- 31 Ağustos 2022
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi Benim hala umudum varr
-
Msjları bende var watsapından ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım.Dava açıp sonra geri çekmemiş ki bence kullanılabilir hala aldatıldığı ama kanıtlaması zor anlattığı şekilde, sadece mesajlaşma falan varsa çoktan silmiştir eşi.
Hayır instagramda vardı bir avukat kadın, geçen paylaştı affettyseniz artık onu öne süremezsiniz. Aşağıda biri demiş kafanız karışıksa hala aldatıldığınıza dair süreci uzatıp (çaktırmadan) delil toplayın bence deArkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?
Konu hakkında Yargıtay' ın kararı var.Msjları bende var watsapından ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım.
Telefon kayıtlarını istesem ikisi yeterli olur muKonu hakkında Yargıtay' ın kararı var.
Elektronik ortamdaki fotoğraf, film, görüntü veya ses kaydı gibi veriler ve bunlara benzer bilgi taşıyıcılar, diğer delillerle desteklendikleri takdirde “delil” olarak hükme esas alınabilir. Bu veriler tek başına vakıaların ispatına yeterli değildir.
Benim yargıtay' ın bu kararından anladığım, o ekran görüntülerini, başka delillerle güçlendirmen gerekiyor.Telefon kayıtlarını istesem ikisi yeterli olur mu
Peki sizce aldatıldınız mı yoksa kafası mı karışıktı?Açmadım ama çevre biliyor ozaman yaşadıklarımızı şahitler var yani
Ekran görüntüsünü aldığınız yazışma da aldattığı kişi ile değil arkadaşına anlatması sanırım. Bence yeterli olmaz ve uğraştığınıza değmez. Anlaşmalı boşanın gitsin. Kimsenin şahitlik edeceğini de sanmıyorum, etseler bile onlar da aldatma anını gözüyle görmediğinden yine yeterli olmaz bence.Msjları bende var watsapından ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım.
Bence yine de bişey ifade etmez.Resmî bişey yok ortada.O dönem söylenti duydum sadece o yüzden ayrılmadım ama delilleri yeni gördüm der geçersiniz.Açmadım ama çevre biliyor ozaman yaşadıklarımızı şahitler var yani
Mesajlarin ekran görüntüsü işinize yarayabilir.. Delil yoksa yapacak bir şey yokArkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?
Dava açılmadanda affetme affetme sayılır mı peki söylediğiniz avukatın ismi nedirHayır instagramda vardı bir avukat kadın, geçen paylaştı affettyseniz artık onu öne süremezsiniz. Aşağıda biri demiş kafanız karışıksa hala aldatıldığınıza dair süreci uzatıp (çaktırmadan) delil toplayın bence de
Emin değilim ikiside olabilirPeki sizce aldatıldınız mı yoksa kafası mı karışıktı?
Boşanmamak gibi bi derdim yok boşanıcam zaten ki kendiside anlaşmalı boşanma teklif etmediBosuna yazdim galiba ya. Siz bosanmazsiniz
Keşke zamanında sen haklı iken boşanan taraf sen olsaydın. Malesef hukukta yeri yok üzerinden 6 ay geçmiş bir aldatmanın. Şimdi eşin boşanmak isteyen taraf diye kızgın oldugun anlaşılıyor hiç böyle şeyler ile uğraşıp kendini yıpratma anlaşmalı bosan gitsinArkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?
Dava açıp çekmedim ama yinede ispatlayabilir mi 6ay geçtiğini hakkımın olmadığınıKeşke zamanında sen haklı iken boşanan taraf sen olsaydın. Malesef hukukta yeri yok üzerinden 6 ay geçmiş bir aldatmanın. Şimdi eşin boşanmak isteyen taraf diye kızgın oldugun anlaşılıyor hiç böyle şeyler ile uğraşıp kendini yıpratma anlaşmalı bosan gitsin
Var mı bir deliliniz ne sunacaksınız?Arkadaşlar eşimin 6 ay önce beni aldattığını öğrendim. Yani kadınla msjları değilde arkadaşına anlattığı msjları gördüm. İlgisinin hoşuna gittiğini yazmış. Konuşmuyolarmış hala eşim üzülüyormuş. Kadın buna sen eşini seviyorsun demiş böyle şeyler ilişki adına bşy yok. Bende kafası karışabilir hata yapmıştır diye affettim. Sonra olmadı anlaşamadık kendisi bana şiddetli geçimsizlikten dava açacakmış. Aldatmanın üstünden 6ay geçince ve affetme olunca zinadan dava açma hakkını kaybetmiş oluyorum araştırdım. Peki onun açtığı davada aldatma olaylarını sunabilir miyim?
Telefon kayıtları ile çıkarır böyle uyanık bı adam size papuc bırakmaz sen yuvam dağılmasın demişsin ama şuan inan herşey nafileDava açıp çekmedim ama yinede ispatlayabilir mi 6ay geçtiğini hakkımın olmadığını
Onun whatsapına girip ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım arkadaşıyla yazışmasını. Kadınının ilgisi hoşuna gidenmiş. Şuan üzgünmüş canı bşy yapmak istemiyormuş. Kadın buna sen karını seviyorsun benimle dalga geçiyorsun demiş onları anlatmış arkadaşınaElinizde nasıl bir kanıt var ? yasal yoldan olmayanlar kabul edilmez
Arkadaşıyla olan msjlar var sadece. Ama 6ay geçti üstündenVar mı bir deliliniz ne sunacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?