Aldatılma fobisi ve eşimin yeni çalışanı

Isterseniz terapi alin bisi yapin,

Ama bir kadinin ekmegine mal olmayin.

Bu sekilde sacma sapan triplerle eslerini bezdirip yaninda calisan kadinlari islerinden eden kadin cok maalesef. Cok uzucu cidden.

Normal isinde gucunde kadin napsin sizin kocanizi. Ki baska tarz bir kadinsa da onlar is disinda da bulurlar birbirlerini eger kocanizin da niyeti o yondeyse. Etmeyin diyecegim.
 
bütün kadınlar kocamın peşinde kocam istediği anda istediği kadınla beni aldatabilir kafası nasıl birşey ya.. şu konuda kadına hiç söz hakkı bile tanımamışsınız.
Gereğinden fazla gözde büyütüp idealize etmekten oluyor.
 
Rüya diyince benzer bir anım aklıma geldi.

Rüyamda sevgilimin telefonunu karıştırıyorum sonra X diye biriyle yazışmalarını yakalıyorum. Hemen gittim telefonunu sinsice karıştırdım. Cidden X ile bi önceki gün yazışmışlar.

Öncelikle tabii ki harika bi müneccim olduğumu her şeyin içime doğduğunu ve ne kadar mükemmel biri olduğumu düşündüm. Sonra da hemen olay çıkardım.

Ama konuşmanın içeriğinde de rahatsız edici bir şey yoktu. Sırf rüyamda gördüm ve gerçek çıktı diye olay çıkardım yani iki arkadaşın sohbetiydi konuşma. O yüzden rüyaları boşvermek lazım Evet gerçekten kadınmış mülakata gelen ama noldu yani?

Ayrıca bu yukarıdaki anı utanç verici kıskançlık geçmişimden bi parçadır ve herkesten saklarım. Bi gün kimliğim açığa çıkarsa yalanlarım ve asla kabul etmem. Şimdiden belirteyim

Konunun kadın çalışana bakış açısı kısmını hiç yorumlamak istemiyorum. Ben erkek ağırlıklı bi sektörde mühendisim ve bu önyargıları aşmak için çok uğraşıyorum. Başıma gelenleri hiç anlatmayayım bile. Kırıcı konuşmadan kaçıp gideyim konudan
 
Patronumun eşi beni böyle rahatsız etse çok üzülürüm onu da üzerim. Eşinizin düşüncelerine katılmanızı da garip buldum.Üstelik çalışıyormuşsunuz. Bu tip bağnazlıklar yüzünden kadınlar işlerinden oluyor bazen. Ev bakan çocuk büyüten var içlerinde.
 
Kadını işe almasa, eşiniz sizi fırsat olmadığı için aldatmasa içiniz rahat mı edecek.. bunlar gereksiz hareketler. Beni aldatmasını engellemeye çalıştığım bir adam varsa karşımda hiç olmasın.
Aldatırsa ne olur? Boşanırım. Neden kasıyorsunuz ki? Boşanmak zorunda kalmaktan mı korkuyorsunuz…
 
Ben sizi linçleyemeceğim, aynı duyguları yaşadığım o kadar çok oluyor ki. Hatta güvensizlik yüzünden evlenmek bile istemiyordum. Küçükken babamın ne kadar midesiz olduğunu gördükten sonra ve sonraki ilişkilerimde exlerimin hep arayışta olmalarından dolayı erkeklere karşı hep önyargılıyım. Belki terapi almam gerekiyor bilmiyorum,benim de büyük korkularımdan biri bu.
 
Böyle yaparak hayat kalitenizi dusurursunuz.gerek yok ayrıca sürekli kontrol altında tutmak da imkansız yapan yapar bence piskolojik destek size iyi gelecektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…