Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli mi değilsiniz evlenme ihtimaliniz mi yok nedir bilmiyorum.. büyük konuşmaktan kınamaktan hiç mi korkmuyorsunuz.. birgün bu konuma düşmeyeceğinizin garantisi var mı..
Ne alakası var? :D
Kadın açık açık kendime değer veriyorum, böyle bir durum olduğunda boşanırım demek istemiş. Bunun kınamakla ya da büyük konuşmakla ilgisi yok. Kusura bakmayın aldatılıp aldatılıp barışan nice arkadaşım var, gözüme hep diğer arkadaşlarımdan garip gelirler. Kendine değer vermeyene, kendisine özsaygısı olmayana ben mi değer vereyim? Ama tabiki bunlar sizin için normalse, böyle düşünmeniz normal. Siz anlamamışsınız yorum sahibinin yazdığını.

Doğru.. inkar edemem.. ama her hatalı insan ikinci bir şansı hak eder diyorum ben. Konu ne olursa olsun adam belki gerçekten çok pişman.. gerçekten de asla bir daha benzer hata yapmayacak.. ama üçüncü en ufakta kesin biter.
Adamın hatası mı kalmış?
3 yıldır aldatıyormuş konu sahibini ve ayrılmaya niyeti yokmuş. Anca kadın onu aldatmışta o da koşmuş karıcığının yanına.
Tamam o zaman, kocanız bir kadınla 3 yıl imam nikahlı yaşayıp kadınla bozuşduğunda gelip size ağlar, sizde "üzülme paşam, ooo canım kocam, boşver herkes 2. Bir şansı hakeder" der dizinizde yatırırsınız. Allah aşkına mantıklı konuşalım, uzaktan davulun sesi hoş gelir, kendi kabullenemeyeceğiniz şeyi veremeyeceğiniz şansı başkasına tavsiye etmeyin, şu platformda okuduklarım bazen dehşete düşürüyor beni.

Merak ediyorum 1 kere aldatma olayına mı girer bu durum yoksa 1 den fazla mı? Sanki tek kişi ile olduğu için affetmişsiniz gibi duruyorsunuz. Ama bu iş öyle ufak bir kaçamak değil. Göz yumulacak,affedilecek boyutu çoktan geçmiş. Belli ki siz gözünde çok değerli değilsiniz. Boşanmayacaksanız o zaman üzerinize mal alıp kendinizi garantiye alın. sevgilisi herşeyi ortaya çıkaracak diye itiraf etmek zorunda kalmıştır. Yoksa bence bu düzen böyle geçip gidecekmiş. Sırf bu yüzden bile ayrılmalısınız bence. Bir de ağlayıp sizi daha fazla kek yerine koymuş. İtiraf edyorsan bari yaptığının arkasında dur. Yok kadın onu bırakmamış,yok intihar etmiş. Kadınları iyice salak sanıyor bu erkekler

Ben asla boyle bir sey yasamam, benim esim yapmaz derdim. Allah affetsin baskalarini da cok kinadim. Kinadigini yasamadan olmezsin derlerdi inanmazdim. Ama her sey biz insanlar icin.
Ayy kusura bakmayın da yani bunları kınadığınız,,büyük konuştuğunuz için yaşamadınız. Kocanız karaktersiz,ahlaksız,yalancı olduğu için yaşadınız. Bu da yeni moda. Kınadığını yaşamadan ölmezmişmişmiş. Kınanacak şey yapmasınlar bizde kınamayalım. İnsanlar kararkersizliklerine yeni kılıf bulmuşlar. Kınamayalım her şeye ok diyelim o zaman

Sizi anladım evet ne demek istediğinizin ne hissettiğinizinde farkındayım.Tek bildiğim artık evliliğiniz bir milat yaşadı ve İ.Ö.-İ.S. olarak ikiye ayrıldı..Artık ona bakarken hep yüzünü görmediğiniz o kadınla yaptıklarını hayal edeceksiniz.Bu asla şaşmayacak.Beyniniz sizi ihanetle ilgili rahat bırakmayacak.Diğer yandan şartlar ve mücadele kabusları.Hangi tarafla baş etme gücünüzü kendinizde bulursanız onu yapacaksınız..Ne yazık ki bu adi adamların yaptıklarıyla kadınlar evlatlarıyla bir yol çizmek durumunda kalıyor.Kahrolasıcalar! Pipi sevdasına mahfettikleri hayatlara 1 tane daha eklenmiş oldu sadece.Maddi güç önemli bir süre sineye çekip (miş gibi yapıp) gücünüzü toplayıp basın tekmeyi..Ya da adam nasılsa itiraf etmişken korkutun ve elinde avcunda ne varsa alın,ev araba nafaka ne koparırsanız karınıza.Ne de olsa şu aralar eziklik hissediyor.İleride siz sineye çektikçe bu karaktersizde vicdan azabıda geçmiş olacak ve yeni aşklara yelken açacak.Daima uyanık olup bir süre burnundan getirmeli ve vicdan azabını asla hafifletmeyecek tarzda ilerlemelisiniz..Sonrasına siz karar verin.Durum bundan ibaret canım arkadaşım..

Madde 1: O kadın aldatmasaydı eşiniz affedersiniz sizi salak yerine koyup sonuna kadar giderdi. Madde 2: O kadın gitmesyedi eşiniz sizi boşardı. Madde 3 : Bu adamın bu saatten sonra çocuklara babalık yapmasını beklemezdim. Madde 4 : En önemli madde bir kere yapan yine yapar .Madde 5 : O öyle yapmaz demeyin fırsat bulursa alasını yapar .(istisnalar kaideyi bozmaz , genel bir maddedir)

kadın aldatınca adam pişman olmuş..
3 sene kadının koynunda pişman olası gelmemiş..
yersen..
Allahtan korkmamış metresine imam nikahı kıymış sanmış ki günahı olmaz.
eh senden de çocuklarından da utanmamış.
adamdaki hadsizliğe bak 3 sene.
pişman falan da değil.. niye şimdi bitmiş madem bunu söylüyor. amaç ne yani ? 3 sene vicdanı gık dememiş şimdi mi pişman olası gelmiş...

Allah yardımcın olsun arkadaşım senin acını en iyi ben bilirim
Keza 2 çocukla ve 50.000 tl üzerime borçla boşandım
kaldıramadım ben aldatılmayı yaşananları zaten adam dünden razıydı boşanmaya anlaşmalı olarak boşandım.
Hakkında hayırlısı olsun ben kendimi üzmem unuturum atlatırım diyosan devam et ama çok üzülme hastalanırsan çocukların asıl o zaman ortada kalır.ben 13 kilo vermiştim 2 hafta da ayrıca kızımı da emziriyodum yanlış insanlara güveniyoruz maalesef rabbim yardımcın olsun senin de çocuklarının da :(

Bazı kadınlar sizin gibi
İş hayatına dönecek popo yok kimi kadında.
Size de rahat geliyor belli ki evde boş boş oturmak.
Öyle görünüyor ki sevilmemeyi yutup, para için dizinizi kırıp oturacaksınız bu adamla.
Soran olursa da "çok fedakar bir anneyim, çocuklarım için katlandım" dersiniz, kendi ekmeğimi kazanacak gücüm yok, rahatımı bozamadım demeyeceksiniz. Ve toplum sizi vefakar cefakar anne diye yüceltecek.

Kadın kocanızı aldatmakla çok iyi yapmış. Çok hoşuma gitti. Kocanız sizinle karı koca hayatı yaşarken, ona iman nikahı kıyarken düşünecekti bunları. Güzel intikam almış eşinizden. Şahane.

Eşiniz başka bir kadını sevmiş. Başka bir kadını arzulamış. Demek ki sizin evliliğiniz yetersizmiş.

Boşanın ya da boşanmayın diyemem , o senin bileceğin iş , ama bu boşanmayı da çok drama haline getirmeyin yahu .
Boşanmayla çocuğun okulu-evlenmesi ne alaka..
Adam 3 sene başka kadının koynundan kalkıp yanına gelmiş , sen de mezuniyet , sınav diyorsun .
*Annesi babası tarafından aldatılan çocuklar > annesi babası boşanan çocuklar.*
Katılıyorum. Boşansa en azından çocuklar rol model olarak güçlü ve iradeli bir anne görecek. Ezik, kişiliksiz ve güçsüz bir anne değil.

boşanın desem aile yanına gidemiyorsunuz kendi maddi gücünüz yok bu adam 2 yıl baksa 3. yıl bıktım der bakmaz.
boşanmayın desem gönül razı değil ama el mahkum.
boşanmayın ama o adamla aynı yatağı da paylaşmayın, çocuklar biraz daha büyüyünce iş hayatına geri dönün. bu süre içerisinde eşinizden ne alırsanız kar sayın ve birikim yapın.
zorlanmayacağınızı bilsem tabi ki boşa o ş.refsizi it herif derdim ama şartlar ortada..

Ben böyle konuları okuyunca cidden sinirleniyorum.5 çocukla tek başına mücadele eden onları gül gibi yetiştiren kaç kadın tanıyorum. Siz belli ki rahatınızdan vazgeçmek istemiyorsunuz yoksa hepsi bahane. Adam sizi sevmiyor ki aldatmış. Çocuklar umrunda mı sizce? Ha bir de bir kere yapan hep yapar. Kendinize saygınız olsun önce. Bakıcı tutun, girin işe çalışın? Şu kurban psikolojisinden de çıkın artık. Gün gelir yapmasaydın, çekmeseydin olur.

Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.

Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.

Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis

Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.

Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Eğer o kadın buna boynuz takmasaydı hala seni ve çocukları tek bırakıp ona gitmeye belki ona para yağdırmaya devam ederdi
Eşin olarak seni düşürdüğü konuma bak eğer o olmazsa sen hayatındaki seçenek sin

Belki onun için seni terk edecek üstüne ondan çocuk yapacakdı
Zerre kadar pişman değil
Bir iki ay kazık yediği için uslanır sonra tekrar başka kadınlara yönelir

• Beğen
Reactions: 000
Diğer kadın onu aldatması idi halen daha devam edecekmiş işte mikrop. Ben aslında kolay kolay boşan demiyorum burada ama aynı yatağı sofrayı nasıl paylaşacaksınız ki bu saatten sonra

Bir kere eşinize dindar diyip dini bari kirletmeyin, islam hukukunda ikinci nikahın şartlarından biri, ilk eşin buna rıza göstermesidir, bunun istisnasıda sizin eşlik vazifelerinizi bilerek yapmamakta ısrar etmeniz, ya da rlik görevlerinizi yapmaya engel ciddi bir sağlık engelinizin olmasıdır. Ayrıca nikah aleniyettir. Kocanız tuttuğu metresine kendi gibi bulduğu dini bir tarafından anlayana kıydırdığı uyduruk nikahla zina etmedim diye kendini avutmasın. Bildiğiniz zina onun yaptığı. Ayrıca üç yıl bir kadınla yaşayıp onun tüm ihtiyacını gören , ancak o aldatılınca kuyruğua sıkıştırıp size gelen adam , kusura bakmayın ama ilk fırsatta sizi gene aldatır, dua edinde o kadın ikinci olmaya razı olsun, zira size bunu reva gören eşiniz sizin yapamadığınızı yapıp sizi boşar haberiniz olsun. Size tek tavsiyem madem iki ev geçindirecek kadar maddi durumu iyi eşinizin , devam etmek için şartınız, sizi ekonomik olarak garanti altına alsın, mal varlığınızın en az yarısını sizin üstünüze geçirsin, o kadın için muhtmelenen ayda en az 4-5 bin para harcamıştır, o parayı size aylık tazminat olarak versin, biriktirin. Sizde biran evvel çalışmaya bakın, zira kocanız sizi gözden çıkarmış eninde sonunda bırakır. Size anlatmasını da pişmanlık olarak görmeyin , tecrübeme dayanarak söylüyorum mecbur kalmış, muhtemelen o kadın tehdit etti, o da sizin tavrınızdan bunu kabul edeceğinizi anladı ondan söyledi. Ayrıca sizin başınıza gelmesinin büyük konuşmakla bir ilgisi yok bunu kabullenin, dünya bir imtihan ve herkesin nefsi ve sınavı var. Eşinizin yaptığı ahlaksızlığı, büyük konuştum ondan oldu demeyecekler, ilerde Allah ondan soracak hesabını, bu yaşadıklarınızı siz büyük konuştuğunuz için değil eşiniz ahlaksız olduğu için yaşadınız, bunu kabullenin.

30 yasindayım, gercekten burda ne anlatsam cok uzun olacak. Cok acmak istemiyorum ama kotunun iyisi degil gercekten iyi durumdayim. Bu olay harici kotu hic bir aliskanligi yok sigara dahil. Dini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.
Eşiniz dindar falan değil , dinden haberi yok . Gizli yapılan nikahın hiç bir geçerliliği yoktur . Eşiniz 3 yıl zina etmiş . Nikahı duyurmak asıldır. Millet boşuna mı duyuruyor davul zurnayla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X