Aldatilma Korkusu..

canım o zaman problem sende değil. seni bu noktaya getiren eşinde. ki sen böyle davranmasına ragmen kendini düzeltmeye çalışıyorsun kii bu da tebrik etmem için bir sebeptir sana. evet bende çok sıkarım ama en azından eşim birini tanıdığında o ara patlama falan olmadıysa yakınlarda çıkmama bişey demez. evet tedirgin olur mesaj alan atar ama yok gitme demez. bend emarkete giderken yazarm ama yazmadığımda olmuştur mutlaka. veee çarşıya çıkıcam deidğimde eğer kış ayıysa atkı takıp takmadığımı sorar asla ne giydin demez. senin eşin bu kadar bunaltırken senden anlayış beklemesin. ben kendimi düşünemedim şuan senin yerinde canm yaa

Ah ah bu kıskançlık konusunda çok çekiyorum gerçekten. Ondan korkuyorum böyle aldatır diye.. bakımsız bakımsız geziyorum öyle .. Bazıları diyor ki çalış tamam bende istiyorum an eşim yok deyince bişey diyemiyorum desem evliliğim yipranacak biliyorum .. öyle zor bi durumdayım işte .. Ama inanın kıskançlık olmasa mükemmel bir insan bana karşı aileme karşı ..

o zaman arada süslen eve gelmeden önce. onun arkadaşlarından evli olan yokmu ailecek görüşmeyi teklif edin. eşlerden biriyle samimi olursanız emin ol o zaman çıkmana bişey demez. çünkü arkadaşının eşi olucak arkadaşına ayıp olmasın diye bişey diyemeyecek. bu şekilde yavaş yavaş eşinde senin hava almaya ihtiyacın oldugunu kabul edicek başka çözüm yolu gelmedi aklıma maalesef

Seni bilemem ama ben bi an önce duzeliyim nolurrr yoksa delircem dleliriyorum

Her çözümüne malesef ki bir olumsuzlukla yaklaşıyorum çünkü esimde deli. :) var tabi yeni tanıştık 7,8ay oldu kız bize gel diyor bırakmıyor bazen yazisiyoruz tek tek okuyor o kadar psikopat bunun umrunda değil arkadaşı falan

heee o zaman eşi size gelsin :)) canm eşin bayakıskanç o zaman yaaa aştı beni :) konuşunca falan ne diyor pekii. mesela neden yollamıyorsun deyince falan

heee o zaman eşi size gelsin :)) canm eşin bayakıskanç o zaman yaaa aştı beni :) konuşunca falan ne diyor pekii. mesela neden yollamıyorsun deyince falan
Düşün artık seni bile bezdirdi arkadaşım birz gezmeye falan düşkün şimdi onlra gidersem ciklim desem hemen cikarmisim yok onun giyim trzindan kendi kendine gezip tozmalarindn etkilenirmisim. Kendi ürettiği bazı bahaneler bu

Bu durum bende de var. Ben evli değilim, özellikle forumda aldatilma konularını okudukça pekişiyor karşı cinse guvensizligim. Evlenmekten korkuyorum ben de, ya aldatilirsam diye evlenmek istemiyorum. Biraz cevrenize kulak tikayin,forumda aldatilma konularını okumayin,dizileri çok izlemeyin.

hmmmm kafasında kuruyor yaniii. ama aşkıım yapmam ben karakterim oturdu çocukmuyum ben kocama göre davranırım falan filan deyip gaz versen

Hülya Avşar i kaya Çilingiroğlu aldattı ki aldattigi kadına da bak bi!
Bu iş güzellik bakim işi değil niyeti bozan i takip ederek bulamazsin. ..ayrıca bakımını asla ihmal etme bunu kendine yapma ...sonra sen kendini saldin deyip haklı görür kendini. ..nasıl izin vermiyor bakımlı olmana ya izin mi isticez manikür pedikure föne makyaj a?

Hayır çalışmıyorum .

O yüzden oluyor böyle. Bende işi bıraktıktan sonra daha çok sardım kocama. Daha fazla ilgi alaka. Ama boğulabilirler. Kendini frenlemeye çalış. Kaçanı dağıtacak bi şeyler bul. Bebeğin yoksa bebiş yapın :)

İşte tam olarak bunu yaptığın için evet aldatılırsın.
Ben bi erkek olsam yanında bir kıza bile bakmadığım, kendisine sadık olduğum eşim bana suçlu muamelesi yapıp saygısızca telefonumu karıştırsa,özgüvensizce aldatılma tribine girse aldatmadım yaranamadım der soğur aldatırım.
Yaptığınız kişiliğine saygısızlık, ilişkinize hakaret, huzursuz ve kuruntulu bir iletişim.
Rahat olun, iyi bir eş olun şayet aldatırsa da kendi bilir. Senin zorunla kollamanla aldatmamasındansa aldatması ve gerçek kişiliğini bilmen yeğdir. Ki adamın öyle bir potansiyeli de yok. Eşeğin aklına karğuz kabuğu düşürüyorsunuz.
Telefonunu karıştırmanız ise başlıbaşına affedilemez bir şey..

Hiç böyle paranoyalarım olmadı.
Her erkek aldatır diye bişey yok, ben inanmıyorum, inanana da şaşıyorum açıkcası.
Herhangi bir falsosu yoksa adamı boş yere sıkma.
Zaten yapacak olanı engelleyemezsin.
İlişkinde mutlu isen tadını çıkar,bu vesveseler ilerlerse hastalanırsın.
Bdv yi de çok okuyor, konulardan etkileniyorsan uzak durmayı dene

aldatıyordur belkı de içine doguyordur bilemezsin ki

ne korkuyosun aldatırsa kendıne eder o korksun yuvam yıkılır dıe

Öncelikle yazınız için teşekkürler .. Evet ama onu giyme bunu giyme makyaj yapma diye diye evde suslenme hevesin bile kalmadı gerçekten. Saçımı yapmak bile istemiyorum artık o derece ..
Benim eşimde öyle.. oje bile sürmemi istemiyor..halbuki önceden hep sürerdim gik demezdi.. kiskancliginı bu sekilde belli ediyor o da..

öyle bir düşünce geçmiyor aklımdan, ama senin yerinde olsam ben de aldatılacağımı düşünürdüm.
bu kadar kıskanç adamların asla masum olmadığını düşünüyorum, bir erkek karısını eve kapatıyorsa, dışarda gördüğü kadınlara farklı gözle baktığındandır.
özetle kişi kendinden bilir işi derim ve muhtemelen korkularında haklısın.

ben erkek olsam ve aldatsam, eşimin yanında başka kadınlara asla bakmam ve telefonumda şüpheli işler yapmam... o yüzden aldatılsanda ruhun duymayabilir. bununla yaşamaya alış

Biri bana sürekli aldatacakmışım givi davransa bi süre sonra karakterim şaşar . Ki sevgilim tam tersini yapıp beni kendine kaptı seçim sizin...

ever bu durumu yaşiyor-dum bende
ama.artik hic o niyetle alipta kurcalamiyorum o telefonu cunku esime.guveniyorum.yinede tedbiri elden birakmadigm oluyo tabide eskisi.kadar degl.cunku insan bi zamanda. sonra yoruluyo arastirip durmaktan.yaparsa anlasilir zaten tavrindan haraketlrrnden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…