Aldatılma affetme sonrası boşanma

Hayır instagramda vardı bir avukat kadın, geçen paylaştı affettyseniz artık onu öne süremezsiniz. Aşağıda biri demiş kafanız karışıksa hala aldatıldığınıza dair süreci uzatıp (çaktırmadan) delil toplayın bence de

Msjları bende var watsapından ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım.
Konu hakkında Yargıtay' ın kararı var.
Elektronik ortamdaki fotoğraf, film, görüntü veya ses kaydı gibi veriler ve bunlara benzer bilgi taşıyıcılar, diğer delillerle desteklendikleri takdirde “delil” olarak hükme esas alınabilir. Bu veriler tek başına vakıaların ispatına yeterli değildir.

Telefon kayıtlarını istesem ikisi yeterli olur mu

Msjları bende var watsapından ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım.
Ekran görüntüsünü aldığınız yazışma da aldattığı kişi ile değil arkadaşına anlatması sanırım. Bence yeterli olmaz ve uğraştığınıza değmez. Anlaşmalı boşanın gitsin. Kimsenin şahitlik edeceğini de sanmıyorum, etseler bile onlar da aldatma anını gözüyle görmediğinden yine yeterli olmaz bence.

Mesajlarin ekran görüntüsü işinize yarayabilir.. Delil yoksa yapacak bir şey yok

Dava açılmadanda affetme affetme sayılır mı peki söylediğiniz avukatın ismi nedir

Keşke zamanında sen haklı iken boşanan taraf sen olsaydın. Malesef hukukta yeri yok üzerinden 6 ay geçmiş bir aldatmanın. Şimdi eşin boşanmak isteyen taraf diye kızgın oldugun anlaşılıyor hiç böyle şeyler ile uğraşıp kendini yıpratma anlaşmalı bosan gitsin

Dava açıp çekmedim ama yinede ispatlayabilir mi 6ay geçtiğini hakkımın olmadığını

Var mı bir deliliniz ne sunacaksınız?

Elinizde nasıl bir kanıt var ? yasal yoldan olmayanlar kabul edilmez
Onun whatsapına girip ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım arkadaşıyla yazışmasını. Kadınının ilgisi hoşuna gidenmiş. Şuan üzgünmüş canı bşy yapmak istemiyormuş. Kadın buna sen karını seviyorsun benimle dalga geçiyorsun demiş onları anlatmış arkadaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…