- 25 Temmuz 2013
- 13.355
- 54.533
- 798
- Konu Sahibi birgunbelki
Hıhı pişman evet. Çok pişman. Bir daha asla ama asla ama assssla yapmaz.Gercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıhı pişman evet. Çok pişman. Bir daha asla ama asla ama assssla yapmaz.Gercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
Sizi tamamen tava getirene kadarCok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Bebekten sonra olgunlastim size haketmediginiz seyler yasattim pismanim diyorMadem pişman olma gibi bir özelliği var neden ilkinde olmadı?
Olgunlaştığı için mi ikinciye aldatmış?Bebekten sonra olgunlastim size haketmediginiz seyler yasattim pismanim diyor
Bence adam üçleme yapıp bırakacak konu sahibi üçüncüyü de affetsin zaten ilk üçü affeden 98.yi de affeder yaaOlgunlaştığı için mi ikinciye aldatmış?![]()
Bu adam size karşı ilgisiz davransa ya da kaba dicem ki anladı ama aldatmayı çocuğunuza sorun o bile yanlış der yani adam minareyi çalıyor kılıfını uyduruyor siz de inanıyorsunuz.Bebekten sonra olgunlastim size haketmediginiz seyler yasattim pismanim diyor
Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak diyeBelki gerçekten pismandir ama farkeder mi? Bu onun huyu demek ki onu tanimadan evlenmissiniz.evlendikten sonra geri dönüş zor oluyor ama bu basit bir mesele değil
Siz bunu yedirebilecek misiniz kendinize? Neden korkuyorsunuz? Çocuğunuz daha küçük . İlerde daha büyük sorunlar olacak çocuğunuz için de daha zor olacak.
Def edin gitsin su adami
Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacakBelki gerçekten pismandir ama farkeder mi? Bu onun huyu demek ki onu tanimadan evlenmissiniz.evlendikten sonra geri dönüş zor oluyor ama bu basit bir mesele değil
Siz bunu yedirebilecek misiniz kendinize? Neden korkuyorsunuz? Çocuğunuz daha küçük . İlerde daha büyük sorunlar olacak çocuğunuz için de daha zor olacak.
Def edin gitsin su adami
Ben de guvenemiyorum ama aldatilma sonrasi evliligi devam eden var mi o yuzden acmistim konuyu. Devam ettiyse nasil oldu diyeGerçek fikirlerimizi mi duymak istiyorsun yoksa sadece duymak istediklerini mi?
Ben yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladiAffettiklerini sen yapsan o affeder miydi?
Çok merak ediyorum.
Hic mi durmadi duzelmedi miAynı şeyleri yaşayıp sizin gibi kendimi kandira kandıra 17 yılım geçti .huylu huyundan asla vazgeçmiyor ben katlanıp hata ettim siz etmeyin ..17 yılın sonunda sıkıldım deyip kendi ayrıldı evdenşimdi gülüyorum ama cok çok kötü şeyler yaşadım ..asla affetmeyin derim ama yok affedeceksenizde ikinci çocuğu yapmayın..
Bu esaretten bir gün bıkacak. Uzaklaşmaya başlayacak. Bunun sonu iyi değil. Yavaş yavaş salın. Ama bir daha yaparsan giderim korkusunu verin. Emin olamasın sizden. Normale dönün. Normal davranın. Ama alttan alttan mesajı vermeye devam edin. Bir daha yakalamayın. Yakalayıp yakalayıp bi şekilde affetmeye devam ettikçe yüzsüzleşir. Bırakın, bi halt yerse de g.tünde korku olsun, zevk bari alamasın.Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Bende bilmiyorum güvenemiyorum ama bitirmek de kolay degil benim icinBu tarz insanlar aldatınca sizi hic bırakmayacağına nasıl güvenebiliyorsunuz.
Sizin affedip ayrılmadığınız adam gün gelir bir gün başka bir kadına kapılıp sizi ve çocuğunu terk edebilir.
Devam ettirenler var buna rağmen.ama kavgalar bitmiyor.cunku güven bir kez gitti mi bir daha geri gelmiyor. İçimiz hep huzursuz olacakEvine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak
Ben de guvenemiyorum ama aldatilma sonrasi evliligi devam eden var mi o yuzden acmistim konuyu. Devam ettiyse nasil oldu diye
Siz inanmak istiyorsunuz. Umarım haklı da olursunuz. O zaman bence kapatın bu konuyu, aklınızdan da çıkarmaya çalışın.Suanda cok pimpirikli telefonu vs hep ortalikta her adiminda haberdar ediyor seni ve bebegimi kaybetmek istemiyorum diyor agliyor seni seviyorum diyor
Bir değil iki "hata" üstelik siz yakalayamasiniz devam edecekti. Pişmanlığı yakalanmak üzerine olmuştur sadece.Ben yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi