İkiside cok üzüldü ve çok kızdı tabi şuan eşim onların bildiğini bilmiyor zaten Birtane side aynı olayların daha beterini yaşadı kocasını bastı kadınla... Sonuçta kardeşleri şuan yanımda olduklarını soylüyor lar ve hissettiriyorlarçok üzüldüm konunuzu okuyunca. İçimi acıttı nedense.
Bariz aldatma yani. Hayatımlar hava da uçuyor. Rezil adam ya.
Keşke biraz daha sakin olup daha fazla şey biriktirebilseydiniz elinizde ama tabii insan o an ne yapacağını bilemez.
iyi bir avukat tutun. O sizi yönlendirecektir. Kesinle anlaşmalı boşanmayın.
Bir de görümcelerime gönderdim dediniz. Merak ettim ne tepki verdiler?
Ewet aldım numarayı en kötü karısının dökümanına bakar ne kadar konuşmuşlar çıkar ortayaKadının telefon numarasını kaydettiniz mi? Eğer kadının kocasına haber verme niyetiniz varsa ekran görüntüsü atmak ispat sayılmaz numarası görünmüyor çünkü, ayrıca suça giriyor bu. Adama durumdan bahsedip kendisinin gizlice takip etmesini söyleyebilirsiniz ancak.
Ben böyle bir şey görsem ortalığı ayağa kaldırırdım. Kendi varlığımı, beni hiçe saymanın hesabını çok ağır ödetirdim. Bu mesajı kadının kocası dahil herkes görürdü. Arkadaş olduklarını bir de ona anlatsın bakalım inanacak mı? Eş müsveddesi de alırdı payını. Hiç acımam yok bu konulardaSlm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Çok benzer bir olay yaşadım ve 2 sene sonunda güvenimi bir daha kazanamayacağını anladığımda evi terk ettim. Bu süreçte hep yanımda olacağını söyleyen eski eşimin ailesi son 2 senedir ne arıyor ne soruyor. En sevilen gelindim. Eltiler biz kız kardeşten yakınız diyorlardı. Sonra herkes kabuğuna çekildi. Zerre kadar hatam olmamasına rağmen bir kez arayıp sormadılar. Unutmayın ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi. Sizi üzmek için yazmadım sadece gerçek bu.İkiside cok üzüldü ve çok kızdı tabi şuan eşim onların bildiğini bilmiyor zaten Birtane side aynı olayların daha beterini yaşadı kocasını bastı kadınla... Sonuçta kardeşleri şuan yanımda olduklarını soylüyor lar ve hissettiriyorlar
Birde bilmiyorumki gercekten evlimi sadece adını biliyorum telini biliyorum ki inanmiyorum evli olduğuna
Farkındayım sonuçta kardeşleri et tırnak olayı bu durumda yalnız olduğumu biliyorrumÇok benzer bir olay yaşadım ve 2 sene sonunda güvenimi bir daha kazanamayacağını anladığımda evi terk ettim. Bu süreçte hep yanımda olacağını söyleyen eski eşimin ailesi son 2 senedir ne arıyor ne soruyor. En sevilen gelindim. Eltiler biz kız kardeşten yakınız diyorlardı. Sonra herkes kabuğuna çekildi. Zerre kadar hatam olmamasına rağmen bir kez arayıp sormadılar. Unutmayın ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi. Sizi üzmek için yazmadım sadece gerçek bu.
Bu ekran fotosunu dosyaya koyunca hakime açıklar koca bozuntusu.Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?