Aldatılma kanıtı

çok üzüldüm konunuzu okuyunca. İçimi acıttı nedense.

Bariz aldatma yani. Hayatımlar hava da uçuyor. Rezil adam ya.
Keşke biraz daha sakin olup daha fazla şey biriktirebilseydiniz elinizde ama tabii insan o an ne yapacağını bilemez.

iyi bir avukat tutun. O sizi yönlendirecektir. Kesinle anlaşmalı boşanmayın.
Bir de görümcelerime gönderdim dediniz. Merak ettim ne tepki verdiler?

Kadının telefon numarasını kaydettiniz mi? Eğer kadının kocasına haber verme niyetiniz varsa ekran görüntüsü atmak ispat sayılmaz numarası görünmüyor çünkü, ayrıca suça giriyor bu. Adama durumdan bahsedip kendisinin gizlice takip etmesini söyleyebilirsiniz ancak.

İkiside cok üzüldü ve çok kızdı tabi şuan eşim onların bildiğini bilmiyor zaten Birtane side aynı olayların daha beterini yaşadı kocasını bastı kadınla... Sonuçta kardeşleri şuan yanımda olduklarını soylüyor lar ve hissettiriyorlar

Ewet aldım numarayı en kötü karısının dökümanına bakar ne kadar konuşmuşlar çıkar ortaya

Ben böyle bir şey görsem ortalığı ayağa kaldırırdım. Kendi varlığımı, beni hiçe saymanın hesabını çok ağır ödetirdim. Bu mesajı kadının kocası dahil herkes görürdü. Arkadaş olduklarını bir de ona anlatsın bakalım inanacak mı? Eş müsveddesi de alırdı payını. Hiç acımam yok bu konularda

O evi asla alamazsınız ne yazık ki. Eşinizi kovsanız bile o ev sonunda önün olur ve kiraya çıkmak zorunda kalırsınız. Kanıtlarsanız tadilata verdiğiniz paraları alabilirsiniz sanırım. Eşyaları da alabilirsiniz hepsini olmasa da. Mahkemenin elinizdeki delili delil olarak kabul edeceğini de sanmıyorum. zor ama bekleyip delil toplamalıydınız erken belli etmişsiniz bildiğinizi. Siz eşinizi yine kovun evden ama eninde sonunda o evden gidecek sizsiniz bence buna göre hareket edin.

Çok benzer bir olay yaşadım ve 2 sene sonunda güvenimi bir daha kazanamayacağını anladığımda evi terk ettim. Bu süreçte hep yanımda olacağını söyleyen eski eşimin ailesi son 2 senedir ne arıyor ne soruyor. En sevilen gelindim. Eltiler biz kız kardeşten yakınız diyorlardı. Sonra herkes kabuğuna çekildi. Zerre kadar hatam olmamasına rağmen bir kez arayıp sormadılar. Unutmayın ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi. Sizi üzmek için yazmadım sadece gerçek bu.

Size sorumlu olan kocanız.Kadının kocasına söylemek siz bir şey kazandırmayacak.Sadece kendi hemcinsinizden intikam almış olum sinirinizi ve acınızı ondan çıkartacaksınız.Yapmanız gereken en doğru şey, kanıtlarla mahkemeye gidip kocanızı boşamak ve hatta donuna kadar almaktır.Tabi başka türlüsünüde tercih edebilirsiniz.Kadının kocasına söyleyip siz de evliliğinize devam edebilirsiniz.Bu ülkede çoğu kadının yaptığı gibi.Kocanızda başka kadınlarla gönül eğlemeye devem eder.

Farkındayım sonuçta kardeşleri et tırnak olayı bu durumda yalnız olduğumu biliyorrum

Adamın yazım tarzından, adamın tamamen cinsel amaçlar güttüğü net şekilde ortada...Cinsellik odaklı ve bu cinselliği kaybetmemek için karşıdaki kadına gaz verme amaçlı hayatım falan...Yapmacıklık akıyor adamdan.
Herifin konuşmasına bakılırsa da muhtemelen yatmışlar

Kadın geceleri uyumuyorsun galiba dediğine göre de bu ilişki başlayalı öyle aylar olmamış...Yoksa nasıl ne kadar uyuduğuna kadar bilirdi...Cinsellik vurgusu da var..Daha adamın içini dışını bilecek kadar zaman geçmemiş.

Sen de dile kolay 11 yıllık evlilik demişsin ayrıl diyenlere...Ama sözde eşin 11 yıl falan tınlamamış şekilA...
Üstelik seni tanıştırıp fantazi yapacak
Bir de bunun muhabbetini heyecanlı heyecanlı yaparlar fantazi seklinde..Enayi yerine koyacakmış seni resmen...Kadın, adamın evli olduğunu biliyor belli...Yoksa tanıstırmayı teklif edemezdi

Aldatılma ile 2 gün affet diyen kocasını ama hiç ağlarken görmemiştim diyerek affedip, kaybetme korkusuyla kocasına daha da çok sarılanlardan olacaksın gibi duruyor...

Son düzenleme:
Yorumumu düzeltiyorum..

Adamın yazım tarzından, adamın tamamen cinsel amaçlar güttüğü net şekilde ortada...Cinsellik odaklı ve bu cinselliği kaybetmemek için karşıdaki kadına gaz verme amaçlı hayatım falan...Yapmacıklık akıyor adamdan.
Herifin konuşmasına bakılırsa da muhtemelen yatmışlar

Adam kadına diyor ki "günaydın, sen uyumuyorsun galiba geceleri"..Aslında ilk yazan adammış..Kadın da diyor ki yok uyuyorum da erken kalktım...(Yani adam, kadının son görülme saatini takip ediyor, çok erken saatte çevrimiçi olduğunu görmüş) sonra herif kadının uyuyorum demesini yanlış anlıyor ve su an uyuyorum dediğini sanıp grşz diyor...

İlişki aylar öncesine dayanmıyor yani, adam sen geceleri uyumuyorsun herhalde dediğine göre daha içini dışını bilmiyor hatunun

Sen de dile kolay 11 yıllık evlilik demişsin ayrıl diyenlere...Ama sözde eşin 11 yıl falan tınlamamış şekilA...
Üstelik seni tanıştırıp fantazi yapacak
Bir de bunun muhabbetini heyecanlı heyecanlı yaparlar fantazi seklinde..Enayi yerine koyacakmış seni resmen...Kadın, adamın evli olduğunu biliyor belli...Yoksa tanıstırmayı teklif edemezdi

Aldatılma ile 2 gün affet diyen kocasını ama hiç ağlarken görmemiştim diyerek affedip, kaybetme korkusuyla kocasına daha da çok sarılanlardan olacaksın gibi duruyor...

Daha net kanıtlar lazım size eğer boşanacaksanız. Ayrıca ekran görüntüsü değil video kaydı olsa daha iyi olur bu konuşmalar için.

Bu ekran fotosunu dosyaya koyunca hakime açıklar koca bozuntusu.

Diyaloğu okuyunca adamın iqsunun yerlerde olduğu ortaya çıkıyor.
-Geceleri uyumuyorsun galiba
+Günaydın canim, uyuyorum
- Tmm hayatım grs..
+ Anlamadım
-Hayatim uyuyorum yazmadinmi
Wtft?#?

Madem arkadaşsınız neden konuşmaları siliyorsun demek ki sen de yanlış bir şeyler yaptığının farkındasın değil mi.

Kadından önce napacaksiniz kocaniza yapın lütfen lütfen. Ama en önce bir avukata danışın. Pislik herif ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…