- 25 Aralık 2014
- 8.202
- 27.790
- 748
Kalmıyor zaten ama etrafımdaki bazı tanidiklarim eşi tarafından aldatimishep ya bana da olursa diye düşünmekten bunaliyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorum
İnanın tahmin ettiğiniz meslekle alakasiz bir meslek :) Eşim bekarken barda çalışırdı. Benimle tanıştığında sirf ben istiyorum diye babasının yanında boya isleri yapıyor su an . Çünkü ben başka işte çalışmasını istemiyorum ..Tabii insanlarin standartlarini bilemem. Siz nasil giyiniyorsunuz esiniz neresini uygun bulmuyor ama bir evlilik var ortada yikmak isterseniz cok cabuk yikarsiniz ama devam ettirmek isterseniz de emek ozveri ister. Karar size kalmis eger istediklerini yaptiginiz halde hala daha fazlasi diyorsa o zaman kendinizden de odun vermeyin. Bu arada esinizin meslegini tahmin edebiliyorum. Onun da vermis oldugu seyler olabilir. Kotu ornekler filan...
Ah bi izin verse ..Takıntı haline gelirse fena.. Bu ruhsal hastalığa kadar varabilir çalışmadığin için bence Adami merkez konuma getirmissin biraz çik dolaş sosyalleş kursa git bişeylere ver kendini..
yaaa huyumuz buu bens evmem eşim bensiz çıksın :) ama arada böyle yapınca ne olduklarını şaşırıyorlar. zmanala birazcık kemeri gevşetebilirsin biz biraz fazla sıkıyoruz canm. hemen yüklenme bünyene sana da yazık :) ama biraz biraz adım atabilirsin. huzurunuz eksik olmasın inşallah :)Öncelikle size de yazınız için teşekkür ederim. Aslında evet cok haklısınız benim resimde asla dışarı çıkmayan biri.. Ama bazen arkadaşları çağırır çıkmak ister o zamanda burnundan getiririm, inanın bana haber vermeden annesine bile gitmez ama ben deli gibi oldum kendi kendimi dinleyen dinleye bir kere bende hiç aramamistim aynı sizinki gibi o da arayıp durdu beni niye aramiyorsun ne oldu falan diye benimde hoşuma gitmişti bu ama dediğim gibi sadece bir kere :) sonrası yine hayır cikamazsin ne işin var la bitti :))
İzin verse neler yaparim neler :) çalışırım kendime bakarım rahatladım ama izin vermiyor o da bundan korkugundan bence :/Fazla bdv de takılma. Burası insanı o anlamda gerçekten pskopatlaştırıyor.Çünkü her gün binlerce aldatıldım aldatılıyorum konuları açılıyor. Çok anlattım biliyorum :)))
Hobiler edin, çalışma hayatına geri dön, ne olursa olsun.. (bence)
Amiiin inşAllah sizin de. Bu aradaRabbimde bebeğini sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin :)yaaa huyumuz buu bens evmem eşim bensiz çıksın :) ama arada böyle yapınca ne olduklarını şaşırıyorlar. zmanala birazcık kemeri gevşetebilirsin biz biraz fazla sıkıyoruz canm. hemen yüklenme bünyene sana da yazık :) ama biraz biraz adım atabilirsin. huzurunuz eksik olmasın inşallah :)
Ya aslında bazen diyorum takmayacagim diye ama o zamanda etrafı boş bulur diye de korkuyorum boyle de bir manyagim işte :)yaaa huyumuz buu bens evmem eşim bensiz çıksın :) ama arada böyle yapınca ne olduklarını şaşırıyorlar. zmanala birazcık kemeri gevşetebilirsin biz biraz fazla sıkıyoruz canm. hemen yüklenme bünyene sana da yazık :) ama biraz biraz adım atabilirsin. huzurunuz eksik olmasın inşallah :)
sağol canım aminnn :) ahha bu arada içinde varsa da aldatmak sen başında dururken göz kırpma anında bile yapar emin ol erkek milleti :) ama eşinin o taraflarda pek gözü yoksa (dediğim gibi çok boş bırakmamak koşuluyla :)) birazcık hava almaları normal sanki :)Ya aslında bazen diyorum takmayacagim diye ama o zamanda etrafı boş bulur diye de korkuyorum boyle de bir manyagim işte :)
Tabi normal ama ah ah ben niye alamiyorum acaba o havaları :) onunla gezeriz her istediğimde de çıkarır hakkını yiyemem ama bi arkadaşım bi ablam yok da yook :) kendi çıkmak ister bazen tamam bende ablamla geziyim diyorum tamam boşver hayatım ikimizde evde oturalım diyorsağol canım aminnn :) ahha bu arada içinde varsa da aldatmak sen başında dururken göz kırpma anında bile yapar emin ol erkek milleti :) ama eşinin o taraflarda pek gözü yoksa (dediğim gibi çok boş bırakmamak koşuluyla :)) birazcık hava almaları normal sanki :)
ahahahha ama eşin kaşınmış :) ben ailemden ayrı şehre evlendim burda arkadaşım yok eşime sardım iyiceTa
Tabi normal ama ah ah ben niye alamiyorum acaba o havaları :) onunla gezeriz her istediğimde de çıkarır hakkını yiyemem ama bi arkadaşım bi ablam yok da yook :) kendi çıkmak ister bazen tamam bende ablamla geziyim diyorum tamam boşver hayatım ikimizde evde oturalım diyor
Bende senin gibiyim biliyomusun. Hatta erkek arkadasimdiyo bana sosyal medyada olur ya yanlış biseye tiklarim gorup hemen yanlış anlarsin diye internet hesaplarini kapatti . Bizi seven boyle sevsin bizde boyleyiz napalim :))Kızlar 2 senelik evliyim ve şükür ki eşimle çok mutluyum. Ama içime hep bi şeytan girip kötü düşünceler sokuyor aklıma. Her erkek aldatır diye bir laf vardır ya bu benim beynimi kemirip duruyor Yanımda bir kıza bile baktığını görmedim daha hiç ama bakiyormu diye bile icimicimi yiyor herzamanengel olamıyorum böyle düşüncelere eve geldiğinde sürekli telefonunu kurcalamalar yok su numara kim yok bu kim kafayı yi cem en sonunda sizde bu durumları yaşıyor müsünüz ne yapmam lazım bilmiyorum
Onlar kisitlayinca biz bunalmiyoruz ama biz kisitlayinca bunalımda bunalım.. Bu erkekler hep aynıahahahha ama eşin kaşınmış :) ben ailemden ayrı şehre evlendim burda arkadaşım yok eşime sardım iyiceüni.den bi arkadaşım evlenip taşındı buraya görüşme istiyoruz ama eşim hiç tanımıyor eşiyle gelsin bi kere tanışalım sonra çıkın gezin diyor :) ama vakitlice yanii güneş batmadan
aynen özlerinde aynılar. bak kaç ay önce konuştum kızla hala bi haber veremedim. bize onlarla olmak yetiyor ama onlar erke arkadaşlarıyla oyun oynamayı sohpet etmeyi özlüyorlar kendlerini eksik hissediyorlar.Onlar kisitlayinca biz bunalmiyoruz ama biz kisitlayinca bunalımda bunalım.. Bu erkekler hep aynı
Ah ah seviyorlar sevmesine de böyle olunca da ya sevmezse ya sogursa ya su ya bu diye kendimizi bunaltiyoruz :)Bende senin gibiyim biliyomusun. Hatta erkek arkadasimdiyo bana sosyal medyada olur ya yanlış biseye tiklarim gorup hemen yanlış anlarsin diye internet hesaplarini kapatti . Bizi seven boyle sevsin bizde boyleyiz napalim :))
Aynen öyle .. Benim hiç arkadaşım bile yok evlenmeden tüm ilişkilerini bitirdi .. Ama haklı degilmiyim benimde çıkmaya hakkım var bence. Mesela ablam her istediği yere gider arkadaslariyla dolaşır enistemde öyle. Ama bizde o yok mlesefaynen özlerinde aynılar. bak kaç ay önce konuştum kızla hala bi haber veremedim. bize onlarla olmak yetiyor ama onlar erke arkadaşlarıyla oyun oynamayı sohpet etmeyi özlüyorlar kendlerini eksik hissediyorlar.
tabiiki de seninde hakkın. zaten sen evde kalıp bunaldığın için eşine sarıyosun bu kadar. sende dışarı çıkıp deşarj olsan eşininde ihtiyacı oldugunu anlıcaksın. ama sen evde bunaldıkca o dışarı çıkıp rahatlayınca senin için içini yer. bu insanlık halii. ben bazen tek başıma çarşıya çıkarım dolaşırım ufak tefek bişeyler alır eve dönerim o bile iyi gelir. tek de çıkmanı stemiyormuAynen öyle .. Benim hiç arkadaşım bile yok evlenmeden tüm ilişkilerini bitirdi .. Ama haklı degilmiyim benimde çıkmaya hakkım var bence. Mesela ablam her istediği yere gider arkadaslariyla dolaşır enistemde öyle. Ama bizde o yok mlesef
Belki inanmayacaksınız ama markete giderken bile haber veriyordum önceden gerçi bu aralar torpuledi kendini bu konuda.. Vermez asla vermezz verse bile tat alamamki ne giydin nerdesin su saatte evde ol vs vs. Tam bi odun ben bunları desem ona kavga eder benimle ama i deyince sorun yoktabiiki de seninde hakkın. zaten sen evde kalıp bunaldığın için eşine sarıyosun bu kadar. sende dışarı çıkıp deşarj olsan eşininde ihtiyacı oldugunu anlıcaksın. ama sen evde bunaldıkca o dışarı çıkıp rahatlayınca senin için içini yer. bu insanlık halii. ben bazen tek başıma çarşıya çıkarım dolaşırım ufak tefek bişeyler alır eve dönerim o bile iyi gelir. tek de çıkmanı stemiyormu
:)) valla bende boyleyim ama artik eskisi kadar yok sanki ama yinede var sanki zamanla azaliyor gibi .bikeresinde bana su taraftan gidelim dedi ordada bir kiz vardi sinirlerim oynadi halbuki kizin bi sucuda yok duruyo masum masum ama napiyi engel olamadim biraktim onu orda sinirli sinurli yuruyorum oda garibim arkamdan geliyo aciklama yapa yapa . Zamanla torpulenir ya inşallah duzeliriz :))Ah ah seviyorlar sevmesine de böyle olunca da ya sevmezse ya sogursa ya su ya bu diye kendimizi bunaltiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?