Demiştim aslında ozamanlar da makyaj bile yapmazdım aslında yaptığımda bile çok az.. Ama saçımı falan sürekli yapardım.. Aynen düşünceniz doğru aslında..madem seni şu anki halinle beğeniyo, çalışıp bakımlıyken nasıl beğenmiş? Bu erkekler çok kolpacı gerçekten, kendini güçlü ve kendine muhtaç hissettirmek için her yol mübah onlara...
Evet çok doğruAldatılmak senden bağımsız bir olay. Aldatacaksa tutamazsın aldatır. Sürekli aldatıyor mu diye düşünmel kurcamalak eşini sorgulamak kötü sonuçlar doğurabilir. Nitekim adama olmayan "aldatma" ile ilgili karışık sinyaller yolluyorsun.
Öncelikle yazınız için teşekkürler .. Evet ama onu giyme bunu giyme makyaj yapma diye diye evde suslenme hevesin bile kalmadı gerçekten. Saçımı yapmak bile istemiyorum artık o derece ..Anin tadini cikar. Seviyorsaniz birbirinizi ne guzel ne mutlu sen de bakimini sadece ev icinde yap makyajini filan. Yani kisitlamasi hos degil ama umursamasaydi o daha kotu olurdu fakat karakter meselesi. Zamanla daha da yumusayacaktir emin ol. Coluk cocuk derken bu seyler sorun bile olmayacaktir. Dedigim gibi aldatacaksa seninle alakasi yok o yuzden kasmana gerek de yok. Rihanna Angelina Jolie aldatiliyorsa artik bize bisey denmez:))
Bu korkunun altında yatan nedenleri düşün yaz.Evet çok doğruama engel olamıyorum ki ona belli etmesem bile için içimi yiyor kendime zarar veriyorum bu saçma düşüncelerle
Kesinlikle katılıyorum :) aldatirsa aldatsin yalnızda yaşanabilir başka biri de hayatına girebilir bi erkeğe bu kadar bağlanip onun sözünü dinlemek çok yanlış benceBu korkunun altında yatan nedenleri düşün yaz.
Düşün eşin seni aldatsa ne yaparsın?
Nasıl hissedersin?
Aldatılma korkunun altında yatan asıl korku ne ? Yalnız kalmak? Sevilmediğini bilmek? Aldatıldığın için kendini değersiz ve küçük görmek?
Bak bunları düşün. Ve onlara çözüm bul. Gerisi gelir. Kendine güvenen insan aldatılmaktan korkmaz.
Evet eşim bazen bu kiskancligindan bunaltıyor o yuzden de bakımsız bakımsız geziyorum o yuzden de özgüven sıfır ..Ya iyi de ben buna çok karşıyım tamam kıskanabilir ama izin vermemek ne demek siz özgür bir kadınsiniz ister bakım yapın ister çalışın onun üstünlüğünü kabul etmişsiniz resmen o çok korkmuş ki sizin güzel olmanızdan ve çalışmanızdan eve kapatmış aldatirsa aldatsin kendi kaybeder ama sonra işsiz güçsüz halinizke kalırsınız bir kadın olarak kendi ayaklarınızin üstünde durmalısınız bence çok çok sevip aşkları her yerde konusulup sonra aldatmayla biten o kadar çok ilişki var ki yanı bi bakıyorsunuz aldatmaz dediğiniz aldatıyor bi bakıyorsunuz aldatır denen en çok seven oluyor bence hiç bir zaman kimseye tam güvenmeyin ve kendinize olan güveninizi saygınizi kaybetmeyin evdede güzel olun ama onun için değil kendiniz için ve lütfen kendinizden ödün vermeyin aldatirsa da aldatsin kaybeden o olur :)
Ama seviyorumKesinlikle katılıyorum :) aldatirsa aldatsin yalnızda yaşanabilir başka biri de hayatına girebilir bi erkeğe bu kadar bağlanip onun sözünü dinlemek çok yanlış bence
Ama dışarıya çıkarken o kadar çok karışıyor ki inanın artık evde bile kendime bakasim gelmiyor çünkü soğudum ..Ben bu konuda biraz katiliyorum esinize simdi evet siz suslu idiniz ve esiniz sizi begendi siz esinizi surec gelisti evlendiniz. Yeri geldi masum duygular yeri geldi sehvetle bakti begenme surecinde simdi ise baska birinin esine o gozle bakmasindan endise ediyor o nedenle kisitliyor olabilir. Yani biraz empati yapin. Salivermeyin onun da gonlunden giderek bir orta yol bulun. Sadece ev icinde makyaj yapin. Disariya cikarken de silersiniz.
Ha bide o konu var o kadar takintiliyim ki bu zamana kadar hep takipte oldugum için acaba aklına soktum aldatirmi şimdi diye düşünüyorum . Belli etmemeye calissamda icimicimi yiyor acaba su numara kim bu kim diyeEğer ki seni böyle tırım tırım birşeyler peşinde yakalarsa hem huzursuz olur hemde aklında olmayan şeyleri aklına sokmuş olursun adamı kendinden de soğutursun...
Kendini engellemeye çalış, bu düşüncelere kapıldığında başka şeyler düşünmeye çalış...
bende böyleydim oraya baktı buraya baktı işyerinde kızlar varmı yok kim geldi falan kafayı yicektim bir ara. şimdi hamileliktenmidir nedir bir umursamazlık geldi bana. ve inan daha mutluyum. gecenlerde iş yemeği vardı (ki eşim gitmemek için eşimle planımız var deyip eve geldi) evde nerdeyse 1 saat yalvardım git git diye. normalde gitme derdim izin almak için uğraşır sonra pes ederdi. neyse yolladım eşimi. hiç mesaj atmadım ama o nerdeyse en fazla yarım saat mesaj atmadan durdu. deli gibi mesajlar attı. patronu yemeğe gecikti normalde eşime gel gel desem patron gelsin falan der yemeğin sonuna kadar otururdu. ilginç bir şekilde gelceği yok bu adamın eve geliorum deyip erkenden geldi :) bu arada eşimin kahve aışkanlığı falan yoktur 2 yılı geçti evliliğimiz 2 kere falan çıkmıştır bensiz dışarı ikisinde de elli kere yazmışımdır burnundan getirmişimdir. ilk defa böyle davrandım ve gerçekten çook daha iyi hissettim :) bence kötüyü kötü dşünceleri çağırma aklına hep uzak tutmaya çalışş. emin ol daha iyi olucaksın. ve bu düşüncelere engel olamıyorsan da yardım almanı tavsiye ederim.Kızlar 2 senelik evliyim ve şükür ki eşimle çok mutluyum. Ama içime hep bi şeytan girip kötü düşünceler sokuyor aklıma. Her erkek aldatır diye bir laf vardır ya bu benim beynimi kemirip duruyor Yanımda bir kıza bile baktığını görmedim daha hiç ama bakiyormu diye bile icimicimi yiyor herzamanengel olamıyorum böyle düşüncelere eve geldiğinde sürekli telefonunu kurcalamalar yok su numara kim yok bu kim kafayı yi cem en sonunda sizde bu durumları yaşıyor müsünüz ne yapmam lazım bilmiyorum
O da sizi seviyor ama :) diyelim ki karşı çıkıp çalıştınız ya da makyaj yaptınız süslendiniz dışarı çıktınız nolur ? Napar?Ama seviyorumsevince ben kendimi unutuyorum biliyorum çok yanlış bir şey ama engel olamıyorum
Öncelikle size de yazınız için teşekkür ederim. Aslında evet cok haklısınız benim resimde asla dışarı çıkmayan biri.. Ama bazen arkadaşları çağırır çıkmak ister o zamanda burnundan getiririmbende böyleydim oraya baktı buraya baktı işyerinde kızlar varmı yok kim geldi falan kafayı yicektim bir ara. şimdi hamileliktenmidir nedir bir umursamazlık geldi bana. ve inan daha mutluyum. gecenlerde iş yemeği vardı (ki eşim gitmemek için eşimle planımız var deyip eve geldi) evde nerdeyse 1 saat yalvardım git git diye. normalde gitme derdim izin almak için uğraşır sonra pes ederdi. neyse yolladım eşimi. hiç mesaj atmadım ama o nerdeyse en fazla yarım saat mesaj atmadan durdu. deli gibi mesajlar attı. patronu yemeğe gecikti normalde eşime gel gel desem patron gelsin falan der yemeğin sonuna kadar otururdu. ilginç bir şekilde gelceği yok bu adamın eve geliorum deyip erkenden geldi :) bu arada eşimin kahve aışkanlığı falan yoktur 2 yılı geçti evliliğimiz 2 kere falan çıkmıştır bensiz dışarı ikisinde de elli kere yazmışımdır burnundan getirmişimdir. ilk defa böyle davrandım ve gerçekten çook daha iyi hissettim :) bence kötüyü kötü dşünceleri çağırma aklına hep uzak tutmaya çalışş. emin ol daha iyi olucaksın. ve bu düşüncelere engel olamıyorsan da yardım almanı tavsiye ederim.
Ha bide o konu var o kadar takintiliyim ki bu zamana kadar hep takipte oldugum için acaba aklına soktum aldatirmi şimdi diye düşünüyorum . Belli etmemeye calissamda icimicimi yiyor acaba su numara kim bu kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?