Aldatılma şüphesi

Mutsuz bi evliliğin varsa evet ama sırf sinirli bi yapısı var diye bi erkek aldatmaya yönelmez.
Mutsuz değiliz hatta mutluydukta dediğim gibi vajinismus sorunumuz vardı onuda çözdük sadece geçen büyük tartıştık maddi sebepten peki o prezervatif nereye gitti kafayı yiyicem

Eşim dikkatli biri olduğumu bilir ama oraya bakacağımı düşünmez sanırım konduramıyorum da mantıken çünkü evlenmeden önce böyle bişey hiç yaşamamış yanlız eşim çok fevri biri sinirle böyle bişeye kalkışmışmıdır

Sinirle bir insan diğerini aldatmaz diye düşünüyorum.
Daha yeni evlisiniz sanırım, vajinismus sorununu yendiğinizden bahsettiğiniz için böyle düşündüm.
Eşiniz aldatabilecek bir yapıda mı? O da önemli.
Ama sadece 1 prezervatif sayısında eksiklik ile düşülebilir bir şüphe mi onu bilemedim.
Davranışları da önemli size karşı, gizli işler çevirip çevirmediği de.
Arayıp ulaşamama sorunları yaşadınız mı mesela? Veya sebepsiz yere iş bahaneleri çıkarttı mı?
Bunların hepsi veya bazıları olduğu zaman ciddi ciddi aldatılmayı düşünün derim ama, bence bir adam sırf size sinirlendi diye durduk yere (yeni evliyken bir de) aldatacağını düşünmem...

Mutsuz değiliz hatta mutluydukta dediğim gibi vajinismus sorunumuz vardı onuda çözdük sadece geçen büyük tartıştık maddi sebepten peki o prezervatif nereye gitti kafayı yiyicem
Bizde hiç kullanmadık mesela ben bi kere açıp şişirmiştim meraktan 😂 bence boşa evham yapıyosun canım

sorulmaz degil tabiki de soracaksiniz ama alacağınız " bi arkadasima verdim ben kullanmadim nasil benden suphelenirsin..yanitina ve sonrasi triplere ne kadar hazirsiniz?
Emin olun bu şüpheyle dakikaları geçirmekten iyidir yeterki öyle bişey olmasın ama soramam tartıştığımız konudan dolayı hala aramız bozuk bide ondan duymak istemediğim şeyler söylemesin den korkuyorum

Sinirle bir insan diğerini aldatmaz diye düşünüyorum.
Daha yeni evlisiniz sanırım, vajinismus sorununu yendiğinizden bahsettiğiniz için böyle düşündüm.
Eşiniz aldatabilecek bir yapıda mı? O da önemli.
Ama sadece 1 prezervatif sayısında eksiklik ile düşülebilir bir şüphe mi onu bilemedim.
Davranışları da önemli size karşı, gizli işler çevirip çevirmediği de.
Arayıp ulaşamama sorunları yaşadınız mı mesela? Veya sebepsiz yere iş bahaneleri çıkarttı mı?
Bunların hepsi veya bazıları olduğu zaman ciddi ciddi aldatılmayı düşünün derim ama, bence bir adam sırf size sinirlendi diye durduk yere (yeni evliyken bir de) aldatacağını düşünmem...
Yok eve geç gelmesi hiç olmadı aradığımda da hep ulaşmışımdır fakat şu 2 gündür iletişimimiz kopuk dün yemek Bile yemedi işten gelir gelmez odaya gitti yattı bense sabaha kadar uyumadım hiç demedi neden yatmadın yerinde diye

Yok eve geç gelmesi hiç olmadı aradığımda da hep ulaşmışımdır fakat şu 2 gündür iletişimimiz kopuk dün yemek Bile yemedi işten gelir gelmez odaya gitti yattı bense sabaha kadar uyumadım hiç demedi neden yatmadın yerinde diye

Evliliklerdeki en büyük problem iletişimsizliktir.
Eşiniz ile rahat konuşabilmeyi öğrenmeniz lazım.
Aklınıza birşey takıldığında sorabilmeli, onun da kaçamak değil net cevap verebilmesi lazım.
Aksi halde bir ömür her bir ufak detayda şüphe ile yaşanmaz.

Benim eşimden aynı şeyi yaşamış olsam, ben eşime derdim "hayırdır prezervatifte eksiklik var, tesadüfen fark ettim, çıtırların peşinde misin" der, espirili bir şekilde sorar, net bir cevap alırdım.
Evliliğin başlarında iletişim temellerini nasıl atarsanız, evlilik boyunca da maalesef ki öyle devam ediyor.
O yüzden tavsiyem, sağlam temellerinizi kurun ki, ilerde de herhangi bir konuda kafanıza takılan bir sorunda, bir problemde rahatlıkla konuşup aranızda çözümleyin.
Neticede bu evliliği 2 kişi yaşıyorsunuz, ne o yalnız başına yürütebilir ne sen yanlız başına yürütebilirsin.
Şüphe öldürmez ama süründürür.

Merhabalar daha önceden açtığım konulardan hatırlıyorsunuz vajinismus sorunu uza doktora giderek çözüm bulduk eşimle ve tamamen kurtuldum bu dertten artık cinsel anlamda herşey çözüldü mutluyuz fakat 2 gün önce eşimle maddi sebepten ötürü tartıştık tartışmada sanki karı kızla yiyorum parayı dedi inanılmaz sinirlendim tahammül edemedim neyse dün hiç konuşmadık bugün ise prezervatiften Bi tane eksik gördüm başımdan kaynar sular döküldü acaba fiziksel olarak eşim böyle bişey yaparmı diye kafayı yemek üzereyim aldatılma şüphesiyle başa çıkamıyorum nasıl hareket edicem ben napıcam
oncelikle sakin olmaya calisin cunku panikle yine yanlis tartismalarda bulabilirsiniz kendinizi.sakin olarak gozlemlemeye calisin.ama zaten sinirle aldatacak yapisi varsa ve bunu uygulamaya gecirecekse umarim gozunuze bir sekilde ilisir.yoksa sinirli yapisi var ve her tartismada boyle yapacaksa vay halinize.ha diger ihtimal kuruntu yapiyor da olabilirsiniz ,bunu anlamanin yolu da sakin kalip gozlemlemek.

Saydığınız sebepler aldatılıyorum demeniz için yeterli değil. eve geç gelmesi, size yaklaşmaması, telefonunu gizlemesi falan gibi davranışlar da sezdiniz mi?

oncelikle sakin olmaya calisin cunku panikle yine yanlis tartismalarda bulabilirsiniz kendinizi.sakin olarak gozlemlemeye calisin.ama zaten sinirle aldatacak yapisi varsa ve bunu uygulamaya gecirecekse umarim gozunuze bir sekilde ilisir.yoksa sinirli yapisi var ve her tartismada boyle yapacaksa vay halinize.ha diger ihtimal kuruntu yapiyor da olabilirsiniz ,bunu anlamanin yolu da sakin kalip gozlemlemek.
Ne olur dua edin böyle bişey olmasın ne olur ben kuruntu yapıyor olayım

Saydığınız sebepler aldatılıyorum demeniz için yeterli değil. eve geç gelmesi, size yaklaşmaması, telefonunu gizlemesi falan gibi davranışlar da sezdiniz mi?
Yok bunların hiçbiri olmadı dün konuşmadı hiç benimle onda da eve geç gelmedi ama yanyana da değildik pek ondan önce zaten hiç yoktu böyle şeyler

Sadece prezervatifin eksik olmasıyla böyle bir karar vermeyin bence esinizin şüphelendiren tavırları yada yakaladığınız başka bir durumu var mı ?

bence şu an beklemede kalın..hiç bişey yokmuş gibi davranın... Condom sayısını sorduğunuzda eminim kendine göre bir cevap verecek yalanda olsa...
Takipde kalın elinize gerçekten iyi bir delil geçene kadar.
Zaten hayatında biri varsa mutlaka başka bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Sinirlenip fevri hareket etmeyin derim.

Ne kadar eminsiniz eksildiginden? Yanlis hatirliyorsunuzdur belki de. 2 gun kusluge neden gidip sizi aldatsin ki? O kadar kolay mi, hazirda mi varmis yani? Bence kuruntu yapiyorsunuzdur.

Back
X