Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.
Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.
Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis
Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.
Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.