Aldatılma fobisi ve eşimin yeni çalışanı

Erkek milletini ne abartıyorlar be, yıllardır her yerde karısını çekiştiren tipler var. Erkek dedikodusu da pis oluyor çeken bilir.
 
Erkek milletini ne abartıyorlar be, yıllardır her yerde karısını çekiştiren tipler var. Erkek dedikodusu da pis oluyor çeken bilir.
Bak bu doğru eşim erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyor dedikodularından bıkkınlık gelmiş hepsi de iyi okullarda okumuş adamlar ama dedikodu gırla.
 
Bir de eski tecrübelerinden dolayı (kadınların duygularını işe fazla yansıtması, hassas olmaları nedeni ile eleştirirken aşırı dikkat etmek zorunda kalması gibi) erkek personel almayı tercih etti hep.
Bu ne demek? Siz hangi alemde yaşıyorsunuz? Şuna açık açık ben kıskandığım için kocam kadın çalıştıramaz desenize. Eski tecrübeleriymiş! Kadınlar çalışsın kendi ayakları üstünde dursun diyoruz destekliyoruz, sizin gibiler de çıkıp kocam kadın çalışan almasın diyor. Herkes sizin ezikliğinize göre mi yaşasın? Eğitimli donanımlı kadınlar sıraya girmiş sizin kocanızın peşinde mi? Siz de çalışıyorsunuz aklınız fikriniz iş yerindeki erkeklerde mi?
Kocam patron olunca yapılacak küçük şımarıklıklar

Siz bir kadın için erkekten daha tehlikelisiniz. Gidin kocanızın 7-24 telefonunu karıştırın kurcalayın o sizin hastalıklı haliniz. Kendi halinde iş güç peşindeki kadınlardan uzak durun. Vakti zamanında sizin gibi bir patron karısını adliyede süründürdüğüm oldu benim.
 
Kocanız madem böyle çok ataerkil bir kafadaymış kadınlar çalışamazmış da şimdi neden fikri değişti bir anda kafasına saksı mı düştü. Bence siz bir şeyler daha hissediyorsunuz. Bu kafada bir erkek niye şimdi kadın alıyor tuhaf.
 
Bak bu doğru eşim erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyor dedikodularından bıkkınlık gelmiş hepsi de iyi okullarda okumuş adamlar ama dedikodu gırla.
Kadının olduğu yerde de var ama hiç yoktan kadınlar lafını seçiyor, kötü laf, küfür, döğüşlü kavga falan da olmuyor. Çok çok saç saça yoluşurlar dosya falan atarlar birbirlerine, laf sokarlar işte.
 
Millet evine ekmek götürme peşinde bubda kadınlar duygularını karıştirır deyip ise almamayi normal görüyor. Cinsiyetçiligin dikalası. Baska şeyler de demek istiyorum ama demeyeyim şimdi
 
şimdi ben bizim işyerinde birkac erkek kadinlara asıliyor erkek calistırmayin desem normalmi allah aşkına. Patronlardan da asilan cok o zaman hicbir erkek ust mertebeye getirilmesin . Yine kadınin yaptığı suç gerçekten cinsiyetcilikte zirve oldu son yillarda ülke
 
Karısını evli bir kadınla aldatan bi adam vardı eşimin iş yerinde, aldattığı kadının kocası iş yerini basmıştı filan sonra adamı hemen başka şehirde görevlendirdiler olayın üstü örtüldü. Kadın çalışan olsa adı çıkardı işten de uzaklaştırma filan alırdı muhtemelen.
 
Bence sizden korkmuş o haltı yemiş, terketmiş. Bu terkedişin başka açıklaması olamaz.
 
Özür dilerim ama bu bir delilik hali
Eskiden aldatıldınız diye eşinizin de sizi aldatacağını düşünmek hayat kalitenizi düşürür. Ki ara ara kontrol de ediyormuşsunuz ve bir bulguya rastlamamışsınız.
Bence biraz rahat olmaya çalışın, olacağı varsa oluyor, yapmayacak erkeğin koynuna ise çıplak kadın soksanız yine yapmaz.
Hayatı kendinize zorlaştırmayın.
 
Bu coğrafyada dirsek çürütüp kendini kanıtlamaya çalışan hemcinslerim adına çok üzülüyorum. 'camtavanlar' tabirini duydunuz mu? Kadınların erkek çalışanlara nazaran aşmaya çalıştıkları zorlukları anlatıyor.
 
Valla benim patronun karısı vardı profesyonel biri isle aşkı bile karıştırmaz kendisi bile eşinin adının yanına bey diye hitap ediyordu yani aldatsa donuna kadar alır hiç kasmazdı kendini. Olay eşine guvenmekle bitiyor ayrıca kadını tanımıyorsun etmiyorsun Cook yakışıklı senin eşinden üstün bir sevgilisi falan vardır belki kim ne yapsın evli kocanı senin az film izleyin az hep fantezi dünyalarından çıkıyor bunlar
 
Sayısız senaryo üretebilir insan beyni. İyi anlamda da kötü anlamda da.

Evli barklı kadınım yüzüğümü de genelde takarım. Durakta kocasını yanımdan kaldıran kadında gördüm. Market kasasında elimdeki ürünün onlardan az olması nedeniyle bana öncelik teklif eden beyefendi de gördüm. Kadın niye sıra veriyorsun beklesin biz enayi miyiz diye kocasına benim yanımda çemkirdi. Kafamı o esnada kaldırıp ikisinin suratına bakıp lütfen aceleniz varsa siz geçin teşekkür ederim dedim o esnada adamın ve eşinin yüzüne iki saniye bakıp bakmadım bile. Yani adam bana sıra verdi diye orada kısa metrajlı romantik komedi filmi cekmeyecegiz. Alacağım ürünü çıkıp gideceğim ne bu öfke bu celal.

İşte böyle bir şey. Herkes işine gücüne bakacak. Öyle düşünün belki kadın eşinizin patronlugundan veya yaptığı işten memnun olmayacak ve gidecek. Yada gerçekten aşık olduğu bir sevgilisi/nişanlısı var. Her şeyden önemlisi kimse eşinizi sizin gözünüzden görmüyor. Lapss diye aşık olmazlar birbirine.

Kadınların erkekleri gözlerinde fazla buyuttuklerini düşünüyorum. Arkadaş çevresi düzgün insanlar ve nitekim cinsel hayatınız iyi ise erkeklerin düz düşünen varlıklar olduğunu onların akıllarına karpuz kabuğunun sokulmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.


Ayşe gider Fatma gelir korkularınızı tetikleyen sadece bir rüya bir küçük tesadüf değildir. Bu sorununu aşmak için bir yollar düşünmelisiniz. Bu travma size eşinizden bir hediye değil eşinizden öncesinin kalıntısı sadece.
 
Keşke okuduğunu anlayacak kadar iqye sahip olsanız cok da fazlasına gerek yok. kendinizi zeki zannederek hiç tanımadığınız insanları aşağılama hadsizliğinizi ne yapalım? Tüm hakaretlerinizi size iade ediyorum. Evet Kazen Mune gereğini yapacaktır.
 
Aslında geçmişte yaşadıklarınız için travmalarınızı çok iyi anlıyorum.

Hiç birimiz robot değiliz.

Hepimizin acı hatıraları var maalesef. Bunlarla beraber yaşamak zorundayız. Eğer baş edemiyorsak yardım almak zorundayız.

Eşiniz aldatır mı aldatmaz mı bilemem.

Ama sizin kendinizi tedavi etmeniz/ettirmeniz gerekiyor. Siz iyi olun da eşiniz ya da diğer kadınlar önemli değil ki.
 
Gidin bir tedavi ettirin kendinizi ya yok artık
 
Gonlunuze yatmadiysa aldirmayin .ilerde basinizi tasa vuracaviniza simdi bir iki hır güre konu kapanir.burda bile bile evli erkeklerle olan cok kadinin hikayesini okuduk.ivinize sinmemesi yeterli.siz burdakilere bakmayin .kendi kocalari olsa hayatta izin vermezler
 
Eşiniz ne iş yapıyor ?

Bence rahat olun
Millette radarını açmış eşinizi beklemiyor.
Düşünceleriniz çok sağlıksız
Onca sene eşinizin telefonunu karıştıracağınıza bir yardım alsaydınız keşke
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…