Vucut hijyenine daha fazla onem veriyor sanki. arada bi melodi mirildaniyor. telefonu saklamiyor ama gecenlerde tuvalete telefonla girdi. neden oyle yaptin deyince bi daha girmediEskiden telefonu kilitsiz ya da uluorta duruyorken şimdi tuvalete bile götürüyorsa,
Normalde gündüz aramadığı halde arar olduysa,
Eskisinden ilgili davranıyorsa,
Dinlediği müzik tarzı melankolik şeylere dönüştüyse,
Vücut hijyenine ekstra özen göstermeye başladıysa altından illa bir şey çıkıyor. Umarım yoktur, Allah düşmanımın başına vermesin aldatılma acısını. Genç kızken eski erkek arkadaşım aldatmıştı ve aynen de bunları yapmıştı. Ama bunları fark etmeden bile hissetmiştim ben.
Sagolune sabahları da adam yürüyormuş, koşa koşa gitmiyor ki...
inşallah altında bir sey cıkmaz. bır sey yoktur dıyemıyorum malesef ama sanki yok gibi.
Kiskancligin hayale baglanma noktasinda en ust levele atlamissiniz, hayirli ugurlu olsun.
Eşlerini aldatan erkekler antin kuntin sebepler gösterip eve bir şekilde gec girmeyi başarıyorlar.Eşinin eve bazı sebepler gösterip de gec geldiği oluyor mu son zamanlarda yoksa 20 dakikalık gecikmeler dışında düzenli olarak evde midir?
Sessizce herseyini takip edeceksiniz. Takip ettiginizi belli ederseniz veya sorarsaniz dikkatli olur.Icimde şuphe oluştu. esim baska kadindan hoslaniyor gibi geliyor. işe giderken daha bi mutlu gidiyor gibi sanki. sabahlari vardiyadan gelirken normalde 30 dakikada gelirken simdi 50 dakikada gelmeye basladi rutin bu sekli almaya basladi. Bana normalde oldugundan daha fazla iyi davranmaya basladi.aynada kendine bakiyor cogu zaman. ve gobegine bakip kilo vermem gerekiyor diyor. nasil anlarim baska kadin olup olmadigini
Benim eşimde sizin Eşiniz gibi davranıyor du şüphelendim telefonu karıştırdım iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim size tavsiyem sakın peşini bırakmayın.Icimde şuphe oluştu. esim baska kadindan hoslaniyor gibi geliyor. işe giderken daha bi mutlu gidiyor gibi sanki. sabahlari vardiyadan gelirken normalde 30 dakikada gelirken simdi 50 dakikada gelmeye basladi rutin bu sekli almaya basladi. Bana normalde oldugundan daha fazla iyi davranmaya basladi.aynada kendine bakiyor cogu zaman. ve gobegine bakip kilo vermem gerekiyor diyor. nasil anlarim baska kadin olup olmadigini
Telefonu kontrol ettiniz mi , whatsup filan.
WhatsApp web yükleyebilirsiniz burda çok bahsedilmişti
Malesef çok arttı bu işler, inşallah yoktur
Ben babamı mesajlarından ve son aramayı arayınca kadın çıktığında yakalamıştım , ozaman bu akıllı telf lar filan yoktu tabi
Siz Ne yaptınız , ayrıldınız mı , cok kötü olmuşBenim eşimde sizin Eşiniz gibi davranıyor du şüphelendim telefonu karıştırdım iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim size tavsiyem sakın peşini bırakmayın.
Yok bende Yok zaten, benim hafiye gibi babamı izlediğim zamanlar akıllı telefon yoktu :)Dikkat artik whatsapp web tarihe karisti.
Whatsapp webten takip ettigin anda kisinin telefonuna bildirim geliyormus " su cihazdan su an izleniyorsunuz" diye.
Cok kotu faka basarsiniz.
mayıs ayı daha faturalandirilmamişSiz Ne yaptınız , ayrıldınız mı , cok kötü olmuş
Yok bende Yok zaten, benim hafiye gibi babamı izlediğim zamanlar akıllı telefon yoktu :)
ama onunda belki kapatma yeri filan olabilir, araştırmak lazım , kullananlar varsa bilgi verseler keşke
telefonun arama dökümlerine de bakabilir konu sahibi , sanırım daha hiç incelememiş
Telefon açmaya gidiyor olabilir mi ya da mesaj çekmeye?Evde oluyor. bazen biseyler alipgeleyim diye cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?