Aldatılma affetme sonrası boşanma

Benim hala umudum varr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
15
0
1
Arkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?

Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim

Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış.
?
Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim
Kafası karısmısya hani ve iliski adına da birşey yok dediniz.Neden anlasamayip bosanma karari alınınca mevzu aldatma oluyor?.Bosanın ki yeniden kafası karısmasın.

Adamcağızın kafası karışmış (!) boşverin Adam boşamasa kemalim yapmaz diye için alacak devam ediceksin, sırf adam boşuyo diye senin yapman gerekeni o yapıyo diye şimdi mi kullanmaya kalkıcaksın?
Git bir avukata parasıyla danış doğru düzgün

Bosuyor diye süründürecek...
Ben kavrayamadım bu düşünce yapısını. Zaten boşanıyorsun sürünse nolur? Evlenirken seviyordun sen bu adamı bu şekilde zarar vermeye yönelik davranmak bana çok mantıksız geliyor

Ben kavrayamadım bu düşünce yapısını. Zaten boşanıyorsun sürünse nolur? Evlenirken seviyordun sen bu adamı bu şekilde zarar vermeye yönelik davranmak bana çok mantıksız geliyor
Zaten beni bosamak isteyeni elimde olsa iki kere bosarim?
Aldatma fikrine düsmüs erkekten hayır gelmez ki.

Belli ki karşı taraf yeşil ışık yakmış o yüzden davayı açıp sizi saf dışı bırakıyor uyanık.
Akıllıca davranmak istiyorsanız ona deyin ki ben ne zaman istersem o zaman boşanırım evli evli yiyecek haltı o belli ki size de yeni delil için fırsat olur. Açsın davayı siz boşanmıyorum deyin sonra alın her şeyini siz boşanma davası açın. Öyle uyanık olunmaz böyle olunur.

6 ay önce ilk öğrendiğinizde dava açtınız mı?Hayırsa şu an kullanabilirsiniz deliliniz varsa.Mahkeme ne bilsin sizin önceden bilip affettiğinizi

Anlasmali bosanmayi teklif edin. Karsi taraf asiri zengin degilse cekismeli bosanma ozellikle kadin icin bela oluyor. 5 sene iftiralarla ugras dur, hayatına biri girse problem, girmese problem, evlenemiyorsun da. Surekli dava ile ugrastigin icin adama karsi nefretin hep canli kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…