- 16 Ocak 2021
- 4.295
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi Benim hala umudum varr
-
Özel hayatın gizliliğine aylırı bu delil.Onun whatsapına girip ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım arkadaşıyla yazışmasını. Kadınının ilgisi hoşuna gidenmiş. Şuan üzgünmüş canı bşy yapmak istemiyormuş. Kadın buna sen karını seviyorsun benimle dalga geçiyorsun demiş onları anlatmış arkadaşına
A tabi o olabilir sanki.Yeni öğrendim mesajları okudum der, bununla ilgili daha önce eşine bir şey yazmadıysa, bir delil yoksa olur bence.
Burda sorun süre değil, öğrenip affettiğinizi ispatlaması. Yoksa altı ay olmuş ama yeni öğrendim dersen olur gibi.27 şubatta öğrenmiştim 27 ağustosta 6 ay oldu dolmuş oluyor dimi? Yani 27 eylüle kadar vaktim yok sanırım çok araştırdım beynim yandı
6 ay önce ilk öğrendiğinizde dava açtınız mı?Hayırsa şu an kullanabilirsiniz deliliniz varsa.Mahkeme ne bilsin sizin önceden bilip affettiğinizi
Adam salak değilse silmiştir mesajları yakalandıktan sonra. Daha önce aldığı ekran görüntüsü de tarih bildirdiği için kullanılamaz.Yeni öğrendim mesajları okudum der, bununla ilgili daha önce eşine bir şey yazmadıysa, bir delil yoksa olur bence.
Kullanamaz mıyım yaniÖzel hayatın gizliliğine aylırı bu delil.
Öğrendiğim tarihte kardeşine msj atmıştım abin beni aldatıyor diye.ekran görüntüleride yollamıştım. Kardeşinde duruyor msjlar benim yazdığım onları gösterip biliyordu diyebilirA tabi o olabilir sanki.
Hayır hatta size özel hayatın gizliliğinden o dava açarsa büyük bir ceza alırsınızKullanamaz mıyım yani
O kadar uzuyor mu? Ben maks 1,5 sene diye biliyorumAnlasmali bosanmayi teklif edin. Karsi taraf asiri zengin degilse cekismeli bosanma ozellikle kadin icin bela oluyor. 5 sene iftiralarla ugras dur, hayatına biri girse problem, girmese problem, evlenemiyorsun da. Surekli dava ile ugrastigin icin adama karsi nefretin hep canli kaliyor.
Kucuk şehirlerde belki oyledir ama buyuksehirlerde uzuyor zaten max 5 sene içinde sonuclandirilmasi gerekiyorO kadar uzuyor mu? Ben maks 1,5 sene diye biliyorum
Buyuksehirdeyim ama delillerim var diye mi 1,5 dedi acaba avukatKucuk şehirlerde belki oyledir ama buyuksehirlerde uzuyor zaten max 5 sene içinde sonuclandirilmasi gerekiyor
Olabilir. Arkadasim bosandi yaklasik 3 yil sürdü. Tam bitecek derken hakim arkadasim ve annesinnden akil sagligi raporu istemişti. Arkadasim baska birsey talep etti. Boyle boyle dava uzadi.Buyuksehirdeyim ama delillerim var diye mi 1,5 dedi acaba avukat
Evet malesef bu olabilir işte, adamın kardeşi sonuçta gönüllüce verir elindeki verileriÖğrendiğim tarihte kardeşine msj atmıştım abin beni aldatıyor diye.ekran görüntüleride yollamıştım. Kardeşinde duruyor msjlar benim yazdığım onları gösterip biliyordu diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?