Aldatilma Korkusu..

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Kızlar 2 senelik evliyim ve şükür ki eşimle çok mutluyum. Ama içime hep bi şeytan girip kötü düşünceler sokuyor aklıma. Her erkek aldatır diye bir laf vardır ya bu benim beynimi kemirip duruyor Yanımda bir kıza bile baktığını görmedim daha hiç ama bakiyormu diye bile icimicimi yiyor herzaman engel olamıyorum böyle düşüncelere eve geldiğinde sürekli telefonunu kurcalamalar yok su numara kim yok bu kim kafayı yi cem en sonunda sizde bu durumları yaşıyor müsünüz ne yapmam lazım bilmiyorum

Evrene gönderdiğin enerji aynı şekilde sana döner, dua hükmüne geçiyo diyelim bianlamda.
Güvenmeyi dene kendinede onada. Yoksada psikolog yardımcı olucaktır. Hayatını zorlaştırır zamanla bu duygu.

Evrene gönderdiğin enerji aynı şekilde sana döner, dua hükmüne geçiyo diyelim bianlamda.
Güvenmeyi dene kendinede onada. Yoksada psikolog yardımcı olucaktır. Hayatını zorlaştırır zamanla bu duygu.
Kurtulmayı çok istiyorum bu kötü düşüncelerden eşime belli etmemeye calissamda olmuyor

Paranoyak olacaksın kız bu ne böyle

Adam illallah edip kavga çıkmadan kendine çeki düzen versen iyi olur.
Hak ver ki böyle biriyle yaşamak çok zor olur

Paranoyak olacaksın kız bu ne böyle

Adam illallah edip kavga çıkmadan kendine çeki düzen versen iyi olur.
Hak ver ki böyle biriyle yaşamak çok zor olur
Tabikide hak veriyorum . Ama eşini çok seviyor dediğim eniştem bile kuzenimi aldattığı için bu kötü düşüncelerden kurtulmak çok zor oluyor deliriyorum galibaa

Ha bide sürekli onu kaybet
Rahat ol.
Özgüvensiz kadın itici görünür.
Ya aslinda evlenmeden önce özgüvenini çok yüksekti. Çünkü bakimliydim aşırı derecede çalışıyordum . Şimdi eşim asri kıskanç ce calismma bakımlı olmama fırsat vermiyor . Böyle olun da özgüven kalmıyor

1. Aldatmak isterse aldatir. Ne bu senin guzelliginle ne ilginle hicbir sey ile alakasi yok adamin ahlakiyla alakali
2. Boyle yaparsan adami bezdirirsin. Aldatir ya da seni terkeder.

Böyle devam edersen aldatır mı bilemem de soğutacağın kesin.
Ayrıca çalışmana izin vermemesi nedir yav.
Bakımlı olabilirsin evde de çok paraya ihtiyaç yok bunun için.
Çalışmadığın için bakımsız olmak mantıksız.

E kafes de aldı mı bari?
Bi o kalmış da.
Baya ona esir ol istemiş, başarmış da.

Daha evleneli ne kadar olmuş fol yok yumurta yokken çorap örme yoksa tadı mi kalır hayatın..

Ben de buraya takıldım bakımlı olmanıza neden fırsat vermiyormuş? Bence bu kıskançlık değil kusura bakmayın.

Ben de buraya takıldım bakımlı olmanıza neden fırsat vermiyormuş? Bence bu kıskançlık değil kusura bakmayın.
Evet kıskançlıktan da fazlası. O konu da var aslında eşimin tek sorunu bu. Kiyafetlerime,bir yere gitmeme felan çok karışır. Biliyorum bu sıkıntılı bi konu ama seviyorum sevincede kendimden cok odun veriyorum

Daha evleneli ne kadar olmuş fol yok yumurta yokken çorap örme yoksa tadı mi kalır hayatın..
Kalmıyor zaten ama etrafımdaki bazı tanidiklarim eşi tarafından aldatimis hep ya bana da olursa diye düşünmekten bunaliyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorum

Anladım. Umarım bu konuyu da çözersiniz. Çünkü aldatılma korkusunun altında kendinizi bakımsız hissetmeniz yatıyor olabilir

1. Aldatmak isterse aldatir. Ne bu senin guzelliginle ne ilginle hicbir sey ile alakasi yok adamin ahlakiyla alakali
2. Boyle yaparsan adami bezdirirsin. Aldatir ya da seni terkeder.
Ne yapmam lazım peki nasıl kurtulucam busacmaliklardan

Anladım. Umarım bu konuyu da çözersiniz. Çünkü aldatılma korkusunun altında kendinizi bakımsız hissetmeniz yatıyor olabilir
Evet belkide .. Çünkü evlenmeden önce aşırı bakimliydim makyaj falan cok yapmazdım o zamanlarda ama bakimliydim işte .. Şimdi inanın yapma giyme diye diye zaten evin içinde bile giyesim gelmiyor Seni böyle beğeniyorum diyor ama ben kendimi beğenmiyorum (

Aldatılmak senden bağımsız bir olay. Aldatacaksa tutamazsın aldatır. Sürekli aldatıyor mu diye düşünmel kurcamalak eşini sorgulamak kötü sonuçlar doğurabilir. Nitekim adama olmayan "aldatma" ile ilgili karışık sinyaller yolluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…