Arkadaş işi gec devraldi onu bekledim ve yürüdüm diyor. bisikletle gidiyor ama sabah bisikleti surmeyip yuruyor spor olsun diyeVardiyadan neden geç geliyomuş sordunuz mu?
Bunlarla haricinde elle tutulur, gozle gorulur kanitlaniriniz var mi? Hele bi onu deyin bize...
Kadın hisseder, durduk yere garibinize gitmiyordur. Takipte kalın.
Yok. suphe var
Ona çok dikkat etmedimsabahları mutlu gıderken eve gelince suratı düşüyor mu?
Sonuçta bisiklet de spor ne alaka çözemedim. Ayrıca arkadaşı sürekli mi işi geç devralıyomuş yani tabii ki arada bir olur da. Siz takipte kalın bence, sonuçta bazı durumlar hissiyatla alakalı. Bi gün iş yerine gidin bakalım eğer tedirgin olup paniklerse o zaman düşünürsünüzArkadaş işi gec devraldi onu bekledim ve yürüdüm diyor. bisikletle gidiyor ama sabah bisikleti surmeyip yuruyor spor olsun diye
SagolunSonuçta bisiklet de spor ne alaka çözemedim. Ayrıca arkadaşı sürekli mi işi geç devralıyomuş yani tabii ki arada bir olur da. Siz takipte kalın bence, sonuçta bazı durumlar hissiyatla alakalı. Bi gün iş yerine gidin bakalım eğer tedirgin olup paniklerse o zaman düşünürsünüz
Insan deliriyorBence altindan hicbi sey cikmicak.
Biz burda olaylari okuya okuya psikopata bagladik bence.
Benim de esim bi kac gun gec geldi, dedim hoop noluyoruuuz
Eskiden telefonu kilitsiz ya da uluorta duruyorken şimdi tuvalete bile götürüyorsa,Degil mi? insan hareketlerindeki degisikligi aninda farkedebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?