Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Belki gerçekten pismandir ama farkeder mi? Bu onun huyu demek ki onu tanimadan evlenmissiniz.evlendikten sonra geri dönüş zor oluyor ama bu basit bir mesele değil
Siz bunu yedirebilecek misiniz kendinize? Neden korkuyorsunuz? Çocuğunuz daha küçük . İlerde daha büyük sorunlar olacak çocuğunuz için de daha zor olacak.
Def edin gitsin su adami

Bebekten sonra olgunlastim size haketmediginiz seyler yasattim pismanim diyor
Bu adam size karşı ilgisiz davransa ya da kaba dicem ki anladı ama aldatmayı çocuğunuza sorun o bile yanlış der yani adam minareyi çalıyor kılıfını uyduruyor siz de inanıyorsunuz.

Belki gerçekten pismandir ama farkeder mi? Bu onun huyu demek ki onu tanimadan evlenmissiniz.evlendikten sonra geri dönüş zor oluyor ama bu basit bir mesele değil
Siz bunu yedirebilecek misiniz kendinize? Neden korkuyorsunuz? Çocuğunuz daha küçük . İlerde daha büyük sorunlar olacak çocuğunuz için de daha zor olacak.
Def edin gitsin su adami
Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak diye

Def edin gitsin su adami
Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak
Gerçek fikirlerimizi mi duymak istiyorsun yoksa sadece duymak istediklerini mi?
Ben de guvenemiyorum ama aldatilma sonrasi evliligi devam eden var mi o yuzden acmistim konuyu. Devam ettiyse nasil oldu diye

Aynı şeyleri yaşayıp sizin gibi kendimi kandira kandıra 17 yılım geçti .huylu huyundan asla vazgeçmiyor ben katlanıp hata ettim siz etmeyin ..17 yılın sonunda sıkıldım deyip kendi ayrıldı evden 😄şimdi gülüyorum ama cok çok kötü şeyler yaşadım ..asla affetmeyin derim ama yok affedeceksenizde ikinci çocuğu yapmayın..

Aynı şeyleri yaşayıp sizin gibi kendimi kandira kandıra 17 yılım geçti .huylu huyundan asla vazgeçmiyor ben katlanıp hata ettim siz etmeyin ..17 yılın sonunda sıkıldım deyip kendi ayrıldı evden 😄şimdi gülüyorum ama cok çok kötü şeyler yaşadım ..asla affetmeyin derim ama yok affedeceksenizde ikinci çocuğu yapmayın..
Hic mi durmadi duzelmedi mi

Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Bu esaretten bir gün bıkacak. Uzaklaşmaya başlayacak. Bunun sonu iyi değil. Yavaş yavaş salın. Ama bir daha yaparsan giderim korkusunu verin. Emin olamasın sizden. Normale dönün. Normal davranın. Ama alttan alttan mesajı vermeye devam edin. Bir daha yakalamayın. Yakalayıp yakalayıp bi şekilde affetmeye devam ettikçe yüzsüzleşir. Bırakın, bi halt yerse de g.tünde korku olsun, zevk bari alamasın.

Bu tarz insanlar aldatınca sizi hic bırakmayacağına nasıl güvenebiliyorsunuz.
Sizin affedip ayrılmadığınız adam gün gelir bir gün başka bir kadına kapılıp sizi ve çocuğunu terk edebilir.
Bende bilmiyorum güvenemiyorum ama bitirmek de kolay degil benim icin

Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak

Ben de guvenemiyorum ama aldatilma sonrasi evliligi devam eden var mi o yuzden acmistim konuyu. Devam ettiyse nasil oldu diye
Devam ettirenler var buna rağmen.ama kavgalar bitmiyor.cunku güven bir kez gitti mi bir daha geri gelmiyor. İçimiz hep huzursuz olacak
Görmedim duymadim bilmiyorum gibi davranacaksınız evlilik devam etsin diyorsanız.bu sefer geceleri huzurlu uyuyamayacaksiniz. Benim kuzenim bu şekilde yakaladı.kiyamet koptu ama bosanmadilar.arada telefonunu kontrol ediyor.adam Kur'an'a el basti yalan söylemiyorum diye.(kuzenim inançlı biri ) ama hala guvenmiyor.kimse eski huzurunda olamaz ki
Evine düşkün olması, çocuğunuza bağlılığı ayrı bir konu.ama size bağlı değil. Mutsuz bir evlilik olur bu. Gucunuzu toplayın ve bosanin

Suanda cok pimpirikli telefonu vs hep ortalikta her adiminda haberdar ediyor seni ve bebegimi kaybetmek istemiyorum diyor agliyor seni seviyorum diyor
Siz inanmak istiyorsunuz. Umarım haklı da olursunuz. O zaman bence kapatın bu konuyu, aklınızdan da çıkarmaya çalışın.

Ben yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi
Bir değil iki "hata" üstelik siz yakalayamasiniz devam edecekti. Pişmanlığı yakalanmak üzerine olmuştur sadece.
Kadın aldatsa ondan kötüsü olmaz ama erkek aldatırsa aileler bile araya girip barıştırmaya çalışıyor. Buna çanak tutan da biz kadınların yine.

Back
X