Kurtulmayı çok istiyorum bu kötü düşüncelerdenEvrene gönderdiğin enerji aynı şekilde sana döner, dua hükmüne geçiyo diyelim bianlamda.
Güvenmeyi dene kendinede onada. Yoksada psikolog yardımcı olucaktır. Hayatını zorlaştırır zamanla bu duygu.
Tabikide hak veriyorum . Ama eşini çok seviyor dediğim eniştem bile kuzenimi aldattığı için bu kötü düşüncelerden kurtulmak çok zor oluyor deliriyorum galiParanoyak olacaksın kız bu ne böyle
Adam illallah edip kavga çıkmadan kendine çeki düzen versen iyi olur.
Hak ver ki böyle biriyle yaşamak çok zor olur
Hayır çalışmıyorum .Çalışıyor Musun ?
Ya aslinda evlenmeden önce özgüvenini çok yüksekti. Çünkü bakimliydim aşırı derecede çalışıyordum . Şimdi eşim asri kıskanç ce calismma bakımlı olmama fırsat vermiyor . Böyle olun da özgüven kalmıyorRahat ol.
Özgüvensiz kadın itici görünür.
E kafes de aldı mı bari?Ha bide sürekli onu kaybet
Ya aslinda evlenmeden önce özgüvenini çok yüksekti. Çünkü bakimliydim aşırı derecede çalışıyordum . Şimdi eşim asri kıskanç ce calismma bakımlı olmama fırsat vermiyor . Böyle olun da özgüven kalmıyor
Ben de buraya takıldım bakımlı olmanıza neden fırsat vermiyormuş? Bence bu kıskançlık değil kusura bakmayın.Ha bide sürekli onu kaybet
Ya aslinda evlenmeden önce özgüvenini çok yüksekti. Çünkü bakimliydim aşırı derecede çalışıyordum . Şimdi eşim asri kıskanç ce calismma bakımlı olmama fırsat vermiyor . Böyle olun da özgüven kalmıyor
Evet kıskançlıktan da fazlası. O konu da var aslında eşimin tek sorunu bu. Kiyafetlerime,bir yere gitmeme felan çok karışır. Biliyorum bu sıkıntılı bi konu ama seviyorum sevincede kendimden cok odun veriyorumBen de buraya takıldım bakımlı olmanıza neden fırsat vermiyormuş? Bence bu kıskançlık değil kusura bakmayın.
Kalmıyor zaten ama etrafımdaki bazı tanidiklarim eşi tarafından aldatimisDaha evleneli ne kadar olmuş fol yok yumurta yokken çorap örme yoksa tadı mi kalır hayatın..
Anladım. Umarım bu konuyu da çözersiniz. Çünkü aldatılma korkusunun altında kendinizi bakımsız hissetmeniz yatıyor olabilirEvet kıskançlıktan da fazlası. O konu da var aslında eşimin tek sorunu bu. Kiyafetlerime,bir yere gitmeme felan çok karışır. Biliyorum bu sıkıntılı bi konu ama seviyorum sevincede kendimden cok odun veriyorum
Ne yapmam lazım peki nasıl kurtulucam busacmaliklardan1. Aldatmak isterse aldatir. Ne bu senin guzelliginle ne ilginle hicbir sey ile alakasi yok adamin ahlakiyla alakali
2. Boyle yaparsan adami bezdirirsin. Aldatir ya da seni terkeder.
Evet belkide .. Çünkü evlenmeden önce aşırı bakimliydim makyaj falan cok yapmazdım o zamanlarda ama bakimliydim işte .. Şimdi inanın yapma giyme diye diye zaten evin içinde bile giyesim gelmiyorAnladım. Umarım bu konuyu da çözersiniz. Çünkü aldatılma korkusunun altında kendinizi bakımsız hissetmeniz yatıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?