Aldatılma olabilir mi?

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
Icimde şuphe oluştu. esim baska kadindan hoslaniyor gibi geliyor. işe giderken daha bi mutlu gidiyor gibi sanki. sabahlari vardiyadan gelirken normalde 30 dakikada gelirken simdi 50 dakikada gelmeye basladi rutin bu sekli almaya basladi. Bana normalde oldugundan daha fazla iyi davranmaya basladi.aynada kendine bakiyor cogu zaman. ve gobegine bakip kilo vermem gerekiyor diyor. nasil anlarim baska kadin olup olmadigini

Vardiyadan neden geç geliyomuş sordunuz mu?

Vardiyadan neden geç geliyomuş sordunuz mu?
Arkadaş işi gec devraldi onu bekledim ve yürüdüm diyor. bisikletle gidiyor ama sabah bisikleti surmeyip yuruyor spor olsun diye

Arkadaş işi gec devraldi onu bekledim ve yürüdüm diyor. bisikletle gidiyor ama sabah bisikleti surmeyip yuruyor spor olsun diye
Sonuçta bisiklet de spor ne alaka çözemedim. Ayrıca arkadaşı sürekli mi işi geç devralıyomuş yani tabii ki arada bir olur da. Siz takipte kalın bence, sonuçta bazı durumlar hissiyatla alakalı. Bi gün iş yerine gidin bakalım eğer tedirgin olup paniklerse o zaman düşünürsünüz

e sabahları da adam yürüyormuş, koşa koşa gitmiyor ki...
inşallah altında bir sey cıkmaz. bır sey yoktur dıyemıyorum malesef ama sanki yok gibi.

Sagolun

Degil mi? insan hareketlerindeki degisikligi aninda farkedebiliyor
Eskiden telefonu kilitsiz ya da uluorta duruyorken şimdi tuvalete bile götürüyorsa,
Normalde gündüz aramadığı halde arar olduysa,
Eskisinden ilgili davranıyorsa,
Dinlediği müzik tarzı melankolik şeylere dönüştüyse,
Vücut hijyenine ekstra özen göstermeye başladıysa altından illa bir şey çıkıyor. Umarım yoktur, Allah düşmanımın başına vermesin aldatılma acısını. Genç kızken eski erkek arkadaşım aldatmıştı ve aynen de bunları yapmıştı. Ama bunları fark etmeden bile hissetmiştim ben.

Birgün giyin kuşan süslen püslen git işyerine sana öğle yemeği sürprizi Yaptım de bak bakalım etrafı bi kolaçan et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…