Aldatılma kanıtı

Birde bilmiyorumki gercekten evlimi sadece adını biliyorum telini biliyorum ki inanmiyorum evli olduğuna
11880’i arayarak numaranın kime ait olduğunu öğrenmeye çalışın. Adını soyadını tam olarak öğrenirseniz çok iyi olur, bu sayede sosyal medya hesaplarını ve eşini bulabilirsiniz

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Beklemeliydiniz baska yazismalari da gormeliydinjz. Bu tek basina kanit olmayabilir. Daha baska ayrintilari da ogrenmis olurdunuz. Ha birde evden ayrilmayacaksaniz neden boyle kanit manit diyerek adamla yuz goz oluyorsunuz. Diger hanimlara da diyorum aldatildiginizi ogrendiginjzde bosanmayacaksanjz neden gun yuzune cikariyorsunuz

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Ahlaksızlar, evli barklı insanların aldattığını görüyorum ya susuzluktan ölseler bir damla su vermem bunlara.

Beklemeliydiniz baska yazismalari da gormeliydinjz. Bu tek basina kanit olmayabilir. Daha baska ayrintilari da ogrenmis olurdunuz. Ha birde evden ayrilmayacaksaniz neden boyle kanit manit diyerek adamla yuz goz oluyorsunuz. Diger hanimlara da diyorum aldatildiginizi ogrendiginjzde bosanmayacaksanjz neden gun yuzune cikariyorsunuz
Bu evden gitmesi gereken ben değilim ben gidersem kiraya çıkmam lazım ee sgk sız çalışıyor nafaka ne verecek aldığım maaş kira fatura yemek giderlerini zor karşılar

Sandığınız gibi değil hayatım biz çok iyi arkadaşız hayatım. Çocuk mu kandırıyorlar ay bu erkekler kuduruk anladik da kadınlara ne oluyor evli barkli adamlara sariyorlar! Hiç mi şeref yok? Bir de kadını kandırmaya çalışıyorlar rezil insanlar. Kadının eşine ulasabilirseniz ona da haber verin sevgili konu sahibi. Adama da yazık yani. Sizin de Allah yardımcınız olsun.

Bu arada şunu da söyleyeyim zina sebebiyle boşanma davası için çok ciddi kanıtlarını olması gerekiyor. Evet aldatmış ama zina için yeterli bir kanıt değil. Kaldı ki WhatsApp konusmalarini izinsiz elde etmiş oluyorsunuz mahkemede deliliniz karara etki etmez. Ama evlilik birliğinde güvenin sarsılması sebebiyle dava açabilirsiniz.

Ozamam herkes birbirini oldurecek korkusuyla elimizi dizimize koyup oturalim o kadin böyle birsey yaparsa kocasinin onu öldüreceğini dusunmediyse pardon ama banane benim hayatim mahvolmuş kocamda ölsün o kadında gıkım kıpırdamaz..genel olarak demiyorum istisnalar kaideyi bozmaz ama herkes haddini yerini bilirse kimseye birsey olmaz...
Bu bananecilik ile devam edin.
Kocasından bukadar korkuyorsa yapmayacak o zaman öyle benim yuvam bozulsun o kadın devam etsin yok öyle bir dünya
Sizin bir yuvanız yokmuş.

E siz böyle hic bir sey yapamayacaksiniz...?olmamış gibi ayni sofraya mi oturacaksiniz o adamla ayni yatağa mi yatacaksınız??
Madem kızınız etkileniyor gönderin annanneye babanneye bi haftalığına, oyle konuşun. Hayatimli canimli arkadaş olmaz, hesabini verecek veremiyorsa da evden defolsun gitsin? Bu adamlar siz sabirla bekleseniz eve bağlanacak mi sanıyorsunuz?? O kadindan bu kadina gezerken en son kadinlardan biri aklina giriyor, evde aman çocuğum babasiz kalmasin diye sessiz bekleyen karısını boşayip o sürttüklerinden biriyle evleniyor.

Ben olsam büyük olay çıkardı. Size de tavsiyem kimsenin salak yerine koymasina izin vermeyin kendinizi. Özellikle de o kadının ve kocanizin

Hayatım hayatım diye konuşuyolar birde arkadaşız diyorlar öylemi. At evden hayatıyla hayatlansın vasat herif:sopa:

Bu evden gitmesi gereken ben değilim ben gidersem kiraya çıkmam lazım ee sgk sız çalışıyor nafaka ne verecek aldığım maaş kira fatura yemek giderlerini zor karşılar
Gitmeceyecekseniz o kisi gitsin o zman. Gitmiyorsa da o kisiye dava acin o zman. Yok bu aldatma degil diyorsaniz konuyu sorun etmeyin aldatma diyorsaniz bunlari yapin

11 yıllık bir evlilikten bahsediyorum bir yuva varmış ihanete uğramış karşıdan yazmak kolay
Sizin planiniz ne? Bugun ne yaptiniz yarin ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Yargılamıyorum yanlış anlamayin sadece soruyorum, bizim aklimiza gelmeyen baska bir sey mi planladiniz

Ben hiçbir 'NORMAL' erkek arkadaşımla hayatım diye konuşmuyorum.Bariz bir şekilde rezillik çıkmasın diye iki tarafta yalan söylüyor asla inanmayın.Ne olursa olsun bu konuşmayı saklayın asla silmeyin.

Hadi diyelim ki arkadaşlar.hayatımlı konuşmaları geçtim de neden gizli yazışıyo sonrasında mesajları siliyo? Kadın evli erkekle beraber olmayı o kadar kabullenmiş ki siz aradığınızda bile gayet rahat tepkiler sergiliyo. "Arkadaşız"MIŞ. Kusura bakmayın da kocanız koca değil tam bir ş........z. Ve sizi de o kadar önemsemiyo ki.. bunu o rahat tavırlarından anlamalısınız. Ben olsaydım yerinizde (allah korusun) ortalığı ayağa kaldırır gider direk dava açardım. Bi de hala aynı evdesinizya pes doğrusu.

Arkadaşlarmışmışta he he yedik 😀
Bu belgeyi sakla herşeyini elinden al ve boşa şu adamı

Back
X