Aldatılma olabilir mi?

Vucut hijyenine daha fazla onem veriyor sanki. arada bi melodi mirildaniyor. telefonu saklamiyor ama gecenlerde tuvalete telefonla girdi. neden oyle yaptin deyince bi daha girmedi

Istisnasiz her kadin hisseder. Birşeyler sizi rahatsız etmeye başladıysa altı doludur.
Casus program yükleyin telefonuna.

Kiskancligin hayale baglanma noktasinda en ust levele atlamissiniz, hayirli ugurlu olsun.

Öyle demeyin, aynı evde yaşayan artık birbirini tanıyan insanlar. Ben kadının hislerininde güçlü olduğunu düşünüyorum benimde içime doğuyor böyle şeyler.

Telefonu kontrol ettiniz mi , whatsup filan.
WhatsApp web yükleyebilirsiniz burda çok bahsedilmişti
Malesef çok arttı bu işler, inşallah yoktur

Ben babamı mesajlarından ve son aramayı arayınca kadın çıktığında yakalamıştım , ozaman bu akıllı telf lar filan yoktu tabi

Kadın hisseder.. Gerçekten şu zamana kadar (kendim de dahil) bunu hisseden kadınların bizzat yaşadığını gördüm.

Bence birşey yok gibi. Siz icinizi ferah tutun illa ki kadının hissiyatı vardır ama mutsuz olmak için olumsuz şeyler düşünmeyin. Saygı ve sevgiyle daha çok yaklaşın ki en azından neler olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer icinizi yiyen birşey varsa tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım.

Eşlerini aldatan erkekler antin kuntin sebepler gösterip eve bir şekilde gec girmeyi başarıyorlar.Eşinin eve bazı sebepler gösterip de gec geldiği oluyor mu son zamanlarda yoksa 20 dakikalık gecikmeler dışında düzenli olarak evde midir?

Bence bu tur bir seyi sorma, iyice supheleneceksin neticede burasi kadin forumu ve cogu konu boyle sorunlar. En iyisi icindeki kadinsal sesi dinle

Evde oluyor. bazen biseyler alipgeleyim diye cikar

Ben bir kadının durduk yere işkillenecegini düşünmüyorum.
Genel olarak hissediyoruz ve çıkıyor.
Umarım sizde tersi olur.
Takipte kalın derim ama hissettirmeden.

Sessizce herseyini takip edeceksiniz. Takip ettiginizi belli ederseniz veya sorarsaniz dikkatli olur.

Banyooya girdiğinde teledfonunun self servis sifresini al.. Snra netten kontrol et sık konuştuğu numaraları falan

Benim eşimde sizin Eşiniz gibi davranıyor du şüphelendim telefonu karıştırdım iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim size tavsiyem sakın peşini bırakmayın.

Ben de esimin beni aldattigini dusunuyordum (hala kesin yapmadi diyemiyorum) simdi de beni aldatti sonra sevgilisinden ayrildi diye dusunuyorum
Iyice psikopata bagladim yani.
Sen benim gibi olma bence adam bahar geldi diye boyledir.

Dikkat artik whatsapp web tarihe karisti.
Whatsapp webten takip ettigin anda kisinin telefonuna bildirim geliyormus " su cihazdan su an izleniyorsunuz" diye.
Cok kotu faka basarsiniz.

Benim eşimde sizin Eşiniz gibi davranıyor du şüphelendim telefonu karıştırdım iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim size tavsiyem sakın peşini bırakmayın.
Siz Ne yaptınız , ayrıldınız mı , cok kötü olmuş

Dikkat artik whatsapp web tarihe karisti.
Whatsapp webten takip ettigin anda kisinin telefonuna bildirim geliyormus " su cihazdan su an izleniyorsunuz" diye.
Cok kotu faka basarsiniz.
Yok bende Yok zaten, benim hafiye gibi babamı izlediğim zamanlar akıllı telefon yoktu :)
ama onunda belki kapatma yeri filan olabilir, araştırmak lazım , kullananlar varsa bilgi verseler keşke

telefonun arama dökümlerine de bakabilir konu sahibi , sanırım daha hiç incelememiş

mayıs ayı daha faturalandirilmamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…