Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
597
270
123
Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.

Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Yakalamazsanız toparlanır.

Yakalamazsanız toparlanır.
Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum

Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Siz evliliğe devam etmek istiyorsanız kurcalamayacaksınız ve mutlu mesut yaşayacaksınız. Kurcalarsanız tekrar yakalarsınız.

Çok ağladı yine aldattı sonra yine çok ağladı sonra yine aldattı sonra daha çok ağlattı sonra yine ağlattı sonra ağlamaktan sel çıktı 3 kişi sele kapıldı çok sayıda iş yerini su bastı ama yine aldattı...

Yani aynı b.ku 2 kere yemiş bunun toparlanacak bir tarafı kalmış mı? İlkinde affetmeniz hata, gördüğünüz gibi 2. yi yapmış. Şimdi affedin 3. kesin olacak.
Bekarlik aliskanliklarindan bi anda kurtulamadim ama cocuktan sonra olgunlastim. seni cok seviyorum beni birakma bir daha olmayacak diye sozler verdi. Suan da bi seyini hissetmiyorum ama hep takip halindeyim guvenemiyorum. Evliligimi bitirmeye de hazir degilim

Ben sanmıyorum ya tâbi Allah korusun ama kaldıramayacağım tek şey bu sanırım çok ağır 🥺

İki durum söz konusu ya adamı takip etmeyi bırakıp üç maymunu oynayacaksınız ya da ayrılacaksınız. Çünkü aldatmayı bırakmayacak bu adam
Gercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk

İhanet bir hata değil, kişilik bozukluğudur. Zaten ikinci kez olmasından anladığınız gibi üçüncüsü, beşincisi de olacaktır. Siz affettikçe ve kabul ettikçe daha da cesaretlenip bir süre sonra aleni bile yapabilir.
Aldattıktan sonra ağlayıp sızlamayan erkek var mı? Nadir. Timsah gözyaşları. Günü kurtarıyor.
Evli kalmak istiyorsanız tüm olanları hazmedip, kurcalamayı bırakacaksınız çünkü kurcaladıkça bulmaya devam edeceksiniz.
Çocuğunuz olmasa istediğinizi yapın derdim ama bir anne olarak bence en doğrusu evladınızı o evde büyütmemek olurdu.
Ya boşanın ya da kurcalamayı bırakın

Mesele evliliğin toparlanması değil bence. Mesele eşinizin kendini toplaması. Bunu yapar mı, onu da siz bilirsiniz ancak.
Suanda cok pimpirikli telefonu vs hep ortalikta her adiminda haberdar ediyor seni ve bebegimi kaybetmek istemiyorum diyor agliyor seni seviyorum diyor

Back
X