Aldatılma psikolojisi?

Aynen öyle hepsi suç bastırmak üste çıkmak için basit cümleler.. Ben nasıl salak mışım yaa ilk aşkımdı onunlada evlendim herşey güzel olacak seniyodum askere gidince oraya gelen 13 yaşındaki kızın elini tutmaya çalışmış kız sevgilin var mı demiş yok demiş kız şuan 17 yaşındaymış bana anlattı şok oldum ben onun için ailemi bırakıp başka şehire ailesinin yanında onu bekliyorun onun gaptığına bakın istelik askerden gelince de yine onunla konuşmaya çalışmıştı öyle yakalamıştım... tanıyamamışım yıllarım gitti hiç uğruna Allah inşallah ahımı bırakmaz.
13 yaş derken bildiğimiz on üç yaş yani çocuk

13 yaş derken bildiğimiz on üç yaş yani çocuk
Evet eşim o zaman 20 yaşındaydı askerdeyken. Kıza sordum sen çocuksun o zamanlar yaşını biliyor muydu dedim oda hatırlamıyorum ama söylemedim diye biliyorum dedi ama uzun boylu vs değildim kiloluydum sadece dedi ses kaydı var elimde eşime dinlettim yaşını bilmiyordum diyor

ne vicdanı ne azabı?
kızınız sizi rol model alıp aldatıltıkça af mı etsin?
kızınızın bilinç altına işlemek istediğiniz bu mu?

Evet eşim o zaman 20 yaşındaydı askerdeyken. Kıza sordum sen çocuksun o zamanlar yaşını biliyor muydu dedim oda hatırlamıyorum ama söylemedim diye biliyorum dedi ama uzun boylu vs değildim kiloluydum sadece dedi ses kaydı var elimde eşime dinlettim yaşını bilmiyordum diyor
Ay ben buna yorum yapamam 😩

Çok merak ediyorum babanız yaptıklarının bedelini ödedi mi? Aranız nasıl?
Babam annemi de bizi de mağdur etmedi. Bu mağdur etmeme sadece maddi anlamda da değildi, gece 3'te karnım ağrıyor diye aradığımda geldiği olmuştur defalarca. Hep arkamda bir babam olduğunu hissetsem de babamla 25 yaşıma kadar hiçbir ilişki geliştiremedim. Büyüdükçe ona karşı öfke ve kin duygum daha da arttı. Ta ki boşanma sürecimde korkunç şekilde yapayalnız, çaresiz hissedene kadar. Babamdan o yaşıma kadar her şeyimi gizleyerek yaşamıştım. O sürece geldiğimde babama anlatmadığım ne varsa anlattım. Adeta ilişkimiz sıfırdan başladı. Annem ne kadar babama öfke duymamam için uğraşmış olsa da, "karı-koca ilişkisi baba-evlat ilişkisinden farklıdır" dese de bu işe yaramamıştı. Ama babamın beni sarıp sarmalaması ve arkamda durması, boşanmak gibi zor (benim gibi biri için ekstra zor) bir süreci kolayca atlatmamda büyük destek olması yakınlaşmamızı sağladı. Şimdi aramız çok iyi.

Beni göz önünde bulundurabilirsiniz. Annem ben 1.5 yaşındayken babam aldattığı için boşanmış babamdan. Babamın hayatındaki değişen kadın furyası hep devam etti. Annemi o kaosun içinde görmeyi asla istemezdim. Anneme teşekkür ettiğim konulardan biridir boşanmış olması.
Bencil değilsiniz. Normalsiniz.
yani baban sürekli devam mı etmiş hayatına giren kadınları aldatmaya? çok ilginç ya demekki bazı erkeklerde bu hastalık gibi. burcu neydi babanın?

Senin kocan sapik..
14-15 yaşındaki kızlara yanasmaya çalışan bir pislik..Zaten önceki konunda sana yapman gerekenler yazılmıştı.
Sapik bir adamdan kurtuldugun için sevinmelisin bence.

yani baban sürekli devam mı etmiş hayatına giren kadınları aldatmaya? çok ilginç ya demekki bazı erkeklerde bu hastalık gibi. burcu neydi babanın?
Babam 5 sene sonra yeniden evlendi. Yeni eşini de aldattı maalesef. Yengeç burcu babam ama bence durum ataerkil biri olmasından kaynaklı. İşi gereği yılın yarısını farklı şehirlerde, ülkelerde geçiren, "aman ne olacak kısa süreli bir şey, karım canımdır ehe" kafasında biri. Saçmalık ama öyle.

Babam 5 sene sonra yeniden evlendi. Yeni eşini de aldattı maalesef. Yengeç burcu babam ama bence durum ataerkil biri olmasından kaynaklı. İşi gereği yılın yarısını farklı şehirlerde, ülkelerde geçiren, "aman ne olacak kısa süreli bir şey, karım canımdır ehe" kafasında biri. Saçmalık ama öyle.
Çok kadın hiç kadındır.
Sonu hep yalnızlikla biter.
Baban çok üzülecek ama iş işten geçmiş olacak.

Çok kadın hiç kadındır.
Sonu hep yalnızlikla biter.
Baban çok üzülecek ama iş işten geçmiş olacak.
Gariptir ki Rusya'ya malum bir tatil için giderken uçakta düştü, ameliyat olması gerekti, çok uzun zaman hastanede yattı. Hala da zor yürüyor, hep evde. İşini telefondan yürüttü yıllarca. Ancak bu sene gidecek. İnanılmaz üzülüyorum babamın sağlığı hakkında ama bağdaştırmamak da elde değil. Kendisi de söyler "yaptıklarımı çekiyorum" diye bazen.

Bende yapam

Bende yapamıyorum düşünemek bile istemiyorum hangisine üzüleyim bilmiyorum psikolojimde çöktü..
20 yaşındaki adam 13 yaşındaki cocukla ilgili bişey düşünemez düşünüyorsa net sapıktr .Şu anda da çocuklara eğilimi var mı acaba ben olsam asla güvenmem

Gariptir ki Rusya'ya malum bir tatil için giderken uçakta düştü, ameliyat olması gerekti, çok uzun zaman hastanede yattı. Hala da zor yürüyor, hep evde. İşini telefondan yürüttü yıllarca. Ancak bu sene gidecek. İnanılmaz üzülüyorum babamın sağlığı hakkında ama bağdaştırmamak da elde değil. Kendisi de söyler "yaptıklarımı çekiyorum" diye bazen.
Sasiracaktim,yanlislikla beğendim 🤔
Nasıl düzeltmem gerektiği konusunda da hiçbir fikrim yok.
Sonra babamız uçakta düştü,bu kadın da neden beğendi diyerek içten içe bana tekme atmak istemeyesin diye söylüyorum 🤗

20 yaşındaki adam 13 yaşındaki cocukla ilgili bişey düşünemez düşünüyorsa net sapıktr .Şu anda da çocuklara eğilimi var mı acaba ben olsam asla güvenmem
En son işte ürdün de arapça çeviriden biriyle konuştuğunu gördüm kızla tanışma olmamış bile direkt normal kedi köpek muhabbetleri olmuş kıza gözlerin çok güzel vs demiş kızın profilinede baktım 17 yaşında bu kasımda 18 olcak. Diğer konuştuğu kızda 22 yaşında dul birisi ama eşim onu küçük biliyor çok minyon tipli salak birisi yani kim onunla konuşmak istese yok demez saatlerce konuşur onunla 41 dakika konuşmuş ama havadan sudan mesaj atmış silmiş ne mesajı attınız dedim napıyoraun abi vs dedi bende sen görürsen yanlış anlarsın diye sildim onunla aramda bişey yok diyor.

Sasiracaktim,yanlislikla beğendim 🤔
Nasıl düzeltmem gerektiği konusunda da hiçbir fikrim yok.
Sonra babamız uçakta düştü,bu kadın da neden beğendi diyerek içten içe bana tekme atmak istemeyesin diye söylüyorum 🤗
Hahahah estağfurullah beğenebilirsiniz de, dediğim gibi bağdaştırmamak imkansız zaten

En son işte ürdün de arapça çeviriden biriyle konuştuğunu gördüm kızla tanışma olmamış bile direkt normal kedi köpek muhabbetleri olmuş kıza gözlerin çok güzel vs demiş kızın profilinede baktım 17 yaşında bu kasımda 18 olcak. Diğer konuştuğu kızda 22 yaşında dul birisi ama eşim onu küçük biliyor çok minyon tipli salak birisi yani kim onunla konuşmak istese yok demez saatlerce konuşur onunla 41 dakika konuşmuş ama havadan sudan mesaj atmış silmiş ne mesajı attınız dedim napıyoraun abi vs dedi bende sen görürsen yanlış anlarsın diye sildim onunla aramda bişey yok diyor.
Ohoo bu iflah olmaz 😏

Ohoo bu iflah olmaz 😏
Çok üstüne gittiğim için itiraf da etti aynı bu şekilde neden yaptığınıda bi anlık hevesmiş nefsine yenik düşmüşmüş benden istediğide ben tamam ben sana bir şans verivrm diyecekmişim ondan sonra ne desem ses etmeyecekmiş. Bugünde aradı sinirden bir şey söyledim oda sesini yükseltti vs tartıştık sonra ne yapıyorsan yap madem ben senin niyetini çözeyorum dedi bende sen adam olmazsın hala bana bağırabiliyorsun hatamı yüzüme vurma diyebiliyorsun tekrar barışsak aynısı olavak dedim direkt avukatımı aradım zaten bitirdim.

Kızlar daha önce aldatıldığıma dair konu açmıştım. Ben 7 yıllık evliyim 4 yıl da önceden sevgiliydik ama evlendiğim ve eşim askere gittiğinde aldatılmaya başlamışım affettikçede devamı gelmiş bu sefer affetmedim boşanıyorum. Ama 1 kızım var bazen kendimi bencil gibi hissedigoeum bazen suçlu bazen çok mutlu bazen aşırı mutsuz sinirli.. Bu duyguyu yenil nasıl güçlü durabilirim?
Aldatmanın bahanesi yok zaten affedilmemeli. Zaten iki seçenek oluyor ya affetmeyip direk boşanacaksın ki en mantıklısı bu ya da görmezden gelip düşünmeyeceksin. Ortası daha da büyük sıkıntıyı sokar adamı ne yapsam düşünmekten kafayı yersin. Çocuk için gerçekten üzülmeyin elbet alışacaktır. Keşke olmasa boşanmalar ama Ülkemizde popüler hale geldi bu maalesef. Annemin evlenirse eğer üçüncü evliliği olacak ki zor artık. Benim daha bir sevgilim bile olmadı :D Birçok sebebi olmakla birlikte insan ailesinde ve çevresinde evlilik içinde ki saysızlığı, aldatmaları gördükçe gerçekten haklı olarak ön yargılı yaklaşıyorsun ilişkilere. Bizim sülalede bir tane erkek kardeş, eş, babadan yana hayır yok hayırlı bir erkekte çıkmadı :) Ben çocuk yaşta anlıyordum annemin mutsuzluğunu. Kavgalar o çocuğun psikolojisini ayrılmış olan anne babadan daha çok bozuyor emin olun. Siz ayrıldığınızda önemli olan aynı sevgiyi ve ilgiyi gösterebilmeniz. Çocuklar çok iyi anlıyor her şeyi sadece dile getiremiyorlar çekindikleri ya da korktukları için bende öyleydim.

Nasıl bir düzen içindeyiz ki kadın aldatıldığı için boşanmak istediğinde yine kendini kötü hissedebiliyor. Nasıl bir düzen ki kadınlar için hayat zorken gittikçe daha da zorlaşıyor, erkekler için kolayken daha da kolaylaşıyor. Kadınlar türlü türlü sorumluluklar alırken erkekler iyice özgürleşiyor.

Ben Size eskiden yakın olduğum komşunun başına gelen bir şey anlatayım belki ilerisi için fikir olur.
Karısı hamile iken eşi aynı iş yerinden bir kızla aldatıyor ve pişmanlıkta yok adamda. Boşanıyırlar çocuk daha üç aylık iken. Sonra adam o kızla yaşamaya başlıyo onuda terk ediyo ben aileme dönücem diyo ama bu kızdan ayrılmak için bahane tabi ne adamın ne de eski karısının böyle talebi var. bu ayrılığı kız kaldıramayıp intihar edip vefat edince; kızın ailesi adamın eski karısını arayıp " o bizim kızın ölümüne sebep olup canımızı yaktı bizde onun çocuğuna zarar verip canını yakıcaz" diye tehdit ediyorlar. ( Karışık anlatmış olabilirim)
Yani kendinizi ve evladınızı şuan neyden koruyor olduğunuzu bile bilemezsiniz o yüzden bencil olduğunuzu düşünmeyin aksine evladınıza güzel bir gelecek kurmaya çalışıyorsunuz

Back
X