- 31 Ağustos 2022
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi Benim hala umudum varr
-
Evet ben onun msjlarını kardeşine atmıştım bak abin beni aldatıyor diye. Kardeşinde duruyor msjlarım 6 ay öncesinden. Yani onları gösterip 6ay önce biliyordu affetti dava açmadı diyebilirTelefon kayıtları ile çıkarır böyle uyanık bı adam size papuc bırakmaz sen yuvam dağılmasın demişsin ama şuan inan herşey nafile
Başta affederken eminmişsiniz ondan sordum…Emin değilim ikiside olabilir
İlişkiye devam ettiyseniz affetmiş sayılıyorsunuz; misal elinizdeki veriler. 6 ay öncesine ait deliller yani, ama siz bu 6 ayda eşinizle birliktesiniz ortak yaşadığınuz evde. Bu beni affetti demek oluyor eşiniz tarafından. Hukuk ne der? Sayfasıydı sanırım ama bi soru cvpta falan mı demişti be siz bi sayfayı da incelersiniz. Avukata danışmak daha garanti olacaktır elbetteDava açılmadanda affetme affetme sayılır mı peki söylediğiniz avukatın ismi nedir
Yeni öğrendim mesajları okudum der, bununla ilgili daha önce eşine bir şey yazmadıysa, bir delil yoksa olur bence.Hayır instagramda vardı bir avukat kadın, geçen paylaştı affettyseniz artık onu öne süremezsiniz. Aşağıda biri demiş kafanız karışıksa hala aldatıldığınıza dair süreci uzatıp (çaktırmadan) delil toplayın bence de
Bilmem farkında mısınız ama en başından beri hukuki destek alarak bu stratejiyi yürütmüş olabilirEvet ben onun msjlarını kardeşine atmıştım bak abin beni aldatıyor diye. Kardeşinde duruyor msjlarım 6 ay öncesinden. Yani onları gösterip 6ay önce biliyordu affetti dava açmadı diyebilir
Avukatla görüşüp 6 ay süresi konusunda bilgi almış..sonra seni oyalamış ..şimdi de artık mağdur durumun ortadan kalkınca kendisi seni boşamaya kalkıyor.Eski konunuza baktım o dönem bir de bebek kaybetmişsiniz ..o günki durumda size tazminat ödeyecekti..şimdi büyük olasılıkla ödemeyecek.Nasıl yani anlamadım
Böyle bir konuda zaman aşımı olacağını zannetmiyorum.Arkadaşıyla olan msjlar var sadece. Ama 6ay geçti üstünden
Ne acımasızsınız.kadın affetmiş bunu sorgulamak bize düşmez.sorun bu değil ki.boşanırken kullanabilir miyim diyor.kimin neyi affedip affetmeyeceğine neden biz karar vermek zorundayız.kadın onu dert etmiyor ki şuan.siz affetmezsiniz ama yine de zor bir karar.evlenecek kişi kolay bulunmuyor.dünyanın masrafını yapmışsın, bir ilişki başlamış, evliliğe kadar ilerlemiş, neler neler yaşanmış.kolaydı o kadar.bekara karı boşamak kolay derler.Adamcağızın kafası karışmış (!) boşverinAdam boşamasa kemalim yapmaz diye için alacak devam ediceksin, sırf adam boşuyo diye senin yapman gerekeni o yapıyo diye şimdi mi kullanmaya kalkıcaksın?
Git bir avukata parasıyla danış doğru düzgün
Adam boşuyor ama şu an. Yapman gereken şeyi yapmazsan senin yerine yaparlar.Ne acımasızsınız.kadın affetmiş bunu sorgulamak bize düşmez.sorun bu değil ki.boşanırken kullanabilir miyim diyor.kimin neyi affedip affetmeyeceğine neden biz karar vermek zorundayız.kadın onu dert etmiyor ki şuan.siz affetmezsiniz ama yine de zor bir karar.evlenecek kişi kolay bulunmuyor.dünyanın masrafını yapmışsın, bir ilişki başlamış, evliliğe kadar ilerlemiş, neler neler yaşanmış.kolaydı o kadar.bekara karı boşamak kolay derler.
6 ay önce ilk öğrendiğinizde dava açtınız mı?Hayırsa şu an kullanabilirsiniz deliliniz varsa.Mahkeme ne bilsin sizin önceden bilip affettiğinizi
Ne bilsin adamın boşayacağını.şaşırdım doğrusu.affetti canıma minnet dememiş.Adam boşuyor ama şu an. Yapman gereken şeyi yapmazsan senin yerine yaparlar.
Şaşılacak bir şey yok, özellikle 6 ay beklemiş affetti sayılsın diye, şimdi tazminatsız boşanacak pamuk gibi oh.Ne bilsin adamın boşayacağını.şaşırdım doğrusu.affetti canıma minnet dememiş.
Kimse kimsenin parasını yemesin zaten.Şaşılacak bir şey yok, özellikle 6 ay beklemiş affetti sayılsın diye, şimdi tazminatsız boşanacak pamuk gibi oh.
Tamam sen yeme.Kimse kimsenin parasını yemesin zaten.
Şu aldatılıpta ıkıncı sansı veren hemcinslerine sinir oluyorum, ya baskasına ılgı duymus işte,,kafası karısmıs ne oluyor alın o sıze davayı acıyor sanki haklıymıs gibiArkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?