annesiyim normaldir ayrıca çocukları çok severim ben
Ben de bir dönem anestezi uzmanlığı istemiştim ama, sonradan göründüğü kadar kolay olmadığını, sabahın 8 inde ameliyathanede bulunmam gerektiğini falan öğrenince vazgeçmiştim. Ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…