Aldatilma korkusu

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar yine ben (dertlerim bitmiyor )
Şuan sözlüyüm Allah kismet ederse Nisan ayında evleneceğim. Sözlümün bugüne kadar sadakat konusunda hiç bir şüpheli tavrı dahi olmadi. Ama bende aldatilma korkusu var. Daha önce görüştüğüm ve evlilik düşündüğüm kişi beni aldattı ve bu da ayrılma sebebi oldu. Şimdi sanki tekrar aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum. Buraya kadar tamam desem bile asıl mesele şu ki sözlümü de bunaltıyorum. Simdilk sabrediyor. Ama biliyoruz ki sabır da bir yere kadar. Bu durumda olan ve bu duruma çözüm bulan var mi ? :/

bir önceki öyleydi diye buda aynı olacak değilki,aksine bu şekilde davranırsanız,karşıdaki kişinin gözünde özgüvensiz görünürsünüz.belli bir şeyden sonra sevgiliniz kendisini brad pit sanmaya vayy be ben neymişimki beni kaybetmekten bu kadar korkuyor der.eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüp,kendinizi çıkmaza sokarsınız.

Her birey farklidir siz bir sekilde guven probleminizi yenmelisiniz. Gecmisteki iliskiniz gecmiste kaldi önünüze bakin. Eşeğin aklina zorla karpuz kabuğu düsürmek sizinkisi. Yapmayacaksa da yaptiracaksiniz boyle devam ederse. Guvensizlik cok kotu birsey. Surekli size birinin beni aldatacaksin dedigini dusunun normal bir davranis degil bu. Eger tek basina asamiyorsaniz bu durumu yardim alin ama nisanliniza yansitmayin. Onunda psikolojisini bozup iliskinize daha buyuk zararlar vermeyin

Korktuğumuz şeyler başımıza gelir, çok düşünmeyin üstünde , umarım bu konuyu nişanlınızla konuşmadınız ?

Çok haklısınız ama buradaki aldatilma konuları ve yorumlara bakınca sanki erkeklerin çoğu da bu konuda zaafli değil mi sizce de? Hani gozle aldatmayan yoktur deniyor mesela ...

Kendin aşamıyorsan bu durumu, tıbbi olarak yardım al. Bazen insan kendindeki anormallikleri farketse de bulduğu çözümleri uygulamakta zorluk çekebiliyor. Bu aşamada da en güzeli psikolog ve ya bir psikiyatrist ile irtibata geçmek.

Korktuğumuz şeyler başımıza gelir, çok düşünmeyin üstünde , umarım bu konuyu nişanlınızla konuşmadınız ?
Cok sorguluyordum o da üsteledi ben de geçmişi soyledim. Bunu yapınca daha da anlayış gösterdi ve birkaç kitap falan tavsiy e etti. O da kendince yardımcı olmaya çalışıyor işte.

Cok sorguluyordum o da üsteledi ben de geçmişi soyledim. Bunu yapınca daha da anlayış gösterdi ve birkaç kitap falan tavsiy e etti. O da kendince yardımcı olmaya çalışıyor işte.
Bence bi daha belli etme bunu ona , aldatacağı varda aldatır , üzülmeye değmez

Çok haklısınız ama buradaki aldatilma konuları ve yorumlara bakınca sanki erkeklerin çoğu da bu konuda zaafli değil mi sizce de? Hani gozle aldatmayan yoktur deniyor mesela ...

iyide burası bdv.
tabi ki derdi olan aldatılan yazıp konu açacak. bdv den hayatı genellemek doğru değil.
eski ilişkinin yükünü yenisine yüklemekte.

iyide burası bdv.
tabi ki derdi olan aldatılan yazıp konu açacak. bdv den hayatı genellemek doğru değil.
eski ilişkinin yükünü yenisine yüklemekte.
Hayır demek istediğim böyle birçok konunun olması ve alttaki iç karartıcı yorum ve genellemeler

Korkun yok ama maalesef ki erkeklerin çoğu başka kadınları hayal ediyor
8 sene erkeklerle ayni ofiste çalıştım
Dışarıdan bakınca hepsi eğitimli , kültürlü evlerine bağlı insanlar ama aralarında geçen muhabbet içler acısı
Öğle yemeklerine restorana gidiyorum
Genelde çalışan kesim geliyor
Dönen muhabbetler yine aynı kadın kız muhabbeti
Eşim satış pazarlamacı
Çok fazla bayisi var çoğu esnaf
Telefonuna açık sacık kızların videosunun gelmesinden bıktık
Birini önlüyor diğeri yolluyor

Geçenlerde eşimle iş için aynı ortamda idik
Bizim alyansımız baya kalın
Erkek çalışanlar eşime diuor ki
Yengeden bu kadar mi korkuyorsun diğer kızlar sana bakmasın diye alyansını kalın aldın diyorlar
Bir başkası eşim şehir dışına gidince cidden yanlız mi gidiyorsun diyor
Üzgünüm ki çoğu böyle

Canimmm aldatacak erkek burnunun dibinde aldatır da ruhun bile duymaz... O yüzden bunun korkusu ile yaşayıp kendini yıpratma.. yapman gereken evlenmeden önce iyice tanımaya çalışmak gerisi için güvenmek yapabileceğin başka hiçbir şey yok.. sevgilini bunaltmamaya çalış

Korkun yok ama maalesef ki erkeklerin çoğu başka kadınları hayal ediyor
8 sene erkeklerle ayni ofiste çalıştım
Dışarıdan bakınca hepsi eğitimli , kültürlü evlerine bağlı insanlar ama aralarında geçen muhabbet içler acısı
Öğle yemeklerine restorana gidiyorum
Genelde çalışan kesim geliyor
Dönen muhabbetler yine aynı kadın kız muhabbeti
Eşim satış pazarlamacı
Çok fazla bayisi var çoğu esnaf
Telefonuna açık sacık kızların videosunun gelmesinden bıktık
Birini önlüyor diğeri yolluyor

Geçenlerde eşimle iş için aynı ortamda idik
Bizim alyansımız baya kalın
Erkek çalışanlar eşime diuor ki
Yengeden bu kadar mi korkuyorsun diğer kızlar sana bakmasın diye alyansını kalın aldın diyorlar
Bir başkası eşim şehir dışına gidince cidden yanlız mi gidiyorsun diyor
Üzgünüm ki çoğu böyle
Hah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece. :(

Hayır demek istediğim böyle birçok konunun olması ve alttaki iç karartıcı yorum ve genellemeler

bakın bende okuyorum o konuları ve yorumları.
ama aldatılma korkusu yaşamıyorum.
belki siz fazla etkileniyorsunuz. bir süre girmeyin okumayın. kendinize zaman tanıyın bu korkuyu aşmak için.
hem her şer de bir hayır vardır.
eskisi aldatmamış olsaydı şu an sözlünüzle tanışmış olabilcekmiydiniz?
sizin kısmetiniz sözlünüzmüş demek ki ve öyle olması gerekiyormuş. bu aldatılmayı bir felaket başınıza gelen kötü birşey olarak görmekten vazgeçin. sadece bir sebepti.
bu şekilde bakmanızı tavsiye ederim.

Hah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece. :KK43:

valla reel hayata baktığınızda artık o potansiyel kadınlarda da var.
bunu düşünerek hayat geçmez kendinize eziyet.

Hah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece. :KK43:
Yani maalesef bu böyle kim ne derse desin
Eski işyerimde iken çalışanlar yurt dışına çıkarken ben kadınım diye aralarında bal ticareti yapıyoruz yurt dışına gidince derdi
Ben de bal alıp satıyorlar sanirdim
Meğer bal ticareti dedikleri yabancı kadınlarla birlikte olmakmış
Bir tanesinin çok güzel bir eşi var 3 senelik evli
Eşime mesaj yazmış şehir dışına birilerini ayarlayacağım ben yanlız yatamam mümkün değil diye
Eşim de beni karıştırma ayrı takılırım yazmış

Yani düşünsene fırsatını bulup yapmayacak olan var mi bilmiyorum

Çok olumsuz yorumlar yapmışım :)
Hayatındaki kişiye bu korkundan bahsetme ve olumsuz düşünerek de kötüyü çağırma

Back
X